Taklimakan Network
Taklimakan Network

Kripto para sektörünün bilgi platformu Taklimakan Network ICO’ya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta %30 bonusla ICO’ya başlayan Taklimakan Network, sektöre damga vurmaya devam ediyor. Sadece 10 dolar değerindeki 200 token ile girilebilen ICO, hayli müzevazı bir minimum yatırım sınırı sunuyor. Kripto para ticaretine ilgi duyan herkes bu yenilikçi uygulamaya erişebiliyor.

Nedir bu Taklimakan Network?

Yeni başlayanlardan uzman yatırımcılara, tüccarlardan analistlere uzanan bir bilgi portalı olarak yaratılan Taklimakan Network, mobil ve web tabanlı bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce bu dev platformla ilgili bilgileri Kripto Para Haber sayfalarına taşımıştık.

Uygulama, herhangi bir deneyim seviyesindeki kullanıcıların kripto para ticareti hakkında mantıklı seçimler yapmasını sağlamak amacıyla alım satım sinyalleri, analitik ve stratejiler dahil olmak üzere kitle kaynaklı hizmetler ve alım satım araçları sağlıyor.

Yeni başlayanlar veya deneyimliler… Herkese açık bir platform

Taklimakan Network, kullanıcıların daha sonra abone olabilecekleri kendi portföylerini ve posta listelerini oluşturarak token kazanabileceği bir portalken; deneyimli tüccarlar için ise profesyonel düzeyde abonelik seviyeleri sunuyor.

Uzman tüccarlar, kripto varlık piyasası ve çeşitli Blockchain projeleri ile ilgili analitik incelemeler ve raporlar oluşturulabilen ve dağıtılabilen bu platform sayesinde takipçiler, token alım satımları hakkında bilinçli kararlar verebiliyor.

Benzer şekilde, platformun yatırım havuzları deneyimli portföy yöneticileri tarafından oluşturulmakta ve kullanıcı topluluğu tavsiyeleri ve seçmen derecelendirmeleri temelinde seçilmekte ve tanıtılmakta.

Asıl amaç herkes için birincil kaynak olmak

Ayrıca yeni başlayanlar ve profesyoneller için faydalı olacak bir eğitim bileşeni ve kullanıcıların kripto para bilincini artırmak için açık kaynak kitaplar, makaleler ve diğer öğrenme materyallerinin yer alacağı Taklimakan’ın genel hedefi, kripto dünyasındaki herkes için birincil kaynak ve öğrenme merkezi olmak.

Uygulamanın ilgi çekici özelliklerinden bir diğeri ise abonelerin, diğer kullanıcıların tahminlerine dayanan öngörme kabiliyetini sağlayacak bir ortam sağlaması. Bu bileşen, katılımcıların yanıtlarının bir araya gelmesine dayalı olarak para birimi davranışlarını ve analizleri izliyor. Bu yüzden Taklimakan, kullanıcılarına alım-satım veya yatırım kararlarını temel alan benzersiz bir kitle kaynaklı araç sunuyor.

Genel olarak Taklimakan için, “Bilgi birikimini platformla paylaşan uzmanları ve profesyonelleri ödüllendiren, yeni gelenleri ise hatalardan uzak tutan ve hileli işletmelerin önüne geçmelerini sağlayan sinerjik bir ekosistem.” tanımını yapmamız yanlış olmaz.

Platform ekibi son derece önemli isimlerden oluşuyor

Taklimakan Network’ün kıdemli ekibi, kendi deneyimlerinden, kripto para dünyasının ilk bakışta nasıl görünebileceğini biliyor.

Bu nedenle bu platform, üç kurucusuna göre, bilgi düzeyini arttırmak ve ana akımın bir kısmını kripto haline getirmek için yaratıldı. Taklimakan’ın kurucu ortakları Yong Ming Hong, Rashid Yussup ve Rustam Kairy, Satoshi Nakamoto’nın orijinal whitepaper’ını ve alanında öncü olanları övüyorlardı.

Şirketin CFO’su Yong Ming Hong, 2004’ten bu yana online startup girişimciliğinde yer aldı ve Asya startup pazarlarında geniş deneyime sahip. Kendisi bir Blockchain destekçisi ve yatırım projelerinin detaylı finansal analizlerini yürütme konusunda uzman.

Bunun yanı sıra şirketin COO’su Rustam Kairy, sosyal ve politik aktivist geçmişi olan bir girişimci. Kairy kariyerinin büyük bir bölümünü karmaşık iş geliştirme dosyalarını yönetmek ve özel olarak para birimleri ve menkul kıymetlere yatırım yapmakla geçirdi.

“Geleceği değiştirebilecek bir araç…”

Şirketin CEO’su ve kurucu ortağı Rashid Yussup, finansal piyasada varlık yönetimine odaklandığı dokuz yıllık bir deneyime sahip. Arka planı ticaret stratejileri geliştirmek ve yatırım portföyleri oluşturmak. Şirketin önde gelen elçisi olan Yassup, Taklimakan’ın gelecek için önemli bir değişim aracı olacağına inanıyor:

Herkesin ticaret ve analitik hizmetlere abone olmasını ve güven yönetimine katılmasını sağlayan bir araç geliştirdik. Yeni başlayanlar, kripto kütüphanemize ve kitlemizin tahmin hizmetlerine erişebilirken; uzmanlar ekosistemde analitik raporlarını ve güven yönetim tekliflerini paylaştıkları için ödüllendiriliyor. Hatta profesyoneller, kendi marka oluşturma eğitim web seminerlerini sunma fırsatına bile sahipler. Blockchain şirketlerinin ve kripto para birimlerinin geleceğin yolu olduğuna inanıyoruz ve coşkumuzu paylaşan bir sistem sunmak istiyoruz; kullanıcı kaynaklı bilginin gücü sayesinde herkesin en iyi kişisel ticaret seçimlerini yapmasını kolaylaştıracak bir sistem…

ICO 9 Haziran’a kadar devam edecek. Bonus fırsatlarını kaçırmayın!

9 Nisan’da başlayan Taklimakan Network ICO’su, 9 Haziran 2018 tarihinde sona erecek. $0,05 değerindeki alım bedelinin yanı sıra 200 TKLN’lik bir minimum alım sınırı söz konusu.

Sektöre ilişkin devasa bir bilgi kaynağı sunmaya hazırlayan bu dev projeyi desteklemek için acele edin, %30’luk bonus fırsatı 16 Nisan’a kadar sürüyor! Ayrıca 21 Mayıs’a kadar pek çok bonus fırsatı yine yatırımcılara sunuluyor olacak.

Taklimakan Network hakkında daha fazla bilgi almak için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper’a ulaşmak için tıklayınız.

Taklimakan Network

FacebookTwitter – LinkedinInstagramMedium – RedditYouTube

Telegram SohbetiTelegram Kanalı

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin