ICO 2.0 ve Papusha Rocket Technology
ICO 2.0 ve Papusha Rocket Technology

ICO 2.0 nedir? En başarılı örneğine göz atıyoruz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO endüstrisinin ölüm döşeğinde olduğuna dair pek çok şey duymuşsunuzdur. Peki bu gerçeği yansıtıyor mu? ICO 2.0 kavramına ve en başarılı örneklerinden olan Papusha Rocket Technology projesine birlikte göz atalım.

ICO’nun modern dünya gereksinimlerini karşılayan devrim niteliğinde ve yenilikçi bir ürün olduğuna dair hiçbir kuşku yoktur.

Bu ürün kripto para birimi ve Blockchain teknolojisine yakından bağlı. Kripto paralar artık tam anlamıyla hayatımıza girdi ve bize finansal özgürlükle birlikte kontrol eksikliği getirdi. Bir anda her insan kısıtlama olmaksızın tüm dünyada işlem yapma imkanı buldu.

Sektöre ilgi duyan topluluk hayli büyüdü. Kripto para birimlerinde, başlangıçtaki tutarlı artış, endüstrinin büyümesini hızlandırdı.

ICO’lar, kripto paraların popülerlik düzeyine erişti ve daha önce olmadığı kadar geniş bir kitleye yayıldı. Ortak insanlar için yatırım anlayışı banka tasarruf mevduatı ile sınırlandırıldı.

ICO, sadece yeni ürün lanse etmek ve kendileri için bir açıklama yapmak isteyenler için değil, aynı zamanda zaman harcayan bürokrasi süreci olmadan yatırım yapmak isteyenler için de şüphesiz en ileri teknolojidir.

ICO hızla popülerlik kazandı. Finansal çekim anlamında rekor kıran sonuçlar ortaya koyan ilk projelerin başarısı, sektörün başarısına büyük katkıda bulundu. Bire bir başarılı örnekler, yatırımcıların gözü önünde gerçekleşti.

Peki neden bugün her şey değişti? 2018’in üçüncü çeyreği neden ICO’lar için “en başarısız dönem” olarak ilan edildi?

Büyüme sancıları

Teknik ayrıntılara girmeyelim ve doğrudan konuya geçelim.

Kripto para endüstrisinin büyümesi nedeniyle, ICO, uygun bilgi olmadan sayısız insanı kendine çekti. Bu yeni kripto yatırımcılarının bildiği tek şey, ICO’ların para kazanmak için iyi bir yol olduğuydu.

Yeni teknolojiyle ilgili büyük sözler, kripto para karşılığı projelerle bazen hiçbir ilgisi olmayan ünlü isimler ve gelecekteki kârların umut vaat eden istatistikleri bu çekicilikte büyük rol oynadı. Bazı tahminlere göre geçen yıl ICO’lara yatırılan fon tutarı 5,6 milyar doları geçti.

Başlangıçtan beri ICO’ların, büyük fonları çekebilecek bir finansal araç olduğunu belirtmek gerekir. Aynı zamanda düzenlemeler ve gereklilikler yoktu ve finansal koruma garantisi verenler olarak proje organizatörleri vardı. Bu, finansal dolandırıcılığa yol açtı ve sonuç olarak bazı proje ekipleri yatırımcıların taleplerine cevap vermeyi bıraktı ya da basitçe ortadan kayboldu.

ICO tokenlerinin çoğunun Bitcoin ile satıldığı ve BTC fiyatına bağlı olduğu da belirtilmeli. 2017 boyunca Bitcoin, ABD doları ile ilgili olarak tokenlerin büyümesine yol açan önemli bir büyüme gösterdi. Eğilim değiştiğinde 2018 yılında Bitcoin de etkisini kaybetmeye başladı.

Muhtemelen gerçek bir ticari ICO’nun en büyük problemi, dikkati çekecek bir ürünün verimsizliği ve eksikliği. Projeler, gerçek ekonomi koşullarında kesinlikle uygulanamayan, yenilikçi oldukları iddiasıyla ortaya çıkarılan teknolojiler altında saklanan ürünler üretmekteydi.

ICO 2.0’ın daha da geliştirilmesi için temel iş projeleri

ICO’lara yeniden hayat vermek için ne yapılmalı? ICO yardımıyla gerçek bir iş, daha fazla genişleme alanın  sahip olabilir. Ve böyle bir simbiyoz ICO 2.0 için yeni bir temel haline gelmelidir.

ICO 2.0’ın ilk örneklerinden biri Papusha Rocket Technology olarak dikkat çekiyor. Papusha Rocket ICO, dünya çapında rafineriler için petrol atık işleme teknolojisine dayanan, kabul görmüş bir araştırmacı, gerçek bir iş modeli ve bir ürün tarafından yönetilen bir projedir.

PRT ICO, transonik yanma teknolojisinin yardımı ile sıvı yakıt elde etmek adına ağır petrol artıklarının işlenmesi için kompakt üniteler üretmektedir.

Üniteler, dünya çapında günlük 1,35 milyon ton rafineri atıklarının günlük olarak üretildiği için pratik bir uygulamaya sahiptir. Kapasiteye bağlı olarak, bir PRT-2 ünitesi günde 30-90 ton atık işleyebilir. Piyasada ihtiyaç duyulan PRT-2 ünitelerinin sayısı onbinlerce parçadır.

Flora ve fauna rafinerilerini öldürmek yerine, daha fazla satılabilecek benzinli ve dizel yakıtlı ürünler almaktan faydalanır. Bu teknoloji, dünya çapında tanınır hale geldi ve yazarın adı altında BM listesine alındı.

Projenin en önemli ayırt edici özelliği, birimlerin üretiminin gerçek kâr sağlaması. Şirket, belirli bir kâr yüzdesini borsadan tokenleri kullanmak ve yakmak için harcıyor. Bu, vaatler ve spekülasyonlar yerine dolarlar yoluyla fiyat artışını desteklemeye yardımcı olan bir prosedürdür.

Sonuç

Özetleyelim. Şimdiye kadar ICO sektörünün geliştirilmesinin gerektiği açık. Teknolojik açıdan, verimliliğini kanıtladı. Bugün Blockchain teknolojisi oldukça tanınır durumda.

Dünya Ekonomik Forumu’nda çevre sorunlarını çözmek için Blockchain teknolojisinin 65’ten fazla örneği sunuldu. WEF’e göre, önerilen çözümler çevrenin korunmasına yönelik çabaların yoğunlaştırılmasına ve programların finansman ve uygulama sisteminin daha verimli ve şeffaf hale getirilmesine katkıda bulunabilir.

ICO 2.0’daki atılımın, sektöre girmek için kullanıma hazır gerçek sektör teknolojik ürünü ile klasik işi ima etmesinin nedeni budur. Bugün Papusha Rocket Technology’nin ICO 2.0’ın gerekliliklerine tam olarak uyduğunu ve yeni jenerasyonun en gelişmiş projelerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Papusha Rocket Technology

Web SitesiWhite PaperTechnical Paper

TwitterFacebookTelegramGitHubYouTubeInstagramMediumBitcointalkSteemit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin