Toplanın, analist açıkladı Bu altcoin yüzde 7.000 yapabilir

Toplanın, analist açıkladı: Bu altcoin yüzde 7.000 yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen fenomenleri kripto varlıkların hangi yönde ilerleyeceğini tahmin ediyor. Bu tahminler yılların deneyimi ile birlikte ortaya çıkıyor. Bitcoin ve altcoin için analistler belli başlı tahminde bulunuyor. Bu tahminler kesinlik içermiyor. Ancak bazı öngörü tahminin ötesine geçebiliyor. 

Popüler bir kripto para birimi analisti ve yatırımcısı, Bitcoin’in (BTC) dibe vurmuş olabileceğini söylerken %7.000’in üzerine çıkabilecek bir altcoin projesini paylaştı. Takipçileriyle piyasada ismi henüz fazla bilinmeyen bir varlığın ciddi bir ralli yapacağını düşünüyor.

Takma simiyle Capo olarak bilinen kripto yatırımcısının 222 bin üzerinde Twitter takipçisine sahip.Lider kripto para biriminin kripto borsası Bitfinex’te çok sayıda satın alma emriyle karşılaştığını söyledi. Capo’ya göre Bitfinex’te yoğun alım, Bitcoin’in önemli bir destek seviyesine ulaştığının bir göstergesi. Analiste göre Bitcoin için bu bir dip sinyali olabilir. Popüler analist bir altcoin için ise büyük bir rallinin olacağını söyledi.

Hathor altcoin, %7.000 artışa imza atabilir

Piyasa değeriyle 249. sırada yer alan Hathor, yatırımcılar tarafından fazla bilinmiyor. Ancak Capo, bu bilinmeyen altcoin için oldukça umutlu. Paylaştığı grafikte Hathor’un 100 doları geçeceğini düşünüyor.

Hathor altcoin, %7.000 artışa imza atabilir

Hathor, gerçek dünya kullanımı için tasarlanmış, ölçeklenebilir, ücretsiz bir blok zinciridir. Elliott Wave teorisini uygulayan kripto analisti ve yatırımcısı, 2022’nin ikinci çeyreğine kadar HTR için %7,146 gibi şaşırtıcı bir şekilde 100 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor. Capo, 

“HTR varlığında mükemmel parabolik oluşum var. Üçüncü dalga genişlemeye hazır görünüyor. Her şey beklendiği gibi giderse 100 doları geçebilir. Temel bilgiler gerçekten çok iyi şekilde duruyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin