ZeroEdge
ZeroEdge

ZeroEdge, “Kasa her zaman kazanır.” sloganını tarihe gömüyor: Ama nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şans oyunları oynarken her zaman kasanın kazandığına dair klişe bir söylem vardır. Peki bunun bilimsel olarak gerçeği yansıttığını biliyor muydunuz? Geleneksel şans oyunları platformlarında bulunan house edge denen sistem sayesinde, uzun vadede her zaman platform kazanır. ZeroEdge ise bu sistemi tamamen yıkmaya geldi.

House edge nedir?

House edge, kısaca şans oyunları oynadığınız platformun uzun vadede kazançlı çıkmasını sağlayan bir kasa avantajıdır. Bu söz konusu avantaj marjı, yüzdelik dilim olarak ifade edilir; her oyunda vardır ve sayıca her oyunda farklıdır. Bu marj ile herhangi bir çevrimiçi şans oyunları platformu, siz masadan kalkarken sizi yenmiş olur.

Peki bunu aşmanın bir yolu yok mu?

Geleneksel çevrimiçi şans oyunları platformlarında bunu aşmanın bir yolu yok. Fakat ZeroEdge, gelenekleri yıkarak kendi sistemini yaratıyor ve içinde house edge denen adaletsiz sistemi barındırmıyor. Şans oyunları tarihinde ilk defa, %0 house edge oranıyla bir ilk hayatımıza giriyor.

ZeroEdge
ZeroEdge

ZeroEdge nedir?

ZeroEdge, çevrimiçi şans oyunları deneyiminizi baştan aşağı değiştirecek yepyeni bir şans oyunları platformu. Günümüzde tüm platformlar %1 ila %10 hatta daha fazla house edge oranlarıyla sizi alt etmeye çalışsa da ZeroEdge’in böyle bir derdi yok.

Üstelik oyunların tamamı ücretsiz. Bu platformda oyun oynamak için hiçbir ücret ödemek zorunda değilsiniz.

Platform kazancını nasıl elde ediyor?

Zerocoin’in sürekli artan değeri sayesinde. Her şeyden önce, %0 house edge’li oyunlara olan yüksek talebin Zerocoin’in değerini artırdığı kapalı döngü ekonomisi yaratılıyor ve kazanç buradan sağlanıyor. Bu model ayrıca, 1993 yılında icat edilen ve gerçek Bitcoin’in fiyat artışında görülebilen Metcalfe yasası olarak da bilinir.

70 milyar doları bulan şans oyunları endüstrisinde artık ZeroEdge sayesinde oyuncular kaybetmiyor, Zerocoin’in artan değeri sayesinde kazanç elde ediyorlar.

Platform, kullanıcılara şans oyunları tecrübelerini sorduğu geniş çaplı bir anket düzenledi ve katılımcıların çoğu, eğer mümkün olsaydı %0 house edge’li oyunları oynamak istediği cevabını verdi. İşte bu yüksek talep, Zerocoin’in değerinin sürekli artmasını sağlıyor.

Platform, “Bizim için önemli bir görev oyuncuları eğitmek ve bu yararlı konsept üzerinde dikkatlerini çekmek olacaktır.” sözleriyle ilkesini açık bir şekilde ortaya koyuyor.

Zerocoin çok yakında düzenlenecek bir ICO ile sahiplerini bulacak. Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ZEROcoin

Web sitesiTelegramMediumYouTubeTwitterFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin