featured

Yapay zeka girişimi Neuromation.io 8 saatte 60 milyon Token sattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Derin öğrenme uygulamaları için ödül kazanmış dağıtık bilişim ve sentetik veri platformu Neuromation, sadece 8 saatlik halka açık satış sürecinde 60 milyon Neurotoken (NTK) satmayı başardı. Yapay zeka girişimi, böylece 50 milyon dolarlık bir satış gerçekleştirmiş oldu.

Bir yapay zeka girişimi olan Neuromation, 60 milyon adet token sattı.
Bir yapay zeka girişimi olan Neuromation, 60 milyon adet token sattı.

Ön satış dönemi ve halka açık satışlar ile birlikte 60 milyon Neurotoken, toplam 50 milyon ABD Doları karşılığında satıldı. 89 ülkeden birçok katılımcının Ethereum, Bitcoin ve diğer alt koinler ile ICO sürecine dahil olduğu projede katılımcılar, platforma kaydolarak Neuromation’un küresel olarak ne kadar güçlü olduğunu göstermiş oldu. Neuromation, tüm beklentileri aşarak Blockchain endüstrisi liderliği için küresel bir Yapay Zeka (YZ) girişimi olarak kendini geliştirmeye devam ediyor.

Satılan tokenler, sözleşmeli taraflar arasındaki anlaşma için şirketler tarafından Neuromation YZ pazarı platformunda kullanılacak.

Neuromation’un Genel Müdürü Maxim Prasolov, “Neuromation’un küresel erişimi sayesinde, YZ endüstrisinin demokratikleşmesi vizyonumuzu uygulamaya her zamankinden daha yakın olduk.” dedi. Prasolov ayrıca “Bilgisayar gücü ile geliştirelim, bu hedefe doğru attığımız ilk adımdı ve sonraki hedefimiz YZ girişimleri ve sinir ağı araştırmacılarına hibe olarak verilen token satış gelirlerinin %10’unu bağışlanacaktır.” sözlerini sarf etti.

Bir yapay zeka girişimi olan Neuromation, YZ topluluğuna bir bütün olarak katkıda bulunmanın yanı sıra, küçük ve orta ölçekli işletmeler de dahil düşük maliyetli organizasyonlar için YZ hizmetleri için hızla tercih edilen platformu oluşturmak için harcanan fonları kullanacak.

Platformun ilk sürümü, 2018’in ilk çeyreğinin sonunda kullanıma sunulacak.

Neuromation nedir?

Neuromation, merkezi Tallinn, Estonya’da bulunan bir teknoloji şirketidir. Neuromation platformu, YZ ekosistemi için tasarlanmış ve her şeyin bir arada olduğu kullanıcı dostu bir pazarda pazar kaynakları, bilim topluluğu ve ilgili tarafları birleştirerek çok gerekli bir çözüm sunuyor. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin