Unifox
Unifox

Kripto paraların MasterCard’ı Unifox, dev bir airdrop ve bounty programı başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların MasterCard’ı Unifox, menkul kıymet tokeni için bir airdrop ve bounty kampanyası başlattı. Şirket bu iş için 1.250 milyon dolar ayırmış durumda. Bu büyük fırsatı kaçırmayın.

UniFox, kripto paraların MasterCard’ı olarak tanınıyor. Proje halihazırda kendi teknolojilerine 7 milyon dolar yatırım yapmış durumda ve çalışan ürünleri için kripto pazarına menkul kıymet tokenleri sunmaya hazırlanıyor.

Yurt dışına para göndermek neden bu kadar zor?

Hiç yurt dışına para gönderdiniz mi? Ne kadar zordu? Paranın gelmesini beklemek için ne kadar zaman harcadınız ve ne kadar para ödediniz? Peki hiç kripto para göndermeyi denerken işlem sırasında paranın değeri değişti mi?

Cevapları tahmin edebiliyoruz. İşlem oldukça zor, uzun ve pahalıydı. En sevdiğiniz kripto parayı kullanmayı çok istersiniz, ancak gönderilen paranın değerini değiştirebilecek büyük dalgalanmalardan korkuyorsunuz.

Peki bununla uğraşırken aklında ne var? Yüksek likiditeye sahip ve olabildiğince düşük ücretlerle gönderilebilen istikrarlı bir kripto para birimi olmalıdır. Dahası, mümkünse herhangi bir yerel para birimi için değiştirilebilir veya mağazalarda harcanabilir olmalıdır.

Likidite problemi Unifox ile tarih oluyor

Unifox, kullanıcılarına Unicash denilen istikrarlı kripto para birimini kullanmalarını sağlayan tam bir kripto sunuyor. Unifox; ATM’ler, POS terminalleri, çevrimiçi yerel borsalar ve Unifox merkezi olmayan borsası sayesinde, Unicash’, fiat para kadar etkili kullanabiliyor. En önemli şey likidite. Ve Unicash tam olarak bunu sağlıyor.

Unifox ekibi
Unifox ekibi

Tether veya diğer istikrarlı para birimlerinden farklı olarak, Unicash’i yerel para biriminiz için ATM’lerden veya çevrimiçi alışverişlerden anında ve minimum ücret karşılığında satın alabilir veya satabilirsiniz. Unicash’i dünyanın dört bir yanına da gönderebilirsiniz ve bunu alan 2. taraf, yerel para birimi için kolayca, hızlı ve sınırsızca değiştirebilir. Bitmedi… PAX POS terminaline sahip herhangi bir mağazaya gidebilir ve para birimini burada da kullanabilirsiniz.

Unifox POS
Unifox POS

Unifox, kripto para birimlerinin ve Blockchain teknolojisinin henüz yaygın bir şekilde benimsenmemesinin temel nedeni olan likiditeyi artırmak istiyor. Amaçları, dünya çapında bir altyapı inşa etmek. Böylece insanlar saniyeler içinde, sınırsızca, birbirleriyle etkileşime girebilecek. Bu sadece bir vizyon değil. Merkezi olmayan borsa haricinde, Unifox’un ekosistemi zaten eksiksiz ve dünya çapında genişlemeye hazır.

Airdrop ve bounty programı

UniFox, basit görevleri tamamlayarak pay alabileceğiniz resmi airdrop ve bounty programlarını başlattı. Ekip, yalnızca airdrop için 1 milyon 250 bin dolar ayırmış durumda.

Becerilerinizi kullanarak UniFox Blockchain’ine güç katan bir şans ve ayrıcalığa sahip olacaksınız. Böylece Reddit, Facebook, Twitter gibi sosyal medyada konuşarak veya UniFox hakkında bir video kaydedip ve YouTube kanalınıza yükleyerek ödüllerden yararlanabileceksiniz.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Unifox

Web Sitesi – White PaperOne Pager

Bounty ve Airdrop için BitcointalkTwitterTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin