Yerli kripto para borsası Icrypex, Chainlink’i listelemeye başladı
Yerli kripto para borsası Icrypex, Chainlink’i listelemeye başladı

Yerli kripto para borsası Icrypex, Chainlink’i listelemeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yerli kripto para borsası Icrypex,  hem fiat hem de kripto işlem çiftlerinde Chainlink (LINK) kripto para birimini listelediğini duyurdu. Icrypex kripto para borsasında yatırımcılar hem USD ve hem de TL ile alım satım ve para çekme işlemlerini rahatlıkla yapabilecek. 

Hızlı bir yükselişle popüler kripto paralara aday olan Chainlink bu haberin yayımlandığı tarihte 10,30 dolar (78,95 TL) seviyelerindeydi. 

Icrypex ayrıca Bitcoin, Ethereum,Ripple,Litecoin gibi kripto para birimlerini bünyelerinde listemektedir. Kusursuz bir şekilde kripto para al sat işlemleri için Icrypex kripto para borsasını deneyin. 7/24 destek veren müşteri hizmetlerinden sorunlarınıza anında geri dönüş alın.

Icrypex’te Ücretsiz Chainlink hesabı aç 

Icrypex Hakkında 

Türkiye’nin güvenilir kripto para borsası Icrypex’in kuruluşundan bu yana en büyük amacı yatırımcılara șeffaf, doğru, hızlı ve düșük komisyon prensipleri gerçek bir blok zinciri tecrübesi sunmaktır. 

Icrypex kripto para borsası, tüm donanımlarını finansal ürünlere yönelik geliştirmiş Türk kripto para borsasıdır. 7/24 destek operasyonunu sürdüren ve sürekli Ar-Ge politikası ile kendi altyapı yatırımlarını yöneten Icrypex, Türkiye’nin ilk kurumsal yapıya sahip kripto para borsasını yaratarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı öncelikli amaç ediniyor.

Yatırımcıların daha kaliteli, hızlı ve düşük maliyetli kripto para ve Bitcoin alım satımı yapabilmesine öncülük etmek için yola çıkan Icrypex, bugün kripto para piyasasında hızlı, güvenli ve hatasız hizmet veren, ürün geliştirmede yenilikçi bakış açısına sahip nadir kripto para borsalarındandır.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin