featured

Terra LUNA Coin Çılgınlığı Geri Mi Dönüyor? LUNA Alternatifi Bitcoin Madencilik Projesi 500 Bin Dolara Koşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Son birkaç hafta, kripto para piyasasında gergin geçti. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) netlik sağlamak için mümkün olduğunca fazla zaman harcadığından, ABD’de düzenleyici belirsizlik hâlâ devam ediyor. Faiz oranı ve enflasyon korkuları her yerde mevcut ve muhtemelen gelecek yıl da yatırımcılara eşlik edecek gibi görünüyor.

Ancak yeni yıla doğru yaklaşırken, 2023’te piyasadaki kripto para fiyatlarındaki artış eğilimi de dikkat çekici. En büyük kripto para olan Bitcoin, uzun süren olumsuz piyasa koşullarının ardından kademeli bir toparlanma sergiliyor.

Öte yandan, Terra ve Terra Classic, ayı piyasasının ilk aylarında kötü bir dönem geçirmişti. Coin’lerin fiyatı düşerek yatırımcıların çekilmesine ve satış baskısının artmasına neden olmuştu. Terra topluluğu, stablecoin’inin basımını durdurmak için bir oylama kararı aldığından dengeler değişti. Bundan dolayı LUNA yükseliş kaydetti ve son 1 hafta içinde yatırımcısına yaklaşık yüzde 20 değer kazandırdı.

Yükseliş akıllara “Terra LUNA Coin çılgınlığı geri mi dönüyor?” sorusunu getirdi. Ancak son günlerde LUNA alternatifi kripto para olan Bitcoin madencilik projesi ön satışında ilerleme kaydetti. Yatırımcıların yoğun bir şekilde Bitcoin Minetrix token satın almasıyla ön satış 500 bin dolara doğru ivme kazandı.

Bitcoin Minetrix’in Yenilikçi Yaklaşımı

Kripto para dünyasında Bitcoin Minetrix, geleneksel Bitcoin’e gelişmiş ve gelecek vadeden bir alternatif olarak kendini gösteriyor. Bitcoin halihazırda bir süredir “dijital altın” olarak biliniyor ve yatırımcıları öncelikle değerindeki artışla ikna ediyor olsa da Bitcoin Minetrix kripto madenciliği alanına yeni, yenilikçi çözümler getiriyor. Ayrıca yatırımcılara sadece değer yatırımının ötesine geçen bir dizi avantaj ve fırsat sunuyor.

Bitcoin madenciliği uzun zamandır karmaşık ve pahalı bir iş olsa da Bitcoin Minetrix (BTCMTX) ile artık herkes erişebilir olacak. Bu yenilikçi kripto platformu, Bitcoin bulut madenciliğini kolaylaştırarak bunu kullanıcıları için basit bir süreç haline getirdi.

BTCMTX ile Bulut Madenciliği

Bitcoin Minetrix, madencilik sektöründeki yerleşik tekellerle mücadele etmek için tokenize ve merkeziyetsiz bir bulut madenciliği yaklaşımı sunuyor. Platform, bireysel yatırımcıların tüm bir madencilik tesisini işletmekle uğraşmadan işlem gücünün yalnızca bir kısmına sahip olmalarını sağlıyor.

Bu bağlamda yatırımcılar, ön satışta ucuz bir fiyattan Bitcoin Minetrix token satın alabiliyor. Bunları bir Ethereum akıllı sözleşmesinde de stake edebiliyorlar. Karşılığında ise bulut madenciliği süresi veya getirinin bir yüzdesi için yakılabilen ve sonunda BTC ödüllerine yol açan madencilik kredileri alabilecekleri belirtiliyor.

Stake to Mine Konsepti

Ön satıştan elde edilen 15 milyondan fazla token halihazırda stake havuzuna yatırıldı ve APY (yıllık getiri) bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yüzde 2 bin 600’den fazla. Ancak, daha fazla alıcı tokenlerini stake etmeye karar verirse bu değer düşecek. (Staking, tokenleri bir süreliğine kilitler ve kripto borsalarında listelendiklerinde doğrudan satılmalarını engelleyerek, resmi işlemin başlamasından sonra fiyatın yükselme olasılığını artırır.)

Ancak Bitcoin Minetrix’in yatırımcılara sunduğu en yenilikçi yaklaşım, stake to mine konseptinde yatıyor. BTCMTX, token sahiplerinin Bitcoin madenciliğine katılmalarına olanak sağlamak için tasarlandı. Proje, yatırımcılara, geleneksel Bitcoin ekosisteminde bulunmayan bir işlevsellik olan, doğrudan Bitcoin madenciliği yapmak için kullanabilecekleri tokenleri stake ederek kredi kazanma imkanı sunuyor.

Yeni Bitcoin madenciliği için gereken işlem gücünü sağlamak üzere genellikle pahalı donanımlar satın alınması gerekirken Bitcoin Minetrix, topluluğu için bulut madenciliğine güveniyor. Bu süreçte, bilgi işlem gücü kiralanıyor ve bu şekilde çıkarılan BTC’ler kiracılara ödeniyor.

Bu sayede yatırımcılar, ilgili teknik ve finansal zorluklar hakkında endişelenmek zorunda kalmadan Bitcoin madenciliğine verimli bir şekilde katılabiliyor. Bitcoin Minetrix’in kullanıcı dostu ve erişilebilir yapısı, daha geniş bir yatırımcı kitlesinin kripto madenciliği fırsatlarından yararlanmasını sağlıyor.

Yani ilgilenenlerin tek yapması gereken Bitcoin Minetrix token satın alıp bulut madenciliği kredileri kazanmak için bunu stake etmek. Ardından, BTC kazanmak üzere bulut madenciliği gücü elde etmek adına takas edilebiliyor.

Öte yandan süreçte para el değiştirmiyor ve madenciliğe katılmak isteyenlerin peşin ödeme yapması gerekmiyor. BTCMTX, Ethereum blok zincirinde bir ERC-20 tokeni olduğundan, tüm işlemler herhangi bir zamanda herkes tarafından görülebiliyor. Proje dört bölümden oluşan yol haritasının yalnızca ilk aşamasında olmasına rağmen, bulut hizmeti sağlayıcılarıyla görüşmelerin şimdiden yapıldığını da bildiriyor.

Bitcoin Minetrix Ön Satışı

Toplam 4 milyar arzdan ön satış için tahsis edilen 2,8 milyar token ile Bitcoin Minetrix, 15,6 milyon dolarlık bir yumuşak tavan toplamaya hazırlanıyor. İlgilenen yatırımcılar, ön satışta minimum 10 dolarlık mütevazı bir Bitcoin Minetrix token satın alımı ile yolculuklarına başlayabiliyorlar.

BTCMTX tokenlerinin ön satışı yalnızca birkaç gündür devam ediyor ve bu arada konsepte ikna olan yatırımcılardan 300 bin dolardan fazla alım sağlandı. Katılım sağlamak isteyenler web sitesi üzerinden 0,011 dolar gibi bir fiyatla BTCMX satın alabilirler. 


YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin