Hafta sonu sahneyi meme coin aldı: İşte yüzde 18’lik büyümenin ana nedeni…

Shiba coin bir kere ateşledi: Devamı gelmemesi için hiçbir sebep yok!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021’in en çok aranan kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) yine ilgi odağı olmayı başardı. Meraklıları için kripto balinaları, daha fazla SHIB kapmak için hazırlanıyor gibi. Shiba coinin, bu kadar popüler olmasının nedeni ise Robinhood.

Dün, şirketin listeleme haberiyle beraber SHIB, roketi ateşleyerek gitti. Ciddi bir ivme yakalayan meme coin, dünkü performansı bugüne de taşıdı.

Robinhood’un popüler memecoin listesi SHIB fiyatlarını artırırken, Shiba Metaverse arazi teklifi etkinliği de destek sağladı. Sonuç olarak, SHIB’nin 24 saatlik işlem hacmi %450 gibi büyük bir artış gösterdi.

Shiba Metaverse arazi ihalesi etkinliği yayında

Pek çok şey Shina Inu ekosistemi ve topluluğu lehine çalışıyor. Metaverse’ün duyurulmasıyla birlikte, Shibarmy için 35.000 adet arazi için 3 günlük bir ihale etkinliği yayına alındı. Sanal dünya meraklıları bu fırsatı yakalamayı sabırsızlıkla bekliyorlar. Gelen haberlere göre arazilerin tamamı tükendi.

Shib topluluğu üyesi MilkShake, popüler merkezler, caddeler ve alanlar etrafındaki tekliflerin daha fazla çekişmeye başladığını söyledi. Bu arada, teklif sürecine katılmak için kullanıcıların Leash veya Shiboshi tokenları kilitlemeleri gerekiyor.

Son 1 haftalık grafikte piyasa değerinin değişimi

ETH balinası 775 milyar SHIB daha ekledi

Shiba coin ekibinin mevcut düşüş piyasası koşullarında bu kadar büyük duyurular yayınlaması ilginç karşılandı. Peş peşe gelen haberlerin ardından sahneyi sonrasında balinalar aldı. Ethereum (ETH) Balinaları, haberlerin ardından daha da iştahlandı.

WhaleStats’a göre, “BlueWhale0073” adlı bir ETH balinası, 20 milyon dolar değerinde 775 milyar Shiba Inu tokenı satın aldı. 

SHIB/USDT (4 saatlik görünüm)

Shiba coin ne kadar?

SHIB, son 24 saatte %21 artışla 0,00002754’e yükseldi ve büyük kripto para birimleri arasında en iyi performansı gösteren oldu. Shiba coin 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık altı kat artarak 4.6 milyar dolara yükseldi.

SHIB/TRY (4 saatlik görünüm)

Shiba coin TRY fiyatı?

Meme coin yaptığı yükselişin ardından Türk lirası karşısında da uçuşa geçti. SHIB/TRY paritesi dün zirve yaşarken şu an, 0,00040 seviyelerinde geziyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin