Polygon (MATIC), %27'ye varan bir ralli sinyali veriyor! Sıçrayacak mı?

Polygon (MATIC), %27’ye varan bir ralli sinyali veriyor! Yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayındaki ani düşüşten sonra MATIC fiyatı iyi bir toparlanma gösterdi ama yükseliş ivmesi yavaşlıyor. Devam eden konsolidasyon, muhtemelen Polygon‘u önemli seviyeleri tekrar test etmeye itecek bir yükseliş trendi ile sonuçlanacak.

Güncel Polygon (MATIC) fiyat tahmini

MATIC fiyatı 1.44 dolardaki destek seviyesinin üzerinde sallanıyor ve muhtemelen yakında bu seviyeyi tekrar test edecek. Bu bariyerden bir sıçrama, bir yükseliş trendini tetiklemenin anahtarı olabilir. Bazı senaryolarda, ralli ilk geri çekilmeden önce bile başlayabilir.

Ne olursa olsun, yatırımcılar arz bölgesinin alt limitini 1,75 dolar olarak belirleyen MATIC fiyatından minimum %15 artış bekleyebilir. Yükseliş devam ederse, Polygon 1,75 dolardaki engeli delip haftalık direnç bariyeri olan 1,95 dolara ulaşabilir.

Bu yaşanırsa, mevcut 1.53 dolar seviyesine göre MATIC’in toplam fiyat artışı %15’ten %27’ye çıkar. Uzun vadeli hareket etmek isteyen yatırımcılar, mevcut seviyede bir pilot pozisyona girebilir ve 1,44 dolar bariyerinin yeniden test edilmesini bekleyebilir.

Piyasa katılımcıları 1,75 dolar ve 1,95 dolarlık bir yeniden testin ardından kâr hedefleyebilir.

Polygon (MATIC), %27'ye varan bir ralli sinyali veriyor! Sıçrayacak mı?

MATIC fiyatı için işler basit görünse de, 1,44 dolarlık destek seviyesinin kırılması iyimserliklerini azaltabilir. Bununla birlikte, 1,41 doların altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılarak, kaybı önlemek için ideal bir yer haline getirecektir.

Düşüş eğilimine dönülürse, MATIC fiyatının haftalık 1.23 dolar destek seviyesini yeniden test etmek için %13 düşme ihtimali yüksek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin