INGOT Coin ve GMEX Group girişim ortaklığı gündemde.
INGOT Coin ve GMEX Group girişim ortaklığı gündemde.

INGOT Coin ve GMEX Group girişim ortaklığı ile Blockchain’in sınırları ortadan kalkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için! INGOT Coin ve GMEX Group ortaklığı, Blockchain’in sınırlarını kaldırıyor. Detayları hep beraber inceleyelim.

INGOT Coin, kripto evreniyle mevcut geleneksel finans endüstrisi arasındaki bağlantıya öncülük ediyor ve GMEX Group (GMEX) ile girişim ortaklığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

GMEX, en son Blockchain ve ICO gelişmeleriyle daha parlak ve yenilikçi bir gelecek oluşturmak için borsa ve ticaret sonrası çözümlerin lider sağlayıcısıdır.

Ortak girişim, pazardaki yeniliği ve verimliliği en üst düzeye çıkarmak ve odağı Blockchain’e kaydırmak için işbirliği yapacak.

Bitcoin ve Ethereum, Blockchain üzerindeki dikkatleri dağıtıyor

Çok sayıda piyasa katılımcısı, son zamanlarda kripto para birimlerinin fiyatlarından rahatsızlık duyuyor ve piyasaya girmelerini ve yatırım yapmaları konusunda cesaretlerini kırıyor. Artık mevzubahis, Blockchain’den Bitcoin ve Ethereum’un uçuculuğu, ardından ise kısa vadede nasıl kâr elde edileceği.

Siz bu satırları okurken Bitcoin ve Ethereum tarihin en düşük seviyelerini yaşıyorken, bunun anlamı Blockchain’in başarısız olduğu mudur? Gerçek şu ki, insanlar Blockchain’de başarısız olmuş ve Blockchain’i verimli bir şekilde kullanmışlardır.

Bitcoin ve Ethereum bize Blockchain’in oyunu değiştiren fırsatlarına erişmek için bir ağ geçidi verdi, ancak bunun yerine sınırlayıcı bir dikkat dağıtıcı oldular.

INGOT Coin ve GMEX Group ortaklığı, ICO’ların önünü açıyor

Pek çok ICO, markalarını oluşturmakta zorlanıyor; fonları toplamak ve ICO’larını binlerce rakip arasında pazarlamak için yeni yollar arıyor. Pazardaki rekabet, endüstrileri daha başlamadan önce geliştirecek pek çok harika fikri öldürüyor.

GMEX-Group.com ve INGOTCoin.io, rekabetçi piyasanın mevcut durumunu ele almak ve bu günlerde insanlara garip bir kavram gibi görünen bir şeyi tanıtmak için güçlerini birleştirdi: İşbirliği.

GMEX Group CEO’su Hirander Misra, konuyla ilgili yorumlarını şu şekilde dile getirdi:

Merkezi ve Blockchain tabanlı küresel borsa GMEX Fusion Hybrid, post trade ve dijital bankacılık teklifleri ile birleştirildiğinde her şey dahil bir Blockchain ekosistemi olan INGOT Coin, Tokenomics’in çalışma şeklini yeniden tanımlayacaktır.

Misra sözlerine şöyle devam etti:

Ortak girişimler yoluyla birleştirilen bireysel Blockchain etkin ekosistemlerin değerinin, daha büyük bir değer yaratmak için yayılacak bir ağ etkisi yaratan yeni bir Token Büyütme Ortaklığı (TAP) paradigmasına yol açacağı bir çağa giriyoruz.

Hem INGOT Coin hem de GMEX, farklı endüstrilerden farklı ICO’ları bir araya getirerek ve mevcut farklı utility fonksiyonlarını birleştirerek yeni bir utility yaratacağına inanıyor.

Bir ICO’dan çift fayda sağlamak yerine, birlikte çalışan bir grup ICO’dan neden daha fazla faydalanmayalım?

GMEX, iş tecrübesini, en son teknolojiyi, bağlantıyı ve operasyonel mükemmelliği en iyi şekilde sunmaya çalışacak.

GMEX, INGOT Coin ile birlikte çalışarak ortak ICO’lara erişim sağlamanın yanı sıra tokenleri ve hizmet programlarına erişim sağlayan kullanıcı dostu ve güncel bir platform oluşturacaktır. Ayrıca, platformdaki tüm kullanıcılar, platformdaki herhangi bir ICO’yu kullanırken çok sayıda indirim alır.

INGOT Coin CMO’s Ahmet Khawanky, konuyla ilgili yorumlarını şu şekilde dile getirdi:

Şu an itibarıyla kripto piyasalarında, finansal piyasalarda veya herhangi bir piyasada böyle bir şey mevcut değil. Bir ICO’ya katılmanız size en sonunda yenilikçi hizmetler sunacaktır, ancak bu noktada bile hizmetler sınırlıdır. Bu yüzden insanlar farklı hizmetlerden de kazanç elde etmek için çok sayıda başka ICO’ya da yatırım yapıyorlar, ancak konuyla ilgili gerçek şu ki, bu yapıldığında bile ICO’lar arasında gerçekten bir köprü ya da entegrasyon yok.

INGOT Coin halihazırda aynı vizyonu paylaşan ve görüşmelerde bulunan çok sayıda ICO ile ortaklık kurdu. Bu girişime katılacak olan mevcut ICO’lar Modern Finance ZChaininciri, Zichain, Swachhcoin, Stella, Bineuro’yu içeriyor. Ayrıca INGOT Coin, tekliflerini arttırmaya yardımcı olmak için danışmanlık hizmeti vermek üzere Trade.io ile de işbirliği yaptı.

Aynı vizyonu paylaşan nihai ICO’lara örnek vermek gerekirse, yakın zamanda 31 milyon dolarlık bir ICO’yu başarıyla tamamlayan Trade.io’yu verebiliriz.

Tüm bu ICO’lar farklı ülkelerden, uzmanlıktan ve geçmişten geliyorlar ve çoğu durumda dünya çapında tüm toplulukları için çeşitli yardımcı programlar ve işlevler sunan farklı endüstrilerdir.

INGOT Coin’in kurucusu Iman Mutlaq’ın sözleri ise şöyleydi:

Var olan tek sınır, kendimiz için koyduğumuzdur. Blockchain teknolojisi ile sınır, gökyüzüdür. Peki o zaman neden herkes yeryüzüne yerleşiyor? Anlattığımız şeyleri uyguluyoruz ve eğer iş birliğine ve bunun büyük yararına inanırsak, o zaman GMEX’in ve ortaklarımızın yardımıyla iş birliği yapabiliriz.

INGOT Coin hakkında

Türünün ilk örneği olan INGOT Coin, kripto evrenini mevcut geleneksel finans endüstrisine bağlamanın öncüsü olacak her şey dahil bir ekosistemdir.

INGOT Coin, yeni geliştirilen kripto pazarlarını mevcut finansal piyasalarla birlikte verimsizliklerini ortadan kaldıracak, Blockchain teknolojisine dayanan, eşi benzeri olmayan, devrim niteliğinde bir ekosistem yaratmayı hedeflerken; katılımcıların gerçekleştirebileceği tek duraklı bir ekosistem sağlıyor.

40 milyon dolarlık soft cap'e ulaşıldı.
40 milyon dolarlık soft cap’e ulaşıldı.

IC Ecosystem, Blockchain teknolojisine dayanacak ve farklı sözleşmelerin uygulanmasını kolaylaştırmak için akıllı sözleşmeleri kullanırken, aynı zamanda yatırımcıların piyasalara tam olarak katılmalarını engelleyen aracılar ve dış müdahalelere duyulan ihtiyacı ortadan kaldıracak.

Blockchain’i benimseyerek, müşterilerin güvenini, piyasa likiditesini önemli ölçüde artıracak ve en önemlisi, etkin bir piyasa fiyatlandırması ve tüm paydaşlar için fonlara erişim sağlayacak özel bir ekosistem oluşturuyorlar.

IC Ecosystem; ticareti, yerleşimleri ve ödemeleri dönüştürecek ve farklı gerekli bileşenleri bir araya getirerek süreci geciktiren ve ilgili maliyetleri artıran üçüncü taraf aracıları ortadan kaldıracak.

GMEX Group hakkında

GMEX Group, küresel finansal piyasalar için sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler sunan bir grup şirkettir. İş ortaklığı uzmanlığı, en son teknoloji, bağlanabilirlik ve operasyonel mükemmelliğin, uyumlu bir ortaklık odaklı yaklaşımla sağlanmasına dayanıyor.

Şirket, geniş piyasa altyapısı deneyimini ve uzmanlığını kullanarak, borsalar, takas merkezi, depolar, tescil ve depo makbuz platformları ile uygun bir stratejik ana plan oluşturmak için kullanıyorlar.

Temel iş çözümleri, hissedarlar, borç, döviz, türevler, emtialar, kripto para birimleri ve dijital varlıklar dahil olmak üzere çok varlıklı varlıklarda maliyet etkin elektronik borsalar ve post-ticaret altyapısının oluşturulması ve işletilmesini mümkün kılmakta.

Hem gelişen hem de gelişmiş pazarlarda, tutarlı iş ve teknoloji ekosistemlerinin kurulmasıyla faaliyet gösteren GMEX, global bir likidite ağı yaratmak için çoklu ortak borsalara ara bağlantı ek avantajı sunar.

GMEX Group, birleşik stratejik yönün korunmasını sağlıyor. Şirket şunlardan oluşuyor:

  • GMEX Technologies: Eşsiz bir ortaklık odaklı yaklaşımla çok varlıklı borsa ticareti ve post trade teknolojisinin sağlayıcısıdır.
  • GMEX Innovation: Borsa ticareti, takas ve ödeme için teknolojik olarak gelişmiş yeni ürün çözümlerinin Ar-Ge’sini yürütmektedir.
  • GMEX Services: Borsa ve pazar altyapısı sağlayıcıları için stratejik danışmanlık, hizmet ve destek hizmetleri sunmaktadır.
  • GMEX Investments: Pazar altyapısına ve ilgili FinTech şirketlerine erken aşamada stratejik yatırımlar sağlar.

GMEX Group hakkında detaylı bilgi için buraya, INGOT Coin hakkında detaylı bilgi için ise buraya tıklayabilirsiniz.

INGOT Coin

Web Sitesi – Telegram – Türkçe Telegram

White PaperLite Paper

TwitterFacebook – YouTubeInstagramLinkedInBitcointalkGitHubMediumReddit

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin