4ACoin
4ACoin

4A Coin avantajlı ön satışına başlıyor: %80 bonus fırsatını kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk defa server tabanlı Blockchain’i ile hızlı ve masrafsız dijital para trafiğini sağlayacak olan 4A Coin, 14 Mayıs 2018’de avantajlı ön satışlara (ICO’ya) başlıyor.

Piyasaya ERC20 token yani Ethereum tabanlı olarak giriş yapan 4A Coin, alıcılarını kontrat adresine yönlendiriyor. Katılım için Ethereum yollamanız yeterli. Yazılım gereği kullanılan Ethereum adreslerine anında 4A Token geçiyor.

4A Coin
4A Coin

Türkiye’de geliştirilen bu proje web tabanlı bulut madenciliği imkanı sunuyor. Aynı zamanda en hızlı ve en masrafsız dijital para ağını oluşturmayı hedefleyen 4A Coin projesi, piyasada bir ilk olduğunu iddia ediyor.

Online ödeme ağında en iyi çözümleri sunmayı hedefleyen 4A Coin’in yöneticilerine bazı sorular yönelttik:

  • Sisteminizin güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?

Muzaffer Toramantekin:

Blockchain’imiz güvenliğimizin temelidir. Madenciler Blockchain’e bağlanarak 4A Coin kazanırlar hem de her biri güvenliğimizi sağlayan birer server olurlar. Binlerce farklı noktadan güvenliğimiz sağlanacak. Çünkü adil madencilik sistemimiz sayesinde madenci sayımız ve güvenliğimiz üst seviyelerde olacak.

  • Dünya’nın neresinde olursak olalım saniyeler içerisinde 4A Coin alıp gönderebileceğimizi söylüyorsunuz bunu nasıl yapacaksınız?

Sedat Ekin:

Normal Coin transferlerinde her bir transfer bir bloğa yazılırken bizim madencilik sistemimizde tüm transfer bir bloğa yazılır. Madencilerimizin server’ları da transferler için uğraşmaz, yani zorluk artmaz basitçe işlemleri tüm node’lar onaylar ve transferler anında gerçekleşir.

  • Dijital para trafiğinde kullancılar transferi hızlandırmak için daha çok masraf ödüyorlar. Sizin transferiniz anında gerçekleşecekse kullanıcılar yüklü komisyon ücretleri ödemek zorunda kalmaz mı?

Muzaffer Toramantekin:

Biz tam olarak bu soruna çözüm bulduk. 4A Coin ile dijital para transferlerinde yüksek masrafların önüne geçtik, hatta tamamen ücretsiz yaptık. Nedeni ise çok basit; madenciler transferleri gerçekleştirirken kullanıcılardan komisyon almazlar.

  • O zaman madenciler transferler için komisyon almıyorsa neden sizin madencilik ağınıza katılsın?

Sedat Ekin:

 4A Coin dünyada ilk kez server side bir süper bilgisayar ağı kurmanın yolunu açıyor. Burada server’lar birbirine bağlanarak birleşiyor ve tek bir sistem gibi davranıyorlar. İşte bizim ödül sistemimiz bu ağda server olarak görev yapanların zamana dayalı olarak ödül alması üzerine kurulu. Durum böyle olunca zaten ödülü gerçekten işe yarar hizmet veren adamlar hakkıyla almış oluyor.

4A Coin kullanıcılarına ve yatırımcılarına güven veriyor

Türkiye’den dünya pazarına açılan bu milli proje gerek ülkemize gerekse bu projede yer alan herkese çok güzel kazanç imkanları sunuyor.

Tüm bunların çerçevesinde şimdiden dikkat çeken 4A Coin; hızı, güvenirliği, kolaylığı ve adaleti bize sunuyor. Bu girişimi ile tekelleşmenin önüne setler çekiyor. Kısacası 4A Coin, daha güzel bir dünya için oluşturulan bir proje. İnsanlık için tasarlanan bu proje insanlığın desteğiyle hakettiği değere ulaşıyor.

4A Coin, on binlerce insanın oluşturduğu global bir ağın desteğini alarak gücüne güç katıyor.

Daha detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilir gelişmeleri sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

TelegramFacebookTwitterMediumInstagramBitcointalk – Whitepaper

 

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin