namahe_ico_banner
namahe_ico_banner

Namahe Token satışına katılmanız için 7 sebep

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Namahe, Blockchain’e dayanan ilk etik tedarik zinciri çözümü olmayı hedefleyen iddialı bir projedir. Platformun temel amacı; değer zincirlerine şeffaflık getirmek, etik iş uygulamalarının gelişebileceği yeni bir sistem sağlamak, en büyük markaların etik kaynak sağlamalarını sağlamak, milyonları denetim maliyetlerinden kurtarmak ve alıcıların & satıcıların Namahe Platformu’nu kullanarak ticaret yapabileceği güvenli bir pazar sağlamaktır.

Token tahsisi

%50 Halk | %30 Ekip ve Danışmanlar | %20 Şirket Rezervi

Not: Video İngilizce’dir.

Token satışımızla, tedarik zinciri yönetiminde bir devrimin parçası olma fırsatına sahipsiniz. Maceraya katılmak için 7 etkileyici sebep var;

  1. Moda Endüstrisinde Büyük Potansiyel

Moda endüstrisi, çoğu zaman maliyetleri düşürmek ya da üretimi arttırmak için kullanılan kötü iş kararlarından kaynaklanan ihtilaflarla boğuşuyor. Pek çok büyük moda şirketi, işçileri için genellikle tedarik zincirinin alt uçlarında kabul edilen ve hatta köle işçi tipi koşullarına sebep olan yangınlara maruz kalmıştır. Örneğin; dünyanın en başarılı giyim perakendecilerinden biri olan Zara, tedarik zincirinin çoğunu kontrol etmekte ve yine de Brezilya’da insan haklarını ihlal ettiği için defalarca patlatılmış ve geri kalmış işçiler bırakarak çevreyi tahrip eden fabrikalardan malzeme temin etmektedir. Çaresiz işçiler, tahammül ettikleri zorlu koşulları anlatıyor.

Not: Video İngilizcedir.

Namahe platformu; perakendecilerin, tüccarların ve tedarikçilerin potansiyel tedarik zinciri ortakları hakkında geniş bir bilgiye erişebilmelerini sağlamak için çalışacak ve sadece etik iş eşiklerini karşılayanlara platformda katılmaları için izin verecek. Sistemimiz moda endüstrisinde, düşük performans gösteren ya da insanlık dışı tedarik zinciri ortaklarının iş sözleşmelerini kaybetme ya da risklerini kaybetme riskini üstlenerek devrim yapacak.

Küresel satın alımın büyük değeri nedeniyle, moda markaları genellikle büyük sosyal denetim ekipleri istihdam etmekte ve tedarik zincirleri içinde sosyal sorumluluğu yönetmek için milyonlarca kaynak harcıyor. Namahe, bu denetim maliyetini büyük ölçüde azaltma potansiyeline sahiptir, tahmini bir döküm aşağıdaki gibidir;

  • Küresel moda endüstrisi, dünya çapında 3 trilyon USD değerinde ~
  • Yıllık 1 milyar ABD Doları sosyal denetime harcanmıştır.
  • Namahe bunu %70 oranında azaltabilir
  • Şirketler, bu tasarrufların %50’sini, platformumuza ödeme yapmak için yatırım yapmaya istekli olacaklar ve moda endüstrisinde 350 milyon USD’lik bir pazar yaratıyorlar.
  • Namahe, bu toplamın %25’lik bir pazar payına ulaşarak yıllık 87 milyon ABD Doları gelir elde edebilir.
  1. Blockchain Devrimi

Namahe’nin en büyük faydalarından biri de Blockchain Teknolojisidir. Blok zincirinin tedarik zinciri ile entegrasyonu, tedarik zinciri yönetiminde en büyük devrim olmasa bile, muhtemelen bir tanesi olacaktır. Namahe bu devrime öncülük ederek, tedarik zincirinin etkileşimlerinin gerçekten değişmez bir şekilde kaydedilmesine izin veren, işlemlerin şeffaflığını ve gerçekliğini garanti eden bir platform oluşturmayı planlıyor.

Kamu merkezli bir muhasebecinin uygulanması, tedarikçiler için maksimum görünürlük sağlar ve resmi & gayri resmi çalışanların istismar edilmesini önler. Blockchain ayrıca Namahe kullanıcılarının çalışılan saat sayısı dahil olmak üzere kilit performans göstergelerini takip etmelerini ve doğru ücretlerin ödenmesini sağlamak için yapılan iş miktarını da sağlar.

Tedarikçiler, tüccarlar, perakendeciler ve diğer platform kullanıcıları varlık transferlerini kolayca kaydedebilecek, sahtekarlığı önlemek için depo yönetim sistemlerine entegre olacak ve farklı tedarik katmanları arasında veri paylaşımını artırabilecek ve ölçeklenebilirliği artıracaktır. Zaman içinde, Namahe platformuna eklenen ve paylaşılan veriler, çabaların çoğaltılmasını azaltarak ve çalışanlara rollerini daha iyi yönetmek için ihtiyaç duydukları araçları sağlayarak verimliliği büyük ölçüde artıracaktır.

Namahe_Token

  1. Etik Bir Projeyi Destekleme

Tedarik zincirindeki tamamlanmamış şeffaflık, çocuk işçiliği kötü çalışma koşulları ve uygunsuz ücret ödemeleri de dahil olmak üzere, sömürü ve insan hakları ihlallerine yol açabilir. Bunun artık devam etmesine izin verilmemeli ve Namahe, bunun durması için tasarlanmıştır. Namahe, işçilere adil bir asgari ücret ödenmesini, hayatlarının kalitesini yükseltmesini ve insan haklarına saygı duymasını sağlamak için çalışacaktır.

Etik tedarik zincirleri de iş perspektifinden mantıklıdır, basit bir maliyet değildir, bunun yerine bir iş yatırımıdır. Müşteri sadakati, sürdürülebilir iş uygulamaları ile ilişkilidir ve çevrimiçi alışveriş yapanların %30’undan fazlası satın aldıkları malların kaynağıyla ilgili endişelerini dile getirmektedir.

Mükemmel sürdürülebilirlik bilgisine sahip şirketler, rakiplerinden daha iyi performans gösterme eğilimindedir ve müşteriler genellikle etik olarak üretilen ürünler için bir prim ödemeye hazırdır.

Mükemmel sürdürülebilirlik bilgisine sahip şirketler, rakiplerinden daha iyi performans gösterme eğilimindedir ve müşteriler genellikle etik olarak üretilen ürünler için bir prim ödemeye hazırdır.

  1. Yıkıcı Namahe Pazarı

Namahe’nin arkasındaki Blockchain Teknolojisi yıkıcıdır. Tedarik zincirinin tüm katmanlarının tek bir şeffaf platform üzerinde etkileşime girmesine izin vererek, yeni potansiyel iş ortakları kolayca tanımlanabilir ve araştırılabilir. Bağımsız çalışanlar ve tedarikçiler, üst düzey tedarik zinciri ortaklarının giderek büyüyen bir iş gücüne erişmelerine olanak tanıyan iş geçmişi hakkında bilgi içeren detaylı profillere sahip olacak.

Namahe aynı zamanda tedarik zincirinin farklı katmanlarının kendi ve diğerlerinin etkinliğini değerlendirmelerine olanak sağlayarak tedarik zinciri verimliliğinde kademeli bir iyileşmeye ve yeni tedarikçilerin tedarikinde rekabet avantajına ve bu performans istatistiklerine göre üretime olanak sağlar.

namahe_token

Namahe pazarı, Blockchain Teknolojisinin kullanımıyla etik iş uygulamalarını teşvik edecektir.

  1. A.I. Teknoloji ve IBM Hyperledger

Hepimizin yararına olan teknolojinin gelişimine yatırım yapıyorsunuz ama en çok tedarik zincirinde çalışanlara fayda sağlayacak. Namahe platformu, kestirimci, duyarlı ve uyarlamalı yapay zeka katmanı geliştirmek için makine öğrenme kütüphaneleri kullanarak, tedarik zincirinde güven seviyelerine göre ayarlamalar yapabilen bir otomatik karar verme sistemi üretmeyi amaçlamaktadır.

namahe

Bu sistem, tedarik zincirinin tüm seviyelerinden girdiyi, örn. Stok verileri, gecikmeler ve dolandırıcılık ve hava tahminleri ve düzeltici önlemlerini otomatik olarak uygulamak için talep dahil olmak üzere harici veriler ile entegre olarak çalışacaktır.

Sistemin bilgi tabanı arttıkça Namahe A.I. Gelecekteki pazarlar için belirleyici üretme, atık azaltma ve üretkenliği artırma yeteneğine sahip olacaktır.

IBM’in hiper-katlayıcısını teknoloji ortağımız olarak kullanarak, Namahe tedarik zincirinin tüm farklı bölümlerinin şeffaf bir şekilde bağlanmasını sağlayan güvenli dağıtılmış bir defter üzerine kurulacaktır. Bu, bir varlığın provenansı ve geçmişinin izlenebilirliğini büyük ölçüde artırır ve potansiyel maliyetleri düşürür.

  1. Geniş avantajlar

Tedarik zincirinin tüm seviyeleri, tedarik zinciri bileşenleri arasında daha önce hiç ulaşma seviyesine erişemediğinden, fırsatların sunulmasını sağlayan Namahe’den faydalanacak;

  • Tüketiciler: Ürünlerle ilgili ilginç istatistikleri keşfedin ve favori markalar tarafından paylaşılan provenans verileriyle etkileşimde bulunun.
  • Markalar: Tedarik zincirindeki provenansı takip etme ve zincirdeki belirli taraflarla etkileşim kurma, ör. sanatkarlar, markalar ve STK’lar.
  • Tedarikçiler ve Üreticiler: Etik, sürdürülebilir işgücü ile ilgili KPI’ları izleyin ve performans ölçümleri ve raporları oluşturun.
  • Müteahhitler / alt yükleniciler: Yaklaşan işler için teklif verin, bir itibar oluşturun ve A.I tarafından oluşturulan uyarıları takip edin ve yanıtlayın.
  • İşçiler, Esnaf ve Sanatkarlar: İş profili ve performans göstergeleri oluşturun, yüklenicileri / alt yüklenicileri değerlendirin ve etik çalışma koşullarını doğrulayın. Blockchain yoluyla çalışanların yetkilendirilmesi.
  • STK’lar: Akıllı sözleşme ve AI teknolojisini kullanarak havza alanlarında çalışan işçileri desteklemek için STK’ları etkinleştirin.
  • Erken NMH Yatırımcıları: Namahe platformunun başarısından yararlanarak, NMH değerinde üstel bir artışa yol açar.
  1. Düşük Yatırım Riski, Yüksek Potansiyel Kazançlar

Erken yatırımcılara maksimum %20 bonus sunarak ve azami yatırım miktarını 200 ETH ile sınırlayarak, büyük veya kurumsal yatırımcılar borsalarda listelendikten sonra Token değerini değiştiremez. Ayrıca, Balina bonuslarından kaçınarak, özel satışları atlayarak ve NMH Token’ın değerini koruyarak bir ödül kazanarak ortaya çıkan bir Token dökümü riskini azaltmayı amaçlıyoruz.

Bunun yerine, Namahe, milyonlarca Token’ı katılımcılara ulaştırmak yerine, sınırlı borsa ve gerçek faydası sayesinde NMH Token değerinin organik büyümesine ilham kaynağı olacaktır.

Namahe’de blok zincirinin tedarik zinciri endüstrisinde devrim yapma gücüne sahip olduğuna gerçekten inanıyoruz. Namahe, tüm menfaat sahiplerine fayda sağlamak ve ekosistemimizin platformumuzun mümkün olduğu kadar tedarik endüstrisini mümkün olduğunca ele geçirmesini sağlayan araç ve hizmetlerin alımını maksimize etmek için tasarlanmıştır. Tedarik zinciri devriminin bir parçası olma fırsatını kaçırmayın!

 

Token satışı için hemen beyaz listeye eklenin!


Pre-Sale: 24 Mayıs – 20 Haziran 2018

Max Üretilen Token Sayısı: 120 Milyon

Soft Cap: 4 Milyon USD

Kabul Edilen Birim: Ethereum (ETH) ERC20 Standart

Bonus: 1. Hafta %20 | 2. Hafta %20 | 3. Hafta %15 | 4. Hafta %15


Token Satışı: 28 Haziran – 31 Temmuz 2018

Token Sembolü: NMH

Hard Cap: 30 Milyon USD

Token Fiyatı: 1 Ethereum (ETH) = 1000 NMH

Bonus: 1. Hafta %10 | 2. Hafta %10 | 3. Hafta %5 | 4. Hafta %0

—————————————————————————————————————,

Platform Mimarisi

Namahe, izin verilen IBM Hyperledger Blockchain Platformu ve Google AI tarafından desteklenmektedir.

namahe_ico

Namahe ekosistemi

Küreselleşmenin bir pazar yeri yaratmada olumlu bir etkisi oldu, en ekonomik olan mal ve hizmetleri, alıp satabileceğimiz değer zincirleri oluştu. Alıcıları ve satıcıları bir ara getirmek için sistemler ve araçlar oluşturduk. Ancak satıcıların, değer zincirleri boyunca şeffaflık yaratması sonuçta minimum düzeyde oldu. Verimlilikte ve özellikle de zincir boyunca sömürge riski oluştu. Buna çocuk emeği, taciz, kötü çalışma koşulları dahildir ve ücret ödemeleri ile ilgili birçok sorun vardır.

Namahe Ekosistemi, kullanılabilecek yeni bir standart için bir vizyon sunuyor. Şeffaflık getirmek ve değer zinciri boyunca çeşitli etkenleri bağlamayı amaçlıyor, çoğrafi olarak ne kadar uzak olursa olsun. Namahe, etik iş davranışının değerlerini destekleyecek. Şirketin yönetim sistemleri ve hepsiyle elele vererek; perakendeciler, tedarikçiler, sanayi dernekleri dahil ilgili paydaşlar, STK’lar, sendikalar ve devlet organları.

Gelirlerin kullanımı

namahe_ico_token
namahe_ico_token

Admin, IP & Yasal: %5

Platform Geliştirilmesi: %40

Operasyonlar: %30

Pazarlama ve Satışlar: %15

Arayüz ve Platform Bakımı: %10

Platform Rolleri

Tüketici: Mobil uygulama, market alanı, sosyal medya

Marka: Kullanıcıpaneli, market alanı, tedarik zinciri, NGO desteği

Satıcı: Kullanıcı paneli, market alanı, tedarik zinciri

Üretici: Mobil uygulama, market alanı, kullanıcı paneli

Müteahhitler: Mobil uygulama, market alanı,

İşçi ve Ustalar: Mobil uygulama, market alanı, sosyal medya, NGO desteği

 

Yol haritası

2009 – 1. Çeyrek: Alpha Namahe 1.0

2017 – 2. Çeyrek: Namahe 2.0

2018 – 1. Çeyrek: Konsept ve İçerik Onaylama

2018 – 2. Çeyrek: Namahe Token Pre-Sale

2018 – 3. Çeyrek: Namahe Token Son Satış

2018 – 4. Çeyrek: Borsa listelenmesi ve 1. Aşamanın başlatılıp geliştirilmesi

2019 – 1. Çeyrek: MVP Alpha hazır

2019 – 2. Çeyrek: Platform MVP açılıyor

2019 – 3. Çeyrek: Aylık Paylaşımlar

2019 – 4. Çeyrek: Market alanının geliştirilmeye başlanması

2020 – 1. Çeyrek: Market alanı BETA hazır

2020 – 4. Çeyrek: Market alanı hazır!

 

Namahe

Web SitesiTwitterFacebookTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin