BitMart
BitMart

BitMart ile kredi kartıyla BTC alın: Fiat para yatırım seçeneği geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Öncü küresel dijital varlık alım satım platformlarından BitMart Exchange, geçtiğimiz günlerde kredi/banka kartı aracılığıyla yatırım hizmeti sunmak için AB yetkili finans kurumuyla ortaklıklarını açıkladı. Bireysel yatırımcılar artık Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) satın almak için VISA veya Mastercard kullanabilecek.

BitMart’ın finans ortağı, satıcıların sahtekarlıktan kaynaklanan ters ibraz riskine maruz bırakmayarak banka veya kredi kartı ödemeleri yapmalarına olanak sağlıyor. Kredi kartı işlem çözümünü entegre ederek kullanıcılar, sorunsuz bir e-ticaret deneyiminden yararlanırken BitMart Exchange’de para alıp yatırabilirler. Hizmet şu anda pek çok para birimini destekliyor ve 100’den fazla ülkede mevcut.

Bu yılın başlarında, BitMart Exchange ABD ofisi resmi olarak ABD Mali Suçları Güçlendirme Ağı (FinCEN) aracılığıyla bir para servis şirketi (MSB) olarak tescil edildi. Bu, BitMart’ın ABD’nin birçok eyaletinde ve bölgesinde kriptodan-kriptoya ticaretini gerçekleştirmesini sağlıyor. Şimdi, fiat yatırım ile, BitMart çok yakın gelecekte fiat ticaret hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Bitmart’ın kurucusu ve CEO’su Sheldon Xia, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

BitMart’ın misyonu, kripto ticaret pazarında uygun ve güvenli finansal hizmetler sunmaktır. Bu, yalnızca daha yüksek adopsiyon oranlarının elde edilmesinde kripto ile kazanç sağlanmasına yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda geleneksel finans ve dijital para birimi arasındaki uçurumu da ortadan kaldıracaktır.

Fiat hizmeti sunmanın yanı sıra, BitMart ayrıca 2019 başlarında gelecekteki sözleşme ticareti, tam-ağ ticareti ve merkezi olmayan ticaret gibi yeni özellikleri bir araya getirmeyi hedefliyor.

BitMart hakkında

BitMart Exchange, dünya çapında 510 binden fazla kullanıcısı olan ve CoinMarketCap‘teki ilk 20 kripto borsası arasında yer alan, kripto para pazarında öncü bir global dijital varlık işlem platformudur. BitMart, şu anda piyasadaki en düşük işlem ücretlerinden birine sahip 108 işlem çiftini sunmaktadır. BitMart’ın günlük işlem hacmi 70 milyon ila 112 milyon USD arasında değişiyor ve Mart ayında piyasaya sunulduğundan bu yana toplam işlem hacmi 3 milyar 697 milyon doların üzerine çıktı.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

BitMart

Web Sitesi

TwitterTelegram – Facebook – Reddit – YouTube

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin