featured

DeepTradeBot ile yatırımlarınızı güçlü yapay zekaya emanet edin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım sektörü dünyanın son yıllardaki yoğun gelişimine yabancı kalmadı. Şu anda ana dünya borsalarında gerçekleştirilen operasyonların %40’ından fazlası otomatik robotlar tarafından işetiliyor.

Kripto para ekosistemi yakın zamana kadar bu tür operasyonlar için keşfedilmemiş bir alandı ve burada yapılabilecek en iyi şey borsalardaki bazı siparişleri otomatikleştirmekti. Bu yüzden DeepTradeBot, yepyeni bir olasılık dünyasını çok az riskle keşfetmemizi sağlayacak bir dizi karmaşık yapay zeka ve büyük veri araçları geliştirdi.

DeepTradeBot nedir?

DeepTradeBot, Londra, İngiltere merkezli yapay zeka ve bulut bilgi işlemine adanmış Deep Neuro Networks LTD tarafından geliştirilen bir otomatik ticaret araçları koleksiyonu.

Burada ilk avantaj karşımıza çıkıyor: Avrupa içinde güvenli bir ülkede kayıtlı yasal bir şirketle çalışıyorlar.

Ticaret robotları neden yararlıdır?

Yatırım, büyük miktarda veriyi analiz etmeye, bir strateji tasarlamaya ve ardından bu stratejiyi takip eden eylemleri gerçekleştirmeye dayanır. Bu söylemesi çok kolay, ama yapılması çok zor bir şey.

Her şeyden önce, bizler verileri işlemek için sınırlı kapasitemizle kendi bulgularımıza ulaşıyoruz. İkincisi, insanlar olarak duygularımızdan kaynaklanan hatalar yapabiliyoruz. Bu da bizi genellikle yöntemden uzaklaştırıyor veya analiz edilen verileri yanlış bir şekilde algılamamızı sağlıyor. Bu faktörlere yorgunluk, hatalar ve benzeri pek çok şeyi ekleyebiliriz.

Bu nedenle, ticaret robotları yatırımımız için daha yüksek getiri elde etmemize yardımcı olacak mükemmel bir araçtır.

DeepTradeBot temel özellikleri

DeepTradeBot, büyük kripto para birimi borsalarında 7/24 çalışıyor. Yapay zekanın tüm fırsatlarından tam olarak yararlanmak için 4 tür robot eylemi pazar durumuna göre yönetiliyor:

1- Yüksek frekanslı ticaret. Robot, sipariş defterinin operasyonlarını tarıyor ve operasyonları yürüten insandan daha hızlı olarak pazara gelişlerini bekliyor.

2- Ticaret tahkim. Tüm teklifler, risk almadan başarılı işlemler yapmak için fırsatlar bulmak amacıyla tüm platformlarda analiz ediliyor.

3- Algoritmik ticaret. Robot, fiyattaki bir sonraki hamleyi belirlemek için teknik analiz ve göstergeleri kullanıyor.

Ticaret temeller tarafından destekleniyor. Başka bir robot, yatırımcı hissini tespit etmek ve bu hareketler sonucunda ortaya çıkacak artışları tahmin etmek için Twitter gibi haberleri ve sosyal medya kaynaklarını tarıyor.

DeepTradeBot ile nasıl kazanabilirim?

DeepTradeBot’a yatırım yaparak kazanmak çok basittir. Platform tüm süreci kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Böylece tek yapmamız gereken kayıt olmak, yatırım türünü ve bizim için işe koymak istediğimiz bot sayısını seçmek. Ve yapay zeka gerisini halleder.

Nöronlar, erişebildiğimiz hesaplama gücünün ölçümünü basitleştirmek için oluşturulan birimdir. Ayrılmış hesaplama süresi, ayrılmış sinir ağının katman sayısı ve bilgileri okumak ve göndermek için ayrılmış bağlantı kaynaklarının miktarı gibi ilgili parametrelerden elde edilir.

Tabii ki diğer seçeneklerden çok daha güçsüz olmasına rağmen, platformu test etmemize izin veren ücretsiz bir sürüm olduğunu da belirtelim.

Daha fazla bilgi ve tüm sözleşme koşulları web sitesinde mevcut.

Ancak botlara yapılan yatırımla sadece kazanmakla kalmayıp, aynı zamanda sistemin önerdiği her kullanıcı için bir komisyon talep edebileceğiniz bir bağlantı sistemi de var.

VIP Yatırımcı Kulübü ile tanışın

DeepTradingBot, en iyi kullanıcı deneyimi için inovasyon söz konusu olduğunda asla durmuyor. Şu anda VIP yatırımcı kulübünü kuruyorlar.

Kulübe girmek için çok yüksek olmayan, ancak içerideki herkesin projeye bağlı olduğunu ve vizyonu ve yeniliği olan bir kişi olduğunu garanti edecek bir ücret ödemek zorundasınız. Peki VIP kulüp üyeliği bize ne kazandırır?

    • Yatırımcı olarak hareket ettiğimiz zaman daha güçlü botlara erişim.

    • Daha yüksek kazanç oranları ile iyileştirilmiş üyelik ücreti.

    • MLM pazarlama uzmanları için kapsamlı düzey ağı.

    • Organizasyon yapısında yükselme, yeni faydalar ve daha yüksek gelir elde etme imkanı.

Dolayısıyla kazancımız iki katına çıkacak. Bir yandan botlarla yapılan yatırımın iyileştirilmiş getirileri ve diğer yandan önerilerimizle birleştirilen yeni bağlı kuruluşlardan elde edilen kazançlar olacak.

DeepTradingBot

Web SitesiTwitterTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin