nexo kripto kredi sağlayıcısı
Anında kripto kredi sağlayıcısından yedi ayda 300 milyon dolarlık işlem

Nexo Token 10 Mayıs tarihinde borsalara giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nexo Token, 10 Mayıs tarihinde borsalara giriyor! Şu anda küçük bir borsada (IDEX) listelenen token, 10 Mayıs tarihinde büyük borsalara girmeyi planlıyor. Ticaret açısından büyük bir potansiyeli olduğunu belirtmek gerek.

Platform, live ürününü/platformunu borsalara girmeden önce başlattı ve bu da kripto alanında son derece nadiren gerçekleşen bir olay. Bu şekilde ilerliyor olması açıkcası güven veriyor.

NEXO, 3 Mayıs 2018 tarihinde %22’lik bir artış gösterdi.

Nexo’nun fiyatı

$0,242573 USD (+22,31%)

0,00002508 BTC (+15,59%)

0,00031947 ETH (+9,13%)

Toplam token sayısı: 1.000.000.000 NEXO

Volume (24H): $1.337.500

Token dağıtımı

NEXO Token’in dağıtımı, 30 Nisan 2018’de Nexo platformunun başlatılmasıyla eşzamanlı olarak gerçekleştirildi. Tokenlarınıza erişim, yatırım süreci boyunca verdiğiniz e-posta adresine bağlıdır. Platforma belirlenen e-posta adresiyle kaydolup, fonlarınızın güvenliğini sağlamak için doğrulamayı geçtikten sonra, Tokenlarınız, cüzdanınızda hemen kullanılabilir hale gelecektir.

Varlıklarınızın güvenliğini sağlamak için pazar lideri BitGo tarafından sağlanan son teknoloji güvenlik çözümleri, askeri sınıf şifreleme ve soğuk depolama kullanılıyor. Nexo Cüzdanınızdaki tokenlarınızı hodl yapmaktan hiç çekinmeyin, yatırımlarınız güvende. Bunun için de; NEXO Token’larınızla anında kredi almak, mevcut kredilerinizi iskontoyla geri ödemek ve bu tokenin sahiplerinin elinde olan net kârlarından %30 oranında kâr payı almak suretiyle pasif gelir elde edebilirsiniz.

Neden NEXO?

Nexo platformu açıldığı için, tartışmalar bir kez daha hareketlenecek. Bu gönderinin zamanında geldiğini söyleyebiliriz. Platformu destekleyenler; yatırımcılar ve müşteriler, onları arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilmeniz, Nexo’nun yenilikçi kripto varlıklarının değerini satmadan harcamak için kullandığı yenilikçi yaklaşımı yaymalarına yardımcı olmanız için basitleştirmeye çalışıldı.

Tecrübeli bir ekip

Platformun, işi sürekli olarak Deloitte tarafından denetlenmiş olan, ödüllü bir ekibi var.

10 yıllık fintech başarısı

Nexo, Avrupa çapında birçok Avrupa Bankacılık ve Finansal Hizmetler Düzenleyicisi tarafından denetlenirken, 10 yıldan fazla bir süredir Avrupa çapında milyonlarca kişiye hizmet veren lider bir FinTech grubu tarafından desteklenmektedir.

Saygın danışmanlar

Danışma kurulu, TechCrunch ve Polymath’ın kurucuları gibi önde gelen endüstri uzmanlarını içeriyor.

Neden Yatırımcılar NEXO Token’larını Tercih Ediyor?

Uyumlu varlık destekli güvenlik sistemi

NEXO Token, dünyanın ilk ABD tarafından SEC uyumlu temettü ödeyen varlık destekli güvenlik Token’idir ve Nexo’nun kredi portföyünün temel varlıkları tarafından desteklenmektedir.

Aylık pasif gelir kapısı

Tokenlar, şirketin kârlarından aylık olarak NEXO token sahiplerine dağıtılan %30 oranında pasif gelir sağladıkları için güvenli bir sığınak.

Ek özellikler

Tokenlar, Nexo Instant Crypto destekli kredilerde indirimli faiz oranları gibi ek faydalar sunuyor ve Nexo Platformunda da teminat olarak kabul ediliyor.

Neden bu platformu seçmeliyim?

Canlı otomatik platform

Platform, 265-bit şifreleme ile sorunsuz kullanıcı deneyimi ve askeri sınıf güvenlik ile tamamen operasyonel bir anlık kredi platformuna sahip.

Dünyaca ünlü sistem sorumluları

Platform, tüm kripto varlıklarını güven altına almak için BitGo ile iş ortaklığı yapıyor. BitGo, Kraken, CME Group, Pantera Capital, The Royal Nane ve UPbit gibi diğer pazar liderleri tarafından güvenilmektedir.

Sıkı uyumluluk

Nexo, en sıkı Know-Your-Customer ve Anti-Money Laundering global uyumluluk standartlarına uymak için Onfido kullanıyor. Onfido ayrıca Coinbase, Revolut, HSBC, Nationwide, TransferWise ve Bittrex tarafından da güvenilmektedir.

Rakamlar

  • Anında kripto destekli kredi taleplerinde $1 milyar+
  • 11 kat fazla satış yapan bir token satışında, 52,5 milyon dolar artış sağlandı.
  • Telegram’da 50.000+ ve Twitter’da 25.000+ topluluk
  • Token sahiplerine kâr payı %30
  • Çevrimiçi kredilerde 10 yıllık başarılı bir sicil kaydı

Nexo, dünyanın ilk anlık kripto destekli kredilerini sunuyor, böylece müşteriler kendi pazar konumlarından vazgeçmek zorunda kalmadan fonlarını kullanabiliyorlar. NEXO tokenlarının 10 Mayıs’ta resmi borsalarda listelenmesi bekleniyor.

Zaten platformu çevreleyen bir FOMO mevcut ve bu şekilde, 1 milyar dolarlık piyasa kapısını oldukça hızlı bir şekilde çalabilir (1 milyar dolar marketcap).

NEXO’ya güvenilmesinin sebebi

Güçlü değer önerisi

Nexo’nun değer önerisi; ilk SmartContract’e bağlı SEC uyumlu anlık kripto destekli kredi olarak daha iyi tanımlanabilir.

Kripto varlıklarınızı Nexo cüzdanınıza aktardığınızda, dijital para birimlerinizin güncel piyasa değerlemesine dayalı anlık bir kredi alırsınız. Şimdilik, sermaye banka hesabınıza fiat para olarak gönderilir, ancak Temmuz ayı başlarında kullanıcılar geleneksel bankalarına başvurmak zorunda kalmadan kredilerini kullanmak için Nexo’dan ücretsiz bir kredi kartı alabilecekler.

Emin olmak için, kriptolarınız hâlâ sizindir ve sizler, yaşayabileceğiniz değer artışının faydalanıcısı olmaya devam edersiniz, tüm bunlardan yatırımlarınız doğrultusunda biriken sermayenizden faydalanabilirsiniz. Ekip, kredinin geri ödenmesi için kriptolarınızdan kâr elde etmek istediğinizde, kendi varlıklarınızın bir kısmını satmak için bir hüküm bile getirdi. Bu kavram, gelecekteki işlem veya marj kredileri gibi, o tür sözleşmelerdeki riski büyük ölçüde azalttığı ve kullanıcının varlıklarının sahipliğini korumasına izin verdiği için diğer seçeneklerden açıkça ön plandadır.

Platform zaten çalışır durumda

Bu, özellikle Nexo ekibinin herhangi bir borsada listelenmeden önce bile hizmetlerini dağıtmayı başardığı gerçeğini hesaba katarsak, dikkate değer bir gelişmedir. Dahası, planın önünde ilerleniyor ve çoktan birkaç yol haritası daha şimdiden gerçekleşmiştir.

Birden fazla tokenlanmış varlık için teminat olarak destek

Onların değer önerisi sadece etkilemekle kalmayıp, topluma kazandırılmış toplumun geleceği çerçevesinde geniş çapta uzanmaktadır. Zamanla, kullanım Token’ları, oyun Token’ları ve kripto paralar dahil olmak üzere herhangi bir belirtilmiş öğe, fiat krediniz için teminat olarak kabul edilecektir. Daha da ilerisi var, neredeyse tüm varlık sınıfları altın, petrol, hisse senetleri, gayrimenkuller vb. gibi Tokenize ediliyor. Bir kez Tokenize edildiğinde ve Blockchain’e eklendiğinde, kabul edilmesi ve onlara borç vermeye başlaması sadece an meselesi.

Şimdilik Bitcoin ve Ethereum, ABD Doları ve Avro cinsinden kredilere karşı halihazırda kabul ediliyor. 2018’in üçüncü çeyreği, Japon Yeni’nin kredi para birimi olarak entegrasyonunu ve diğer kripto para birimlerinin kabul edilen teminat olarak entegrasyonunu görecek. Platform için bir mobil uygulama da yakında geliştirilecektir.

Güçlü ve deneyimli bir ekip

Son birkaç ay içinde, Nexo ekibi son teslim tarihlerine ve taahhütlere karşı sağlam bir bağlılık gösterdi. Bunlar, Blockchain mali ekosistemdeki iki lider, TechCrunch’ın kurucusu Michael Arrington ve dijital varlık yönetimi hedge fon Arrington XRP Capital, ve Blockchain tabanlı finansal araçların kuruluşu ve ticaret platformu Polymath’ın kurucusu ve CEO’su Trevor Koverko tarafından tavsiye edilmektedir.

Proje, son on yılda milyonlarca müşteriye hizmet veren Avrupa merkezli bir FinTech kredi kolaylaştırma platformu olan Credissimo tarafından desteklenmektedir.

İki hafta önce Nexo, MoneyBase, TransferWise, Revolut ve diğer önemli piyasa oyuncuları için Müşterinizi Tanıma ve Kara Para Aklamayı Önleme prosedürlerinin arkasında yer alan Onfido ile bir ortaklık kurduğunu açıkladı.  Bir başka büyük gelişme de; dünyanın kripto saklama hizmetleri alanındaki lideri olan BitGo’nun, Nexo için müşteri varlıklarını elinde bulunduran ve en yüksek güvenlik standartlarını sağlayan bir ortak olduğu gerçeğiydi. Çok daha fazlası yolda!

Büyük borsalarda listelenecek

Nexo bu hafta IDEX borsasında listelendi. Yatırım perspektifinden, bu satın alma zamanı gibi görünüyor. İki gün boyunca ticarete devam eden token, açılış fiyatından önemli ölçüde tırmandı ve şu an $0,260141 USD (+11,06%) seviyesinde yer aldı. Emin olmak için platform, token sahiplerine pay ödüyor. Şirketin kazançlarının %30’u yatırımcılara dağıtılıyor. Bu da, özellikle de 10 Mayıs’ta gerçekleşecek olan büyük bir borsada işlem görmeden önce daha da cazip bir varlık haline geliyor. Bu tarihi aklınızda bulundurun: 10 Mayıs tarihinde borsalarda!

Platform ile ilgili detayları sizinle paylaşıyor olacağız. Konu ile alakalı sorularınız varsa Türkçe forumumuzda açmış olduğumuz konuya bakarak destek alabilirsiniz.

Nexo

Web Site – Telegram – Facebook – Twitter – Youtube – Medium – White Paper

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin