SW DAO: Otomatik yatırımın geleceği ile tanışın

SW DAO: Otomatik yatırımın geleceği ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günümüzde, özellikle çok iyi ödeme yapmayan bir işte sıkışıp kaldığınızda veya çok fazla çaba harcamadan biraz harçlık kazanmak isteyebilirsiniz. 2022 dünyasında pasif bir gelire sahip olmak çok gerekli ve önemlidir.

Kripto alanında yükselen bir gelir yöntemi, makine öğrenimi ve nicel yöntemlere dayalı sermaye tahsis eden stratejik DeFi yatırım ürünlerini kullanıyor. İşte burada karşınıza SW DAO çıkıyor.

SW DAO, çeşitli stratejik DeFi yatırım ürünleri sunuyor. Buna ek olarak son zamanlarda Polygon üzerinde otomatik stratejiler başlattılar. Siz de zahmetsiz gelirin cazibesine kapılanlardansanız, bu yazı tam size göre…

SW DAO Flagship Product Line ile ticaret stratejileri

Piyasayı alt üst eden otomatik ticaret taktiklerine hızlı erişim istiyorsanız, SW DAO’nun SW Alpha Portföyü ve SW Getiri Fonu dikkatinizi çekebilir. Düşük ücretli Polygon ağındaki otomatik taktiklerinin ilk çıkışıyla SW DAO, ürünlerine küresel erişilebilirliği artırıyor.

Özetle, SW Alpha Portfolio (SWAP), insan sezgisini bilgisayar zekasıyla birleştiren amiral gemisi bir yaklaşımıdır. Otomatik sistemleri, kripto piyasası hareketlerini haftada yedi gün, günde 24 saat takip eder, analiz eder ve niceliksel yatırımcılar için çiftçilik önerileri üretir.

SW Getiri Fonu (SWYF), DeFi endüstrisinde artan “Verimli Tarım” popülaritesinden kâr elde etmeye çalışan iyi yönetilen bir portföydür. SWYF, yıllık %60-80 oranında bir verim hedefliyor.

Polygon’da, hem SW Alpha Portfolio hem de SW Yield Fund, Ethereum ana ağında ilk kez dağıtılanlarla aynı metodolojiyi alacak. Ancak kullanıcı deneyimi ve strateji uygulamasında önemli gelişmeler olacak.

Pasif gelir elde edebilmenizin yanı sıra, SW DAO tarafından önerilen teknolojiler, Polygon’a erişildiğinde başka avantajlar da sağlar:

  • Alım ve satım için müşteri işlem ücretleri sıfıra yakındır.
  • Strateji dahilinde alım satım işlemi sırasında daha hızlı varlık imkanı.
  • Daha az MEV ön çalışması, daha iyi ticaret fiyatı uygulaması.
  • Verim çiftçiliği iddiaları için maliyetler düşürülecek ve yatırım ufku genişletilecek.

SW DAO hakkında

Proje, 2016 yılında bir fikir ortaya atılarak çıkmıştı.Çıktığın günden itibaren SW DAO, akademik geçmişe ve arkasında çok fazla deneyime sahip güçlü bir ekip oluşturdu.

SW DAO’nun arkasındaki algoritmalar, piyasa yönünü, oynaklığı ve riski sınıflandırmalarına izin veren kalıpları ve korelasyonları bulmak için piyasa verileri, sosyal medya gönderileri ve blok zinciri etkinliği dahil olmak üzere terabaytlarca veriyi inceler. SW DAO, sistemlerinin çıktılarına dayalı olarak alfa üreten stratejiler oluşturur. Bunlar daha sonra bilimsel olarak analiz edilir.

Gelin sizde topluluğun bir parçası olun

SW DAO ayrıca güçlü bir topluluk oluşturmayı başardı. Daha hızlı ve daha ucuz Polygon ağından nasıl yararlandığını görmek için, web sitesindeki haberleri takip edebilir ve kendi pasif gelirinizi nasıl kazanacağınızı öğrenebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. İçerikte geçen bilgiler kripto sinyal sitesine aittir. 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin