STeX ile kripto para endüstrisindeki likidite sorunu tarih oluyor.
STeX ile kripto para endüstrisindeki likidite sorunu tarih oluyor.

STeX yepyeni bir kripto para borsası deneyimi sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

STeX kripto para borsası, tek bir yerde tüm büyük borsalardan likidite ve fiyatlar getiren, merkezi olmayan, gelişmiş bir kripto para platformunu piyasaya sürdü. Kripto para sahipleri artık doğrudan paralar arasında çapraz ticaret yapabiliyorlar.

Aslında, STeX’te iki coin listelenirse yatırımcı diğerine doğrudan ticaret yapabiliyor ve bu da daha önce piyasada bulunmayan binlerce çift işlemi gerçekleştirebileceği anlamına geliyor.

STeX ekibi A2A teknolojisi ile fark yaratıyor

STeX ekibi, A2A (Any2Any) adını verdikleri bir tescilli sanallaştırma teknolojisi geliştirdi. A2A, kripto para borsalarının müşterileri için ortak olan çapraz para değişimi sorunlarını çözüyor. Tipik olarak, kripto para borsaları sınırlı sayıda çapraz para yatırma oranları sunuyor veya BTC ya da USD yoluyla bir tokenin diğerine değişimini sağlıyor. STeX ise desteklenen herhangi bir parayı, desteklenen herhangi bir coin’e doğrudan ticarete izin veriyor.

Bu fiyatlandırma işlevselliği, takip eden zararı durdurma emirleri, kâr amaçlı siparişler, grafikler ve çok daha fazlası gibi çeşitli ticari yetenekler de dahil olmak üzere diğer özelliklerle tamamen destekleniyor. Yani STeX’te bulabileceğiniz tüm özellikler çapraz oranlar için de mevcut.

Platform, ihtiyaç duyulan önemli bilgileri sunuyor

STeX ayrıca birçok coin ve token için geçerli olan likidite problemini çözüyor. Aslında platform, havuz anlaşmalarına olanak tanıyan diğer borsalarda coin ve tokenler için tüm arz ve talebi bir araya getiriyor.

Bu, aktif tüccarlar/yatırımcılar için muazzam etkilere yol açıyor. Günümüzde borsaların çoğu, basit bir teklif verir ve piyasa derinliği istatistiği olmaksızın fiyat bilgisi ister. Ayrıca bu borsalar, çoğu yatırımcı için değerli bir bilgi olan belirli bir fiyatta mevcut hacim hakkında hiçbir bilgi vermez.

Bu bilgi olmadan, makul büyüklükte bir yatırımcı gerçekten bilinçli bir karar veremez ve beklenen fiyatın altında önemli ölçüde satma veya daha yüksek bir fiyattan satın alma riskiyle karşı karşıya kalır.

Tek bir ticaret platformunda tüm ticari imkanlara erişim

İşte tam bu noktada, STeX’in tescilli algoritmaları ve teknik çözümleri devreye giriyor. Başlangıçta geleneksel borsalarda çalışmak üzere geliştirilen STeX benzersiz HFT algoritmaları ile platform, bu problemi çözerken tek bir ticaret platformunda tüm ticari imkanlara erişim sağlar.

Platform, sistemde birkaç otomatikleştirilmiş toplama çözümü ve daha büyük bir anlaşma için kendi likidite havuzunu oluşturma becerisi de dahil olmak üzere likidite sorununu ele alan özel algoritmalar içerir.

Bunun üzerine STeX, hızlı API protokolleri ile hızlı uygulama ve doğrudan erişim sunarak STeX borsasında kullanıcıların herhangi bir komisyon olmadan işlem yapabilmelerini sağlıyor. Sözü geçen komisyonlar, teklif edilen fiyattan alım veya satım yapmak isteyen karşı taraftan alınır.

Platformu ayakta tutan teknoloji

STeX’in arkasındaki teknolojiyi 10 maddede şöyle özetleyebiliriz:

  1. Tüm ticaret çiftleriyle çok çeşitli yatırım fırsatları tek platformda. STeX, diğer birçok borsadan teklif toplayan bir araç olarak faaliyet verir. Platformda 10.000’den fazla ticaret çifti ve 100’den fazla coin sunulmaktadır. STeX, iki veya daha fazla borsa platformuna ihtiyaç duymadan çeşitli token borsaları arasında bir köprü rolü üstlenir.
  2. Gelişmiş güvenlik. Tüm STeX sistemleri şifrelenmiştir ve STeX yönetiminden izin alınmadan erişilemez. Kullanıcının parası dahil olmak üzere projenin ana varlıkları soğuk cüzdanlarda saklanır ve internetten erişilemez.
  3. En cazip fiyatlar. En iyi teklifler tüm borsalardan toplandığında, büyük siparişler daha cazip fiyatlarla gerçekleştirilebilir.
  4. Tek hesabın güzelliği. Sistemde tek bir hesap kullanarak tüm borsalardan yararlanmak mümkündür. Hesap değiştirmek gerekli değildir.
  5. Dahili komisyon olmadığı için tasarruf sağlar. STeX, komisyonsuz ticaret yapma imkanı verenlere hızlı API protokolleri aracılığıyla doğrudan erişim sunar. Tüm bu tür işlemler için komisyonlar, teklif edilen fiyattan satın almaya veya satmaya istekli bir karşı taraftan alınır.
  6. Borsadaki dahili tokenle ödeme yaparak komisyonları yüzde 50’ye kadar azaltma yeteneği.
  7. Yeni başlayanlar için bile kolay anlaşılır ve basit bir arayüz.
  8. Süper hızlı bulut işleme çekirdeği ile sağlanan yüksek hız. İç ticaretler milisaniyeler içinde tamamlanır.
  9. Merkezileşme yok. STeX’in kendi bulut kümelenmesi, saldırı veya başarısızlık nedeniyle arıza olasılığını önlemek için birçok ülkede fiziksel olarak barındırılmaktadır.
  10. Yatay ölçekleme potansiyeli. STeX A2A merkezsiz teknolojisi, aynı anda yüz binlerce çapraz hızı destekler.

Sistem mimarisinin toplam desantralizasyonu, sınırsız ölçeklenebilirlik, yüzlerce ticaret enstrümanı, siparişlerin yüksek hızlı yürütülmesi ve yerleşik ticaret algoritmaları, robotlar ve yönetilen hesaplar, vadeli işlemler ve türevler ve sipariş ticareti yapan sipariş sistemi… STeX projesi sadece kripto ticaretini ciddi dünya seviyesine getirmiyor, sektördeki yeni standardı belirliyor.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

STeX

Web SitesiTelegramFacebookTwitterYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin