featured
Neuromation

Yapay zeka uzmanı “Neuromation” kısa sürede 1,5 Milyon dolar topladı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Neuromation token ön satışları beklentinin üstüne çıkarak 1.5 milyon doları yakaladı.

“AI uygulamaları için dağıtılmış sentetik veri platformu” Neuromation, beyaz liste ön satışının ( White List Pre Sale) 1 Ocak 2018 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Halka açık token satışları 7 Ocak’ta başlayacak ve 15 Şubat’ta sona erecek.

NeuromationHaber kaynakları, yapay zeka (AI) devriminin yakında gerçekleşeceğini tahmin ederken, uygulayanlar zaten AI devriminin başladığını biliyor. Google, Amazon, Facebook, IBM ve Microsoft gibi şirketler AI ve otomatik öğrenme (machine learning) için her gün milyonlarca veri işleyebilmek adına milyonlar döküyor. Yapay zekanın hayatımızı daha elverişli ve kolay kılmasıyla AI küresel pazarının 2024 yılına kadar 3 trilyon dolara erişeceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte AI pazarı, bu büyümeyi elde edebilmek için birkaç engelden sıyrılmak zorundadır. Proje, parçalanmış yapay zeka tabiatı için erişimi ve hızı arttıran AI teknolojileriyle bu sorunlara çözümler sunuyor.

Neuromation, yapay sinir ağlarının derin öğrenimini sağlamak için sentetik öğrenim alanları yaratan bir Neuromationteknoloji platformudur. Bu simülasyonlar, daha sonra daha iyi algoritmalar geliştirmek için yeniden kullanılır. AI algoritmalarının simüle edilmiş duyusal girdi üzerinde eğitildiği yapay dünyalar yaratmak için dağıtılmış bir bilgi işlem platformu oluşturuyor. Bu yapay dünyalar ayrıca mükemmel şekilde etiketlenmiş verilere dair sonsuz bir kaynağa sahip. AI, video oyunlarında olduğu gibi, gerçek dünyayı öğrenmek için oyun oynar.

Neuromation teknolojisi, bir çok  endüstri tarafından kullanılan derin öğrenmeye dayalı sistemleri kullanışlı kılmak için çok önemlidir. Bilgisayarların bilgisayarlara algılamayı öğrettiği gelecek, Neuromation ile artık geldi.

 

Projenin token ön satışları beklentinin üstüne çıkarak 1.5 milyon doları yakaladı.

 

Neuromation
Neuromation

“AI uygulamaları için dağıtılmış sentetik veri platformu” Neuromation, beyaz liste ön satışının ( White List Pre Sale) 1 Ocak 2018 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Halka açık token satışları 7 Ocak’ta başlayacak ve 15 Şubat’ta sona erecek.

 

Proje geliştiricilerinin ilk hedefi olan 2000 ETH, 4 milyon Neurotoken’in (NTK) beyaz listedeki katılımcılara dağıtılmasıyla aşıldı. Neuromation, bilgi madenciliği için ayrılmış 40.000 GPU’luk orta vadeli hedefine ulaşan GigaWatt ile olan ortaklık anlaşmasını da tamamladı.

 

Neuromation ayrıca, kamuya açık satış sürecinde Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo ve Zcash gibi diğer Altcoinleri de kabul edecek ve potansiyel yatırımcıların satın almalarına olanak tanıyacak.

 

Neuromation, bilgi madenciliği için ayrılmış 40.000 GPU’luk orta vadeli hedefine ulaşan GigaWatt ile olan ortaklık anlaşmasını da tamamladı. Ayrıca Neuromation, platformun ilk sürümünü beklenenden erken yayınlamayı umuyor; SAFT katılımcılarının şartlarını ise güncelleyecek.

 

Daha önce, Neuromation Hacken.io ile Blockchain güvenliği üzerine bir anlaşma yaptığını duyurmuştu. Ayrıca OSA HP de Neuromation ile üretim ve perakende endüstrisi için sentetik imajların etiketlenmesi üzerine 7 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı.

 

Neuromation
Neuromation ekibi

Neuromation CEO’su Maxim Prasalov: “Platformumuzun gelişimi, takvimimizin beklentilerini aşıyor. Neuromation platformunun ilk iterasyonunu token satışlarımızın bitmesinin hemen ardından Şubat 2018’de yayınlayacağız.” dedi.

Token satışları, 28 Kasım 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak. Toplam 60 milyon Neurotoken satışı ile 17 milyon dolar hedefleniyor. Sonradan ekstra token üretilmeyecek ve satılmayan tüm tokenler yakılacak.

 

Proje hakkında daha fazla bilgi için: https://neuromation.io/

 


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comment

  1. 15 December 2017, 18:36

    Konu fazlasıyla ilgimi çekti ama internet araştırmalarımda sorularıma cevap bulamadım . Yeni bir kriptopara projesi mi bu ?

    Reply
Bizi Takip Edin