featured

Toncoin’de Boğa Hareketi Başlamadan Bitti Mi? Boğa Sezonunda Ön Plana Çıkabilecek Projeler Hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Ethereum ağı üzerindeki Toncoin son dönemde yaşadığı ralli ile gündemde kalmaya devam ediyor. 20 Eylül tarihinde 2,59 dolarlık direnç noktasından sert düşen Toncoin ile ilgili yorum yapan zincir içi veri sağlayıcısı IntoTheBlock, X (Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda aktif TON adreslerinin yedi kat artması üzerine Toncoin’in değerinin geçtiğimiz ay yüzde 85 üzerinde değer kazandığını paylaştı. 

Kripto paranın Telegram ile entegrasyonunu hedefleyen Toncoin’in CoinGecko verilerine baktığımızda yeşil rengin hakim olduğunu görüyoruz. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla piyasa değeri 7,721,209,056 dolarda oturan Toncoin 2,24 dolardan işlem görüyor.

Toncoin’in CoinGecko grafiğine göre son 1 yılda yüzde 71,7 ve son 30 günde yüzde 39,8 oranında arttığı görülüyor. Son 7 günde yüzde 6,7 düşüş gösteren kripto coin, son 24 saatte yüzde 2,5 artış yaşıyor. Toncoin yatırımcıları rallinin devam edip etmeyeceğini ve tokenin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,29 dolar eşiğini geçip geçemeyeceğini merak ediyor.

Uzun süredir beklenen ancak bir türlü gelmeyen boğa sezonunu özleyen yatırımcılar, Toncoin’in seyrini yakından takip ediyor. Fiyat düşüşünde satın alımların devam etmesi ve tokene inancın sürmesi durumunda Toncoin’in yukarı yönlü hareketinin devam edebileceği düşünülüyor.

Kripto kışı uzun bir süredir etkisini gösteriyor. Düzenleyici kurumların baskıları ve makroekonomik belirsizlikler kripto dünyasındaki korku, endişe ve belirsizliği artırıyor. Yatırımcılar, ekosistemi etkisi altına alacak bir boğa sezonunun başlaması için uzun süredir bekliyor. Olası bir boğa sezonu öncesinde doğru projelere yatırım yapmış olmayı isteyen kripto meraklıları, yeni başlayan bir ön satış coin’ine ilgi gösteriyor.

İlk Stake Et ve Madencilik Yap Tokeni Bitcoin Minetrix

Ön satış etkinliği yeni başlayan Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor. Proje, Bitcoin stake etme ve Bitcoin madenciliği gibi popüler temaları bir araya getiriyor. 

Bitcoin Minetrix ile kullanıcılar, yoğun işlemci gücü veya madencilik sözleşmelerine ödenen ücretleri dert etmeden BTC madenciliği yapabiliyor. Bulut bilişime dayalı ilk tam merkeziyetsiz madencilik çözümü olan Bitcoin Minetrix, yatırımcıların stake ettikleri BTCMTX token karşılığında BTC madenciliği yapmasını mümkün kılıyor. 

Bir dönem dizüstü bilgisayarlar ile yapılan BTC madenciliği zorlaştıkça, Bitcoin Minetrix gibi projelere olan ilginin artacağı tahmin ediliyor. Zira teknik konularda uzmanlaşmadan, mobil veya masaüstü kontrol panelleri aracılığıyla madencilik yapma yöntemleri, yatırımcıların ilgi alanları arasında yer alıyor.

Bitcoin Minetrix’te yatırımcılar ön satış etkinliğinde satın aldığı BTCMTX tokenleri stake ediyor. Stake edilen BTCMTX’ler karşılığında Bulut Madenciliği Kredisi kazanılıyor. Bu krediler, belirlenen madencilik süresi boyunca yakılıyor. Yakım işlemi sonrasında madenciliği yapılarak yaratılan BTC’ler yatırımcının cüzdanına aktarılıyor.

Yatırımcılar, Bitcoin Minetrix token satın almak haricinde başka hiçbir maliyet ödemiyor. Ayrıca madencilik faaliyetleri için gerekli olan madencilik sözleşmesinin satın alımı ile de uğraşmak gerekmiyor.

Bitcoin Minetrix Token Ön Satışı Hızlı İlerliyor

Zahmetsiz ve merkeziyetsiz Bitcoin madenciliği yapma fırsatı sunan Bitcoin Minetrix, yeni başlayan ön satış etkinliğine yoğun bir ilgi görüyor. Henüz 26 Eylül’de başlayan ön satışta şu ana kadar toplanan fonların 150 bin doları aştığı görülüyor.

Proje ekibi Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen yatırımcılar için aşamalı bir ön satış etkinliği düzenliyor. Her aşamada token fiyatı artırıldığı için erken dönem yatırımcılar, daha borsa listelemeleri gerçekleşmeden kar elde etmiş oluyor. 

Bitcoin Minetrix ön satış etkinliğinde 10 aşama bulunuyor. Mevcut aşama olan ilk aşamada kullanıcılar, 0,011 dolar karşılığında BTCMTX tokene yatırım yapabiliyor. Aşamalar tamamlandıkça tokenin fiyatı yüzde 10 oranında artırılıyor. Ön satışın son ve onuncu aşamasında Bitcoin Minetrix token fiyatı 0,0119 dolara yükseliyor. 

Toplamda 4 milyar token arzı bulunan Bitcoin Minetrix tokenin yüzde 42,5’i Bitcoin Madenciliği, yüzde 35’i pazarlama, yüzde 15’i topluluk ve kalan yüzde 7,5’i staking özelliği için tahsis ediliyor.

Ön satışta proje ekibi 15,6 milyon dolar toplamayı hedefliyor. Projenin üst limiti ise 32 milyon dolar olarak belirleniyor. 

Ön satışın her aşamasında 280 milyon adet token yatırımcıların beğenisine sunuluyor. Erken hareket eden yatırımcılar, indirimli fiyatlardan Bitcoin Minetrix token satın alma imkanı buluyor.

Bitcoin Minetrix Token Nasıl Satın Alınır?

Ethereum ağı üzerinde inşa edilen Bitcoin Minetrix token, ERC-20 protokolüne uyan bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. 

Ön satış etkinliğine katılarak BTCMTX token satın almak isteyen yatırımcıların en az 10 dolar değerinde token satın alması gerekiyor. 

Mevcut aşamada 0,011 dolardan satın alınan Bitcoin Minetrix token fiyatının bir sonraki aşamada 0,0111 dolara yükselmesi bekleniyor. BTCMTX token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT veya BNB kullanarak ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Staking özelliği ile dikkat çeken Stake-to-Mine temalı projede şu ana kadar stake edilen token sayısının ise 4 milyon 770 bini geçtiği görülüyor.

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin