Yüzde 30 bonus fırsatı sunan TNCoin emlak alanında devrim yaratacak.
Yüzde 30 bonus fırsatı sunan TNCoin emlak alanında devrim yaratacak.

Stellar tabanlı gayrimenkul yatırım platformu TNCoin ile tanışın: Yüzde 30 bonus fırsatını kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar tabanlı gayrimenkul yatırım platformu TNCoin, yatırımcılarına pek çok sıra dışı fırsat sunuyor. Gelin, hep beraber inceleyelim.

Nashville merkezli bir gayrimenkul yatırım platformu olan TNCoin LLC, kısa bir süre önce ülkenin ilk emlak amaçlı varlık fonlarından birinin yaratıldığını duyurdu. Yatırımcılara dağıtık hisseleri dağıtmak için Stellar konsensüs protokolünü kullanacak olan TNCoin, modern yatırımcılara kripto para taşınabilirliği sağlayacak.

Daha istikrarlı ve daha güvenli bir seçenek

Fon yöneticisi Luis del Mazo Jr., konuyla ilgili yorumlarını şu şekilde dile getiriyor:

Daha istikrarlı ve güvenli hale getirilmiş seçenekler sunan TNCoin, kripto paralar için olumlu yönde bir hareket.

TNCoin, bu eşsiz gayrimenkul yatırımından yararlanmak isteyen bireyler için değerli bir fırsat sunuyor. Bu noktada TNCoin, akredite ve yabancı yatırımcılardan 5 ila 50 milyon dolar arasında bir fon toplamayı hedefliyor.

Del Mazo şu ifadeleri kullandı:

Başlangıçta bu teklif ABD’deki akredite yatırımcılar için. Ancak gelecekte tüm yatırımcı seviyelerine açılmak üzere bir düzenleme sunmak istiyoruz.

Yüzde 30’luk ikramiye şansını kaçırmayın!

Şu anda, TNCoin, sermayenin ilk 10 milyonu için %30’luk bir ikramiye sunuyor. Yatırımcılar, soft cup hedefinden 90 gün sonra merkezsiz borsa üzerinde token satabilecek.

TNCoin’in teklifinin en önemli bileşenlerinden biri, yatırımcılara gelecekteki bir tarihte depolanabilecek ve değiştirilebilecek bir varlık sağlamak. TNCoin ayrıcalıklıdır çünkü tasfiye edilebilir menkul kıymet tokenleri sunan ilk “menkul kıymetleştirilmiş gayrimenkul yatırım fonlarından” biridir.

Projenin ilk emlak varlığı, bir konut tesisi olacak: Beklenen gelir 1,3 milyon!

Fon kiracılara temettü dağıtırken kiralamak, bekletmek, yenilemek ve satmak için emlak varlıkları edinecek. TNCoin, ilk satın almayı Nashville’deki 1601 Herman Sokak’ta bulunan birçok aileye ait konut tesisi olarak düşünüyor.

Del Mazo sözlerine şöyle devam ediyor:

Daha iyi bir fiyat pazarlayabilirsek, TNCoin başlangıçta bu kiracı dairesi tarafından yılda 1,3 milyon gelir elde ederek, kurumsal kiralama anlaşmalarıyla güvence altına alınacak. Kira ve takdir yoluyla sabit getiri oranı, kripto para yatırımcılarının değişken portföylerini dengelemelerine yardımcı olacak.

Stellar proje için neden çok önemli ve elverişli?

Stellar, öncelikli olarak dağıtık defter teknolojisini mevcut finansal altyapıya entegre etmeye odaklanmış bir blok platform. Stellar fikir birliği protokolü, para değişimi için bir açık kaynak protokolüdür. Stellar bankaları, ödeme sistemlerini ve dünyadaki insanları birbirine bağlar. Akıllı sözleşmeler, bilgisayar ağları üzerindeki ilişkileri resmileştirmek ve güvenli hale getirmek için protokolleri kullanıcı arayüzleriyle birleştirir. Bu sistemlerin tasarımına yönelik amaç ve ilkeler, yasal prensipler, ekonomik teori ve güvenilir ve güvenli protokoller teorilerinden türetilmiştir.

Likidite, performans, güvenlik ve kullanım kolaylığı Stellar’ı tokenleme için ideal bir protokol haline getiriyor. Stellar, bir üçüncü taraf borsasının listelenmesini gerektirmeyen yerleşik bir borsa sağlar. Token düzenleyicileri, menkul kıymet yasalarını karşılamak için akıllı sözleşme özelliklerini özelleştirebilir.

Tüketiciyi koruma ve KYC/AML gereklilikleri de eklenebilir, böylece kendi kendini düzenleyen bir ekosistem sağlanabilir. Stellar’ın diğer programlanabilir özellikler arasında temettü dağıtımı ve selfauditing işlevi bulunuyor. Konsensüs ağında oluşturulan tokenler, Bitterex ve Binance gibi 3. taraf borsalarda ERC20 tokenleriyle aynı şekilde listelenebilir.

Stellar performans bakımından da pek çok teknolojiyi solluyor

Bir başka önemli faktör ise performans. Stellar’ın havale ücretleri ERC20’den daha ucuz ve daha hızlıdır ve yıldız ağı ERC20 protokolünün ölçeklenebilirlik sorunlarına karşı duyarlı olmasa da aynı anda daha fazla işlem yapabilir. Kullanım kolaylığı ve Stellar protokolünün basit bir şekilde programlanması da karmaşık ve istismar edilebilir kodların kendi ağında programlanmasını önlediği için bir güvenlik özelliğidir.

Bir başka güvenlik özelliği de, yöneticilerin kayıp veya çalınan tokenleri kurtarma becerisidir. BTC ve ETH kullanmak isteyen yatırımcılar için endişelenmeyin, TNCoin bunları da kabul edebilecek.

TNCoin, yatırımcıların ortaya çıkan varlık sınıfı ve teknolojisinden faydalanmasına yardımcı olmak için hazırlanıyor. Luis A. del Mazo ve iş ortağı Tanya Rodriguez CIPS, Emlak ve Blockchain yatırımlarında yüksek düzeyde bilgi sahibidir ve kendilerini gayrimenkulün kripto öncüleri olarak konumlandırıyorlar. Bu yeni ortaya çıkarılan tokenize edilmiş emlak endüstrisinde yol göstermeye kararlılar.

Projenin arkasındaki ekip 20 yılı aşan tecrübesiyle dikkat çekiyor

Profesyonel özgeçmişleri açısından, del Mazo ve Rodriguez 1998’de lisans sahibi oldular ve uluslararası gayrimenkul danışmanları olarak profesyonelleştiler.

Bu sertifikalı uluslararası emlak uzmanları, birlikte yüzlerce ticari ve konut gayrimenkul işlemlerini tamamladılar. Son 20 yılda del Mazo ve Rodriguez, gayrimenkul sektörünün her yönüyle çalıştılar ve bilgilerini sürekli geliştirdiler.

ITT Teknik Enstitüsü’nden İşletme alanında lisans derecesine sahip olan Del Mazo, gayrimenkul kariyerine başlamadan önce mortgage finansmanında çalıştı. 1998-2008’den itibaren Remax’ın seçkin %100 Club’ında en iyi yapımcılarından biri olarak yer aldı. Onun deneyimi, kiralama ve inşaat yönetiminden yenileme, satış, yaratıcı finansman stratejilerinin yapılandırılmasına ve yatırım danışmanlığına kadar her şeyi kapsıyor.

Rodriguez, müzakere, satış, alıcı temsilciliği, yatırımlar, ABD Federal Konut İdaresi (FHA) ve yer değiştirme alanlarında çalışan sağlam bir geçmişe sahip tecrübeli bir ticari emlakçıdır.

Detaylı bilgi için projenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

TNCoin

Web SitesiFacebookTwitterLinkedInTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin