Avusturalya’da Shiba restoranı çok yakında faaliyete başlayacak!

Uzun vadeli SHIB sahipleri yatırımın karşılığını aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Komisyonsuz yatırım platformu Robinhood, uzun süre sonra nihayet Shiba Inu’yu listeledi. En sonunda, tokenın uzun vadeli sahiplerinin iyimserliğin meyvesini aldı. Uzun vadeli SHIB tutan yatırımcılar gelen haberle birlikte sevindi.

Bir grafik kripto araştırma platformuna göre, SHIB yatırımcıları son birkaç hafta boyunca arzlarını sabırla biriktirdiğini saptadı. Meme coini bir yıldan fazla bir süredir elinde tutanlar bakiyelerini sadece 30 günde %57,11’e kadar büyüttü..

Uzun vadeli SHIB sahipleri, şu anda varlığın tüm arzının %2.82’sine sahipler. “Hodlers” ile karşılaştırıldığında, “kruvazörler” olarak adlandırılanlar veya tokenı 1 ile 12 ay arasında tutan yatırımcılar arzlarını %0,51 oranında artırırken, bir aydan daha kısa bir süre elinde tutanların SHIB arzı ise %33,84 azaldı.

 

Uzun vadeli SHIB yatırımcısı kazandı

Sadece on dört gün önce SHIB, tokena olan talep azaldığı için iki hafta içinde 60.000’den fazla sahibini kaybetmişti. Bununla birlikte son duyuru, meme belirteci için bir duyarlılık değişikliğine neden olmuş gibi.

Dün gelen haberlerin ardından bir saat gibi kısa süre içinde 1 milyar dolarlık değer artışı herkesi şaşırttı. Ancak bundan en çok karlı çıkan uzun vadeli SHIB yatırımcısı oldu.

Shiba coin fiyatı

Haber esnasında Shiba, son 24 saatte %20.74 ve önceki yedi gün boyunca %5.95 artış olan 0.00002752 dolardan el değiştiriyor. CoinMarketCap verilerine göre, piyasa değeri 15.13 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da onu 15. en büyük kripto para birimi yapıyor.

Yakın tarihli bir araştırma, Shiba’nın Dogecoin, Bitcoin ve Ethereum’dan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok aranan dördüncü kripto para birimi olduğu ortaya çıktı.

Shiba coin Robinhood ne zaman listelenecek?

Shiba Inu’yu Solana, Polygon ve Compound ile birlikte dün Robinhood listeledi. Listeleme sonrası borsa, çekiliş bağlantısını retweetleyen 10.000 kullanıcıya 100.000$ değerinde SHIB verdiğini duyurdu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin