Storiqa
Storiqa

Kripto pazar yeri Storiqa, Sistemkoin’de listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazar yeri Storiqa, Türk borsa Sistemkoin’de listelenerek Türkiye pazarına açıldığını müjdeledi. Detayları birlikte inceleyelim.

Blockchain ve kriptoya dayalı bir pazar yeri olan Storiqa, 2017 yılında, minimum finansal sınırlar ve küresel işlem ücretleri ile KOBİ’lere yönelik kurulumu hızlı bir pazar yaratmak amacıyla kuruldu. Temel özellikleri ve araçları, alıcılar ve satıcılar arasındaki mevcut endüstri sorunlarını çözmek için kripto para ve Blockchain teknolojisini kullanmaya dayanıyor.

Platform şimdiden kripto evreninde olağanüstü bir yer edindi. Proje ocak ayında 25 milyon dolarlık hardcap, 150 milyon dolarlık piyasa değerine ulaştı. Beta MVP, Mayıs ayında görücüye çıktı.

Wallet piyasada

Haziran ayında Storiqa, müşterilerin hem kripto hem de fiat ödeme yapabilecekleri bir mobil uygulama olan Storiqa Wallet’ı piyasaya sürdü. Wallet’ın sunumu, Asya’nın en büyük teknoloji konferanslarından biri olan Hong Kong RISE’da gerçekleştirildi.

Pazar yerinde, projenin kendi tokeni var. STQ, şu anda CoinBene ve HitBTC gibi 12 borsada sunuluyor. Geçtiğimiz günlerde OKEX yarışmasını kazanan bu token, gerçek ürünler ve platform hizmetleri tarafından destekleniyor. Satıcılar mağazalarını ayarlayabilirken ve STQ tokeni ile ödeme yapan platform araçlarını kullanabilirken, kullanıcılar pazardaki STQ ile alışveriş yapabilir ve ürün satın alabilirler.

Ekim ayı itibarıyla satın alımlar başlıyor

Şirket yol haritasına göre ciddi bir ilerleme kaydediyor. Eylül ayında şirket, bir test dönemi için platformu kullanıcılara hazırlıyor. İlk satın alımlar Ekim ayı başlarında beta.storiqa.com adresinden yapılabilecek.

Bir hediye programını da müjdeleyen platform, bunu kutlamak için Sistemkoin’de BTC ve TL çiftleri ile işlem görecek. Daha fazla bilgi için Telegram‘daki Storiqa Türkiye topluluğuna katılabilirsiniz.

 

Storiqa

FacebookTwitterTelegramMedium

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin