featured

Beklenen sonunda oldu: Shiba ve birkaç varlık daha o platformda listelendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir Shiba topluluğu bu haberi bekliyordu. Şirket her ne kadar yeşil ışık yaksa da somut bir gelişme yaşanmamıştı. Şimdi ise Robinhood’un doğrulamasıyla birlikte artık listeleme geldi. Sadece Shiba değil Solana ve Polygon, Compound varlıkları da Robinhood’un yolunu tuttu.

Yapılan açıklamaya göre Robinhood, bünyesine dört büyük kripto para birimini daha ekledi. Bunlar memecoin Shiba Inu, Solana ve Polygon, Compound oldu. Borsa, dört kripto paranın her biri için belirli sayfalar ekledi.

Potansiyel yatırımcıların her bir kripto parayı almak veya satmak için kaydolabilecekleri bir mesaj verdi. Sabah saatlerinde bir iddia olarak ortaya atılan gelişme, öğlen saatlerinde onaylandı. Robinhood tarafından gelen açıklamaya göre 4 varlık birden borsaya dahil oldu.

Robinhood’un ekleme haberinden sonra Shiba uçuşa geçti

Shiba, Ağustos 2020’de piyasaya sürüldü. Ancak Dogecoin gibi yükselmeye başlayana kadar herhangi bir kazanç gösterememişti. Fakat Shiba Inu daha sonrasından açıldı ve Doge’yi yakaladı. 

Şimdi ise gelen haberin ardından Shiba Inu, yüzde 15’in üzerinde değer kazandı. Haberi hemen fiyatlayan meme coin, 0,000026 doların üzerinde alıcı buluyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin