featured

Bitcoin Bu Hafta 30 Bin Doları Görür Mü? Bitcoin Balinalarının Radarına Giren Yeni Proje Dikkat Çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Kripto dünyası dört gözle lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyat hareketlerini takip ediyor. CoinGecko verilerine göre tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69 bin doların yüzde 62 altında seyreden Bitcoin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 26 bin 163 dolardan işlem görüyor. 

Kripto meraklıları Bitcoin’in bu hafta 30 bin dolar seviyesine çıkıp çıkamayacağını merakla beklerken yeni başlayan bir ön satış coin’i yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

26 Eylül’de başlayan ön satış etkinliği ile Bitcoin Minetrix projesi, devrim niteliğinde, zahmetsiz ve düşük maliyetli staking özellikli tokeni ile daha ilk günden ilgi görüyor.

Henüz başlayan ön satış etkinliğiyle ilk 24 saat dolmadan 100 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran Bitcoin Minetrix, yeni bir coin arayışındaki yatırımcıların ve Bitcoin balinalarının radarına giriyor.

Bitcoin Minetrix Platformu Yatırımcıların İlgisini Çekiyor

Bitcoin Minetrix token sahibi yatırımcıların, staking özelliği ile doğrudan Bitcoin madenciliği için kullanabileceği kredi kazanmalarına olanak tanıyan proje, merkeziyetsiz madencilik çözümü olarak konumlanıyor.

Projenin merkezinde Ethereum tabanlı ve ERC-20 protokolüne uyan Bitcoin Minetrix (BTCMTX) token yer alıyor. Ön satış ile fiyatlar artmadan Bitcoin Minetrix token satın alan yatırımcılar, staking sayesinde bireyler için pahalı ve zahmetli olan bulut madenciliğini ucuza kullanabiliyor.

Stake-to-Mine yani Stake Et ve Madencilik Yap mekanizmasına sahip Bitcoin Minetrix platformunda kullanıcıların, geleneksel bulut madenciliğinin tehlikelerinden korunması hedefleniyor. Bitcoin Minetrix tokenleri stake etmeyi tercih eden yatırımcılar, BTC Minetrix platformunda bir pay sahibi olma imkanı buluyor.

BTCMTX, madencilik kredisi kazanmak için yatırımcıların stake etmesi gereken bir ERC-20 tokeni olarak tanımlanıyor. Toplamda 4 milyar token arzı bulunan BTCMTX tokeni stake eden yatırımcılar madencilik kredisi kazanıyor. Madencilik kredileri, bulut madenciliği gücü karşılığında yakılması gereken devredilemez ERC-20 tokenleri olarak konumlanıyor. Madencilik kredi tokenleri için maksimum bir sınır bulunmuyor.

Staking ve madencilik özelliklerini bir araya getiren proje ekibi, Bitcoin Minetrix ile merkeziyetsiz bir madencilik yapısı oluşturmayı ve sektörde devrim yapmayı amaçlıyor.

Bitcoin Minetrix Token Ön Satışı Hızlı Başladı

26 Eylül’de başlayan ön satış etkinliğinde ilk gün içerisinde 100 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı bir fiyat artışı ile karşılaşıyor.

Bitcoin Minetrix token, 10 aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcıların beğenisine sunuluyor. BTCMTX token fiyatı ön satışın her aşamasında yüzde 10 oranında artırılıyor. İlk aşamada 0,011 dolar olan BTCMTX token fiyatı, onuncu ve son aşamaya gelindiğinde 0,0119 dolara yükselmiş oluyor. Bu durumda erken yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde yalnızca ön satış etkinliğinde bile kar elde etme imkanı buluyor.

Bitcoin Minetrix ön satış etkinliğinde minimum satın alım miktarı uygulanıyor. Kripto meraklıları en az 10 dolarlık BTCMTX token satın alarak ön satışa katılabiliyor. Ön satışta yatırımcılara toplamda 1 milyar 400 milyon adet token tahsis ediliyor. Proje ekibi ön satış etkinliği ile 15,6 milyon dolar kaynak yaratmayı amaçlıyor. 

Bitcoin Minetrix Platformu Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?

Günümüzde Bitcoin madenciliği yapmak için ciddi bir işlemci gücü ve oldukça pahalı donanımlar gerekiyor. Eski dönemlerde olduğu gibi dizüstü bilgisayarla Bitcoin madenciliği yapılamıyor. 

Bitcoin madenciliğinin maliyetleri yalnızca cihaz satın alımı ile de bitmiyor. Özel bir alan yaratılması, ciddi oranda elektrik kullanımı, oluşan ısının yok edilmesi gibi pek çok konuya çözüm bulunması gerekiyor.

Bitcoin Minetrix platformu aracılığıyla yapılabilen bulut madenciliği, tüm bu sorunların üstesinden gelmeyi amaçlıyor.Kullanım kolaylığı sunan Bitcoin Minetrix ile Bitcoin madenciliğinin tüm teknik yönlerine hakim olmak da gerekmiyor. Donanım bakımı, güncellemeler ve yazılım problemleri gibi sorundan ortadan kaldırılmış oluyor.

Platform kullanıcılarının öncelikli olarak Bitcoin Minetrix token sahibi olması ve bu tokenleri stake etmesi gerekiyor. Stake edilen tokenler karşılığında bulut madenciliği kredileri alınıyor. Madencilik kredileri, belirlenen madencilik süresi boyunca yakılıyor. Madencilik faaliyetleri sonrasında yaratılan BTC, yatırımcının cüzdanına aktarılıyor.

Tüm bu işlemler sayesinde proje ekibi, yatırımcıların madencilik sözleşmesi veya fonların çalınması gibi problemler ile yaşamayacağını da belirtiyor. Basitleştirilmiş ve merkeziyetsiz madencilik yapma imkanı sunan Bitcoin Minetrix, bu dünyaya adım atmak isteyen ancak prosedürler ve maliyetler sebebiyle geri duran yatırımcıları bekliyor.

Bitcoin Minetrix Token Nasıl Satın Alınır?

10 aşamalı ön satış etkinliğinin henüz ilk aşamasında olan BTCMTX token, ön satış sayfası üzerinden satın alınabiliyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,011 dolar fiyatla Bitcoin Minetrix token satın alma imkanı buluyor. Her aşamada fiyatın artırıldığı Bitcoin Minetrix tokene, ETH, USDT veya BNB aracılığıyla yatırım yapılabiliyor.

Ön satış etkinliğinin ilk gününde 100 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran Bitcoin Minetrix,  ucuz fiyatlarla gelecek vadeden bir coin satın almak isteyen kripto meraklılarına hitap ediyor.

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin