Zero Edge ön satış performansıyla dudak uçuklattı.
Zero Edge ön satış performansıyla dudak uçuklattı.

Zero Edge ön satış performansı dudak uçuklattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yepyeni kripto para birimi tabanlı modeliyle çevrimiçi şans oyunları endüstrisinde devrim yaratmaya hazırlanan Zero Edge ön satış sürecine devam ediyor.

Pre-ICO ve ICO’ya kadar olan süreçte çok başarılı bir performans ortaya koyan Zero Edge, şimdiden geniş kapsamlı ve küresel bir yatırımcı grubunu cezbetmişe benziyor. Platform böylelikle çevrimiçi şans oyunları endüstrisine büyük bir ivmeyle girme şansı yakalayabilir.

Zerocoin adıyla çıkan benzersiz bir kripto para biriminden gücünü alan Zero Edge çevrimiçi şans oyunları modeli, 5 milyon dolarlık yatırım topladı. Ancak Zero Edge’in %0 house edge modeline giderek artan bir küresel ilgi olduğu için bu sayı artabilir.

Zero Edge ön satış performansıyla dudak uçuklattı.
Zero Edge ön satış performansıyla dudak uçuklattı. Peki platform nasıl bir model kullanıyor?

Platform nasıl bir model kullanıyor?

ZeroEdge.bet’i rakiplerinden ayıran en önemli özellik %0 house edge (casino avantajı) sunması. Böylelikle oyunların bedavaya oynandığı bir platform ortaya çıkarken, değerini de katlıyor.

Oyuncular bu platformda oynayabilmek için herhangi bir sabit para ödemek zorunda değil. Bu, oyuncuların tokeni fiat veya kripto para ile satın aldıkları, kendi tokeniyle kapalı döngü ekonomisi oluşturarak başarılabilir. ZERO’nun tedariki sınırlandığından, değeri talebe doğrudan orantılıdır.

Blockchain ve akıllı sözleşme teknolojisi, oyuncuların katılım için daha fazla fırsata sahip olduğu, platforma tamamen güvenebileceği ve aynı zamanda daha büyük bir topluluğun parçası olmak için gerçek bir şans kazanma şansına sahip olduğu, tamamen şeffaf ve gerçek anlamda adil bir şans oyunu ortamı yaratır.

Zero Edge ön satış devam ediyor: Hem de %79 indirim ve düşük hard cap ile!

Zerocoin isimli benzersiz kripto parasıyla piyasaya çıkan Zero Edge, şans oyunu oynayanların %0 house edge ile eğlencenin dibine vuracakları bir ortam yaratıyor. Zerocoin’in değeri artışa hayli müsait zira daha önce hiçbir platform, kullanıcılarına %0 house edge imkanı sunmamıştı.

1500 ETH’lik hard cap ile devam eden Zerocoin pre-ICO’su, 15 Mart 2018 tarihine kadar sürecek.

Detaylı bilgi için Zero Edge web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin