featured

Vee.. Promodex Public Satış 23:00’da Başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası tarafından uzun zamandır ilgiyle takip edilen Promodex, PROMO tokenı bugün satışa sunuyor. Programatik Kampanya Platformu sloganıyla yola çıkan Promodex, Public Sale’ini toplam 4 aşamada kendi platformunda 21-26 Şubat tarihleri arasında saat 23:00’de gerçekleştirecek.

Promodex Public Sale (Açık Satış)

Promodex Public Sale, 21-26 Şubat tarihlerinde 4 aşamada gerçekleşecek. Public Sale, açık satış sürecinde toplam PROMO arzının 2%’sine denk gelen, 18 Milyon PROMO token satılacak. Public Sale’de her biri 0,021 USD’den toplam, 378.000 USD değerinde PROMO token satışı yapılacak. Public Sale 1-2-3’te whitelisting şartı aranmayacak. Satış min-max $25-$100 arasında olacak. FCFS, whiteliste gerek kalmadan ilk gelen alacak. Farklı bir ifadeyle hızlı davranan Promo tokenlerı almaya hak kazanacak.

Public Sale 4’te whitelist olanlara öncelik tanınacak. 30 dakika içerisinde satın alma işlemini gerçekleştirmeyen kullanıcının hakkı, diğer whitelist olanların alımına sunulacak. 1 saat sonra hala alım yapılacak token varsa, bu durumda havuz genele açılacak ve FCFS (ilk gelen alacak) uygulanacak.

Public Sale vesting süreci oldukça kısa. Bu aşamada satın alınan tokenların %20’si hemen serbest kalıyor. Sonraki 2 ay da %40 serbest kalarak kısa zaman içerisinde tüm tokenler katılımcıların hesaplarına geçmiş oluyor.

Promodex PROMO token PUPLIC SALE’e katılmak için TIKLAYINIZ.

Influencerlara özel Private Sale

Promodex, Private Sale kampanyasını sadece influencerlara özel olarak düzenliyor. 

27 Şubat’ta gerçekleşecek olan satış, sadece, sosyal medya fenomeni, kanal sahibi ve yayıncı gibi influencerların  katılımına açık olacak. 

Promodex  “Private Sale” ‘de PROMO arzının 1%’ine denk gelen 9 Milyon PROMO token satılacak. Tokenlerin 0,018 USD fiyatından satılacağı satışta, toplam 162.000 USD değerinde PROMO token satılması planlanıyor

Promodex Private Sale başvuru ve ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.

 

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin