featured
Darenta

ICO DARENTA: Araç Paylaşımı Kazandırır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En popüler ulaşım aracı otomobildir. Daha önce otomobil kişisel bir lüks olsa da zaman içinde genel bir ulaşım aracı haline gelmiştir. Kendi arabanızın olmasının bir özgürlük olduğunu düşünürdünüz, ancak otopark, sigorta, par yeri bulamama, araç bakım, iş çıkış saatinde trafik sıkışıklığı… Yürüseydiniz zaten evde olurdunuz. Bu durum, dünyada araç paylaşımının ortaya çıkmasına ve gelişmesine neden oldu.

Araç paylaşımı, sürücülere saatlik veya günlük bazda çeşitli araçlara kolay erişim sağlayan kişisel araç sahipleri için bir alternatiftir. Hizmetler, katılımcılara bir araç sürme imkanı sunarken aynı zamanda arabaya sahip olma bedelini harcamadan hareketliliğin keyfini çıkarmanızı sağlar. Bu tür servislerde araba kiralama bürolarına gitmeye gerek yoktur.

Darenta http://darenta.io/ merkezi olmayan P2P paylaşım servisidir. Projemiz; coğrafi konum, Blockchain ve akıllı sözleşme teknolojilerine dayanan mobil bir çözümdür. Darenta, portföyündeki kişilerin arabalarını kullanmaktadır. Bu, hizmetleri yükseltmek için daha fazla fırsat yaratır ve işletme maliyetlerini düşürür.

P2P araç paylaşımı, ek park yerleri sağlamak ve gezegenimizin çevresini iyileştirmek için kentsel yollarda bulunan araç sayısını önemli ölçüde azaltabilir. şimdiden projeyi düşünüyor – Moskova’da doğan başarılı bir P2P araç paylaşımı olan Darenta.io’nun parkında 1000 otomobil ve 5000 kayıtlı kullanıcı sayısı mevcuttur. Dünya üzerinde 120 şehirde hizmet vermektedir.

Proje ekibi, bu hizmetin geleceğine ve uygulanabilirliğine inanmaktadır. Projeyi desteklemek veya şirketin hizmetlerini kullanmak isteyen herkes Token satın alabilir. Token satın almak için buradaki rehberi inceleyebilirsiniz.

Darenta projesi, en geniş çaplı ve merkezi olmayan  özerk araba kiralama şirketi olmayı planlıyor. Açıkçası böyle büyük ölçekli bir ürün oluşturmak için büyük bir yatırım ihtiyacı söz konusu. Bu, Darenta.io’nun ICO’yu başlatmasının ve proje uygulama faaliyetlerine katılmak isteyen herkesi memnuniyetle karşılamayı amaçlamaktadır. PROD olarak isimlendirilen tokeni şu anda ICO Darenta’da kişisel bir hesap açarak satın alabilirsiniz. White Paper dokümanında token fırsatlarının tam listesini bulabilirsiniz.

Şirket, tokenler sayesinde ödemeler için kripto para kabul edebilecektir. ETH veya BTC ile ödeyerek araç kiralanabilir. Şirket, MIOTA gibi devlerle pazarlık yapıyor ve Darenta otomobilleri nesnelerin interneti  ekosisteminin bir parçası olacaktır. Akıllı gözlüğünüzün size söylediği şu durumu hayal edin: “Şef, 50 metrelik bir araba var ve bugün %50 indirimle kiralanabilir.”

Projemizin amacı, araç sahipleri ve kiralayan arasında aracı olabilecek en iyi platform olmaktır. ICO’dan sonra şirket küreselleşmeyi planlamaktadır. Darenta’nın ilk ve en önemli pazarlarından biri Türkiye’dir. Bir pazarlama araştırması, Türkiye’de P2P araç paylaşımı ile ilgilidir ve otomobillerini kiralamaya hazır birçok Türk vatandaşı bulunmaktadır. Türkiye bir turist ülkesidir ve özel araç sahibi çok sayıda kişi vardır. Ancak bu kadar kişi büyük bir araba kiralama firması açamazlar. Türkiye büyük ve zengin bir araba kiralama pazarına sahiptir ve bu pazarın Darenta gibi bir platforma ihtiyacı var. Şirket tokenleri satın alanlarla birlikte, sonunda çok para kazanıyor. Bu özel teklif kapsamında, bir defada 100.000 token alan bir yatırımcı, Türkiye genelinde bir franchise kurma hakkı elde edebilecektir.

ICO Darenta, 31 Aralık 2017 – 31 Mart 2018 arasında 67 milyon tokeni satışa sunulacak ve ICO aşamasındaki bir PROD tokenin fiyatı yaklaşık 1 dolar olacaktır. Proje ekibine sormak istediğiniz sorular için https://t.me/icodarenta Telegram adresimizi kullanabilir veya bize [email protected] üzerinden e-posta gönderebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin