ZeroEdge
ZeroEdge

ZeroEdge ikinci ön ICO’suna başlıyor: Yüzde 58 bonus fırsatını kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı benzersiz şans oyunları platformu ZeroEdge 1 Haziran 2018’de ikinci ön ICO’suna başlıyor!

ZeroEdge ile “Kasa hep kazanır.” anlayışı son buluyor

Zerocoin, çevrimiçi şans oyunları oynama şeklinizde devrim niteliğinde bir değişiklik yaratacak yepyeni bir konsept. Günümüzde tüm çevrimiçi şans oyunu siteleri, kullanıcıları house edge denen bir külfetle karşı karşıya bırakıyorlar. House edge kısaca, devamlı kasanın kazanmasını sağlayan, şans oyunları platformlarının %1 ila 10 arasında değişen avantajı olarak nitelendirilebilir.

ZeroEdge bu duruma eşsiz bir çözüm getiriyor: %0 house edge ile devamlı kasanın kazanmadığı bir konsept sunuyor. Böylelikle oyuncuların kazanma şansı hiçbir zaman azalmıyor. Başka bir deyişle, ZeroEdge’de oynamak tamamen ücretsizdir ve geleneksel şans oyunları sitelerinde olduğu gibi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız.

Platform kazancını oyunculardan değil, Zerocoin’in artan değerinden elde ediyor

Platformun en harika yanı, daha fazla insan katıldıkça değerinin artması. Bu artış her şeyden önce,%0 house edge ile sunulan oyunlara olan yüksek talebin Zerocoin’in değerini artırdığı kapalı döngü ekonomisi yaratılmasıyla elde edilir. Bu model ayrıca, 1993 yılında orijinal olarak icat edilen ve gerçek Bitcoin’in fiyat artışında görülebilen Metcalfe yasası olarak da bilinir.

Zero Edge, 70 milyar dolarlık şans oyunları endüstrisinde potansiyel olarak devrim yaratabilecek benzersiz bir oyun modeli sunuyor. Oyuncular para kaybetmeyecek, artan Zerocoin değerinden para kazanacaklar.

ZeroEdge %0 house edge ile devrim yaratıyor.
ZeroEdge %0 house edge ile devrim yaratıyor.

Kim %0 house edge ile tamamen adil bir oyun oynamak istemez ki?

Platform ekibi, geçtiğimiz günlerde bir anket gerçekleştirdiler ve yüzlerce kişiye şans oyunları tecrübelerini sordular. Cevap verenlerin %99’u, eğer imkanları olsaydı %0 house edge ile şans oyunları oynamak istediklerini söylediler. Dünyanın ilk %0 house edge ile oyun imkanı sunan şans oyunları platformu olarak ZeroEdge, bu talep doğrultusunda Zerocoin’in değerini de her geçen gün artırıyor. Ekip, oyuncuları daha yararlı bir konsept için eğitmeyi ilke edinmiş durumda.

Ayrıca, Zerocoin beyaz etiketli bir çözüm sunuyor ve herkese standart bir kripto parası olarak Blockchain oyunları ve Zerocoin ile çalışacak kendi platformlarını açmaya davet ediyor. Herkes, Zerocoin web sitesinde kendi platformlarını açmak için başvuruda bulunabilir.

ICO 1 Haziran’da başlıyor

Zerocoin (ZERO), çok yakında başlayacak olan ICO etkinliğinde yatırımcılara açılacak.

ZERO token sahipleri, ZeroEdge platformunda %0 house edge ile Blackjack gibi pek çok şans oyunu oynama şansına sahip olacak. Bu token ayrıca, platformun 2018 dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen merkezi olmayan spor tahminleri borsasına tahmin yapmak için de kullanılacak.

Projenin geliştirme yol haritasına ayrıca bir şans oyunları odası ve ZERO tokenlarının gerekli olduğu kendi özelleştirilmiş oyunlarınızı oluşturmak ve çalıştırmak için açık kaynaklı bir platform da dahil.

ZeroEdge’i diğer şans oyunları ICO’larından ayıran tek şey, şans oyunları endüstrisinde güçlü bir geçmişi olan ekibidir. Ekibe ek olarak ve ZeroEdge’i büyük bir başarıya dönüştürmek için danışma kurulu, kendi alanlarında geniş bilgi ve deneyime sahip sayısız tanınmış ve başarılı profesyonellerden oluşuyor.

Zerocoin CEO’su Adrian Casey, platformla ilgili şunları söylüyor:

Blockchain tabanlı diğer şans oyunları projelerinin pazara gerçekten neden girmediğini görebiliyoruz, bu yüzden bunu ilk yapanlardan biri olmak için hazırlıklı olmak istiyoruz. Deneyimli ekibin ve başarılı danışmanların burada anahtar olduğuna inanıyoruz.

Casey ayrıca şunları ekledi:

Zero Edge, 70 milyar dolarlık şans oyunları endüstrisinde potansiyel olarak devrim yaratabilecek benzersiz bir oyun modeli sunuyor. Oyuncular para kaybetmeyecek, artan Zerocoin değerinden para kazanacak. Nihai hedefimiz, Zerocoin kullanarak her gün binlerce farklı oyunun oynanıldığı ve oyuncuların en iyi kazanma şansına sahip olduğu online şans oyunları sektöründe lider bir oyun platformu olmak.”

ZEROcoin

Web sitesiTelegramMediumYouTubeTwitterFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin