Wealth Migrate
Wealth Migrate

Wealth Migrate ile Blockchain teknolojisi gayrimenkul sektörüyle buluşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya Ekonomik Forumu, ekonomik eşitsizliği toplumun en büyük tehditlerinden biri olarak listeliyor. Varsıllar ve yoksullar arasında son yıllarda iyice tırmanan bu eşitsizliğin durdurulması gerektiği aşikar. %99’luk dilimde kalan insanlar için varlık yaratmak ve büyütmek nasıl mümkün olabilir? Neden en üstteki yüzde servetini koruyor ve büyütüyor?  Dünya servetinin %49’u gayrimenkulde tutuluyor ve zenginler bunu zenginliklerini artırmak için bir araç olarak kullanıyor lakin insanların çoğunluğunun kaliteli gayrimenkul yatırımlarına erişemediği biliniyor. Bu durum, Wealth Migrate sayesinde değişiyor.

Wealth Migrate nedir?

Wealth Migrate, yatırımcılara dünyanın önde gelen pazarlarında 1000 dolar gibi düşük bir fiyattan, münhasır gayrimenkul yatırım fırsatlarına doğrudan erişim sağlayan küresel bir gayrimenkul yatırım pazarıdır.

Wealth Migrate platformunda yatırımcılar, son otuz yılda uluslararası gayrimenkul işlemlerinde toplam 1,4 milyar dolardan fazla yatırım yapmış olan şahane bir ekibin deneyimlerinden yararlanıyor.

Son üç yılda Wealth Migrate, altı adet ticari gayrimenkul yatırım projesini 100 milyon doları aşan bir bedelle sonuçlandırdı. Projeler, 18-24 ay arasında değişen büyüme yatırımlarını ve %12 ila 19,5 arasında değişen gelir yatırımlarını içeren geniş bir yelpazedeydi. Yatırım döneminin sonunda ödenen sermaye kazancına ek olarak, gelir yatırımları için yıllık %7 ila 9 arasında çeyrek dönem kâr payı ödenmekte. İade ise yatırımın para birimi cinsinden, yani USD, AUD, GBP cinsinden ödeniyor.

İade kazanmaya başlamak çok kolay!

Yapmanız gereken tek şey çevrimiçi kayıt olmak, kayıt ve doğrulama işlemlerinizi tamamlamak, seçim yapmak ve yatırım yapmak. Bu basit sürecin ardından siz de iade kazanmaya başlayabilirsiniz! Ayrıca bu süreç o kadar basit ki, Wealth Migrate’ın dünyanın dört bir yanındaki 46 ülkeden gelen yatırımcıların projelere 72 milyon dolarlık yatırım yapmasına yardım etmesine izin verdi. Platformdaki üyeler 116 ülkeden geliyor ve platform hızla yeni üyeler toplamaya devam ediyor.

Bir kripto sitesinde bu makalenin ne işi olduğunu kendinize soruyor olabilirsiniz. Wealth Migrate, 2016 yılında sisteme güven inşa etmek ve sürtünme maliyetlerini ortadan kaldırmak için Blockchain üzerinde çalışmaya başladı. Ek olarak ekip, kullanıcıları teşvik etmek ve platformun kullanımını ve büyümesini sağlamak için bir token sistemini tanıtmak istedi.

WealthE Coin hakkında bazı noktalar:

  • WealthE, gayrimenkul yatırımlarında indirimler dahil çeşitli özelliklerde indirimlere erişim sağlayan bir sadakat tokenidir.
  • Bu paralar sadece platformdaki hizmetler için değil, aynı zamanda topluluğa katılım yoluyla da kazanılabilir.
  • Daha fazla katılım ile WealthE Coin’in çekişi ve kullanımı artar.
  • Sosyal paylaşım WealthE Coin ile teşvik edilir ve bu, kullanıcı adopsiyonu ve üye artışı adına bir sürücü rolü gösterecek.
  • Token satışının bir parçası olan bireyler, daha büyük indirimlerden yararlanabilecek.
  • Wealth Migrate platformundaki üstel büyümeyle, topluluğunun tümü daha geniş bir halk katılımı ve gayrimenkul satın alma gücünden yararlanır; bu da daha fazla çeşitlilik ve daha fazla seçenek ile sonuçlanacaktır.

WealthE Coin satışı sürüyor. Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Wealth Migrate

Whitepaper

FacebookTwitterYouTube

Telegram SohbetiTelegram Kanalı

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin