Mosaic
Mosaic

Sektörü ve neye yatırım yaptığınızı bilin: Mosaic

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan bir piyasa istihbarat ağı: Mosaic

Kripto para birimleri, tokenler, dijital varlıklar ve merkezsiz uygulamalar gibi geniş bir alanı içinde barındıran kripto varlıklar, Ocak 2018’de 550 milyar dolarlık toplam piyasa değeriyle dünyanın en önemli varlık sınıflarından biri haline geldi. Andreessen Horowitz ve diğer pek çok girişimci, binlere ulaşan kripto sistemi sayısının yakında herkesçe ticareti yapılan kaynaklardan daha fazla sayıya ulaşacağını öngörüyor.

Binlerce kripto sistemi var ve Andreessen Horowitz gibi birçok önde gelen girişim yatırımcısı, toplam kripto sayılarının yakında halka açık toplam ticaret hacminin toplam sayısından daha fazla olacağını tahmin ediyor.

Mosaic, piyasaya dair bilinç kazanmak adına bir fırsat

İnsanlar kripto varlıklara akın ederken (örneğin, 2017’de 1000 ICO’da 4 milyar dolar), bu yeni varlık sınıfı güvenilir bir araştırma ve bilgi kaynağı olmakla birlikte hem hesap verebilir hem de şeffaftır. Sonuç olarak, bugünün kripto varlık alıcıları gerçeklere ve titiz analizlere göre daha fazla heyecanla kararlar alırlar. Buna karşılık, diğer varlık sınıfları (hisse senetleri, tahviller, emtialar, gayrimenkuller, ulusal para birimleri gibi) iyi gelişmiş araştırma ve bilgi ekosistemlerine sahiptir. Örneğin, 34 firma sadece Facebook’un stoğu üzerine devam eden araştırmalar yayınlamaktadır.

Bu bağlam, piyasada meydana gelebilecek bir kazada büyük kayıplar yaşayabilecek veya heyecan verici uzun vadeli fırsatları kaçırabilecek bilgilendirilmemiş kripto para hastaları için tehlikelidir. Haliyle piyasanın araştırma, bilgi ve tartışma için güvenilir bir plana ihtiyaç duyduğu aşikar.

Mosaic çalışma protokolü
Mosaic çalışma protokolü

Benzersiz istihbarat protokolü

Mosaic, merkezi olmayan bir pazar istihbarat ağı sağlayarak bu sorunu çözmeye yardımcı olmaya çalışan bir platform. Bu platform, araştırma ve pazar verilerini kullanıcı dostu bir arayüzle dağıtır ve gücünü Mosaic’in benzersiz piyasa istihbarat protokolünden alır.

Onaylanmış Mosaic analistleri araştırma içerikleri yayınlar (ör. Raporlar, makaleler, pazar güncellemeleri ve kripto asetleri ile ilgili tartışmalar); kullanıcılar içeriği ve analizleri okur, tartışır ve derecelendirir.

Mosaic Research Limited ise Mosaic’in teknoloji platformunu ve katkıda bulunanlar ağını geliştiren holding şirketi.

Katkıda bulunanlar,

  1. Mosaic Research Limited tarafından istihdam edilen tam zamanlı veya yarı zamanlı araştırma analistleri,
  2. diğer firmalar tarafından kullanılan araştırma analistleri veya
  3. kullanıcılar olabilir.

Teşvikler, ağ üzerindeki katkıların hem niceliğini hem de kalitesini ödüllendirmek için tasarlanan Mosaic Token (MZX) ile benzersiz bir kripto para birimine bağlanır. Premium içeriğe erişmek için ise kullanıcıların Abonelik Üyesi olmaları gerekiyor.

Token sahipleri,

  1. Kapsam dahilinde görmek istedikleri kripto varlık ve temaları seçmek,
  2. tercih edilen katkı yapanlara yorum yapmak ve
  3. derecelendirme içeriği dahil olmak üzere, sahip olunan tokenlerle orantılı olarak ek yararlar sağlar.

İçerik derecelendirme ve ödenek, bu derecelendirme ve geri bildirim sistemlerine bağlıdır. Platform ekibi, kripto para/DLT araştırmacıları, analistler ve yazılım geliştiricilerden oluşuyor.

Detaylı bilgi için Mosaic web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal medya kanalları

TelegramTwitterRedditMedium – FacebookLinkedin

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin