TokenSuite
TokenSuite

TokenSuite yeni servisleri ile sektörde liderliğe koşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Mart 2018 tarihinde yayınladığımız makalede Tokensuite firması ile ilgili siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmiştik. Kısaca hatırlatmak gerekirse Ankara merkezli Tokensuite, dijital mecralarda yazılım, pazarlama ve reklam ihtiyacı duyan ICO ve teknoloji projelerine profesyonel destek veren ve en optimum çözümleri sunan uluslararası bir teknoloji danışmanlık firmasıdır.

Tokensuite geçen süre içinde yeni servislerini piyasaya sürdü ve sektördeki gücünü iyice artırdı. Yeni servislerinden kısaca bahsedelim.

bountysuite.com: ICO projelerinin en büyük problemlerinden biri gerçek kullanıcılara ulaşamamak ve tokenlerin hak edildiği gibi dağıtılamamasıdır. Tam bu noktada Bountysuite bu problemlere çözüm üretirken, ICO projeleri için anahtar teslim yönetilmesi kolay bir yazılım üzerinden işlemlerin tamamlanması sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar kolaylıkla sisteme üye olup token kazanabildiği gibi referans linklerini paylaşarak her referans başına Ethereum kazanma şansına sahip oluyorlar.

Tokendrops: Son dönemde ICO projelerinin en çok kullandığı yöntemlerden birisi olan airdrop (ücretsiz token dağıtma) kullanıcılar için oldukça avantajlı ancak ICO yönetimi için oldukça karmaşık bir süreçtir. ICO’lar için bu süreci oldukça kolaylaştıran tokendrops kampanyalarına katılarak airdrop tokenlarını almaya başlayabilirsiniz.

Tokendevelop: ICO sürecinizi sıfırdan kurmak isteyenlere her türlü yazılım, medya, vergi ve hukuk gibi tüm hizmetlerin verildiği bu servis, profesyonellerin tercih noktası olmuştur.

Uluslararası mecrada iş yapan ve bir Türk firması olan tokensuite.com her geçen gün daha başarılı işlere imza atmaya devam etmesi bizleride gururlandırıyor.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin