Verasity

Verasity (VRA), Maksimum arzının % 50’sini yakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verasity ($VRA), kripto tarihindeki en büyük topluluk istişarelerinden birini takiben, bugün maksimum arzının % 50’sini yaktı. Şu anda veri dolaşımı için ayrılmış 90 milyar tokeni yeni bir blok zincirine taşımayı planlıyor.

500.000’den fazla topluluk üyesine ve toke sahiplerine açık olan Verasity’nin topluluk danışmanlığı, proje için bir dönüm noktasını işaret ediyor ve bu da ticari adaptasyon ve şeffaf iletişime güçlü bir şekilde odaklanarak piyasadaki konumunu dönüştürüyor.

İstişarenin ardından, başlangıçta gelecekteki iş kullanımı için tutulan stratejik rezerv cüzdanın bir parçası olarak basılan 10 milyar dolarlık VRA tokeni yakma kararı alındı. Bugünkü yakma ile $VRA’nın dolaşım arzını sadece 10 milyarla etkili bir şekilde sınırlıyor.

Verasity, patentli blockchain teknolojisi ‘görüş kanıtı’ ile desteklenen, bot karşıtı reklam teknolojisi teklifinin ticari başarısını takiben artık 10 milyar stratejik rezerv token gerektirmiyor. Şirket, yılın başında, çözümünün müşteriler tarafından zaten kullanımda olduğunu ve 2023 yılı boyunca iş geliştirme süresinin devam ettiğini açıkladı. Verasity artık operasyonları genişletebilir ve teknolojisinden elde edilen geliri kullanarak ölçeklendirilebilir duruma ulaşmıştır.

 

Şu anda sadece ~ dolaşımdaki 10 milyar VRA, Verawallet Stoping ekosisteminde ve üç aylık yakımlara tabi bir deflasyonist token olarak kullanılmak üzere, müşteriler için bir ödeme seçeneği olarak VeraViews reklam ekosistemindeki faydasını koruyacaktır. Sadece 2023’ün ilk yarısında 155 milyondan fazla VRA yakıldı.

Bugün yakılan 10 milyar token, bugüne kadar herhangi bir kripto projesinin en büyük tek seferde yapılan yakımlardan birini temsil ediyor ve Verasity’nin token sahiplerine değer sağlayan topluluk liderliğindeki bir stratejiye odaklanırken, ticari piyasaya sürülmesi için çevikliğini koruyor. Verasity ekibi ayrıca, reklam yığını için veri aktarımını kolaylaştıran ve dolaşımdaki kaynağa katkıda bulunmayan 90 milyar ‘görüş kanıtı’ piyasa tokenlerini hareket ettirmek için aktif olarak alternatif blok zincirler aramaktadır.

Verasity’nin CEO’su ve kurucusu RJ Mark şunları söylüyor:

“Ticari anlayışımız, VeraViews kampanyaları için bir ödeme seçeneği olarak birincil kullanım yoluyla VRA’ya daha fazla fayda sağlıyor. Şimdi, topluluk danışmanlığımız ve daha sonra stratejik rezerv tokenlerimizin, maksimum arzımızın yaklaşık %50’si, topluluğumuzu dinlediğimizi ve kripto ekosistemimizi geliştirdiğimizi kanıtlıyor. Bu, reklam çözümlerimize büyük talep beklediğimiz 2024 için büyüme stratejimizin bir parçası ve şimdi bu büyümenin temelini atıyoruz. ”

Verasity, sosyal etki, katılım ve sosyal hacim açısından sürekli olarak diğer birçok altcoin’den daha iyi performans gösterir – 2023’te birkaç kez LunarCrush’ın Altrank’ında en üst noktaya ulaştı. Yol haritası ve gelecekteki büyüme planlarına buradan ulaşabilirsiniz: https:/ verasity.io/roadmap.

Verasity Hakkında – Verasity, reklam sahtekarlığına karşı, yayıncılar ve reklamverenler için açık bir altyapıya sahip, erişim sağlayan kullanıcıları video içeriği izlerken ödüllendirmek için tasarlanmış açık bir blockchain ekosistemdir. Reklam ve video oynatıcı sektörlerindeki ürün dikeyleri ile Verasity, ekosistemini patentli ‘görüş kanıtı’ (Proof of View’) ile blockchain tabanlı teknolojiyi bir araya getiriyor. Reklamcılık kampanyalarını finanse etmek, Verawallet aracılığıyla belirlemek ve Watch & Expeal Rewards’ı dağıtmak için kullanılan $VRA tokeni, bir dizi uygulamaya sahip tek bir yardımcı token olarak Verasity ekosisteminin merkezinde yer almaktadır. Verasity’nin 2023 yol haritası, VeraWallet teklifini tamamlamak ve $VRA tokenine yeni bir yardımcı program sağlamak için Veracard’ın lansmanını içeriyor. Daha fazla bilgi için www.verasity.io

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin