featured

Shiba Inu’da Son Durum Ne? Elon Musk’ın Etkileşime Girdiği Yeni Kripto Projesi WSM Dikkat Çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – 2020 yılının Ağustos ayında Ryoshi ve diğerleri olarak bilinen bir kişi tarafından yaratılan köpek temalı Shiba Inu bu sıralar gündemi meşgul ediyor. Yükselişe geçme umuduyla geçtiğimiz günlerde balina aktivitelerinde kayda değer bir sıçrama yaşayan SHIB tokenin balina etkinliğinin tam yüzde 48 artış gösterdiği göze çarptı.

Shiba Inu alıcılarını en çok ilgilendiren konulardan bir diğeri ise yakma oranı oldu. Shibburn’deki verilere göre son 24 saatte 126 milyondan fazla SHIB coin’in yakılmasının ardından SHIB yakma oranı önemli bir artış kaydetti. Shibburn’e göre SHIB tokenin mevcut yakma oranı, yüzde 339 arttı.

Ayı piyasasının başlangıcından bu yana büyük düşüş yaşayan Shiba Inu tokenin arkasındaki ekip, token yakma işlemlerinin değer artışına yol açabileceğine inanıyor. Yakım oranının hızlı bir şekilde artmasının, tokenin daha sürdürülebilir ve dengeli bir hale gelmesini sağlaması bekleniyor. Yakma oranındaki son artışın SHIB fiyatında beklenen yükselişi getirip getirmeyeceği tüm kripto ekosistemi tarafından merak ediliyor.

Token yakma hızının aniden yükselmesinin fiyat üzerindeki değişiklik beklentisini körüklemesine rağmen CoinGecko verilerine göre SHIB fiyatında son 24 saatte pek bir yükseliş olmadığı görülüyor. SHIB coin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla iki yıl önceki tüm zamanların en yüksek değeri olan 0,00008616 doların yüzde 91 altından fiyatlanıyor ve 0,00000733 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu denilince akla elbette ünlü milyarder Elon Musk geliyor. 2021’de yaptığı bir paylaşımda Shiba Inu köpeğine yer vermesi üzerine Musk, SHIB fiyatının adeta uçmasına yol açmıştı. Dogecoin katili olarak bilinen SHIB, Musk’ın paylaşımlarının ardından pek çok altcoin’i geride bırakmış, bir haftada yüzde 340 artış yaşamış ve en çok işlem gören kripto para birimi olmuştu. 

Shiba Inu ve Dogecoin paylaşımları ile bu meme coinlere ralli yaptıran Elon Musk, bu olaylar sonrasında kripto meraklıları tarafından yakın markaja alındı. Musk’ın yeni bir kripto projesi ile etkileşime geçmesi, yatırımcıların söz konusu projenin ön satışına ilgi göstermesine yol açtı.

Elon Musk’ın Wall Street Memes Projesiyle Etkileşimi Dikkat Çekiyor

Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk’ın paylaşımlarını yakından takip eden yatırımcılar, ön satış etkinliği bitmek üzere olan bir projeyle karşılaşıyor. Musk’ın 18 Mart ve 22 Nisan tarihlerinde Wall Street Memes projesinin Twitter ( yeni adıyla X) hesabıyla etkileşime geçtiğini gören kripto topluluğu, borsa listelemeleri öncesinde Wall Street Memes token satın almak için ön satış etkinliğine ilgi gösteriyor. 

Dogecoin ve Shiba Inu’ya ralli yaptırmasıyla ünlü Musk’ın başka bir projeye yanıt vermiş olması, kripto topluluğu arasında heyecana yol açıyor. Musk’ın bu projeye verdiği etkileşim, bir tür güven emaresi olarak yorumlanıyor. Oldukça kısa bir süre önce başlayan ön satış etkinliğinde Musk’ın da etkisiyle toplanan fonların 25 milyon doları aşmış olduğu göze çarpıyor. 

2 milyarlık token arzı olan ve bu arzın yarısının ön satış etkinliğinde yatırımcılarla buluştuğu Wall Street Memes token, borsa listelemelerine doğru hızla ilerliyor.

https://twitter.com/elonmusk/status/1636924379086077954 

Wall Street Memes Token 27 Eylül’de Listeleniyor

Topluluk odaklı bir kripto projesi olan ve 2021 tarihli efsanevi GameStop olayını kendisine milat kabul eden WSM tokenin 27 Eylül’de önde gelen borsalarda listelenmesi bekleniyor. Henüz proje ekibinden bir onay gelmemiş olsa da WSM tokenin önde gelen merkezi borsalar olan Bidget, MEXC ve OKX’te listeleneceği söylentileri dolaşıyor. Söylentiler doğrulanmamış olsa da bu tür spekülasyonlar, Wall Street Memes token satın almayı düşünen yatırımcılar üzerinde etkili oluyor.

Wall Street Memes ön satış sayfasında devreye alınan geri sayım aracına göre listelemelere 5 günden az bir zaman kaldığı görülüyor. Ön satışa katılmak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri aracılığıyla WSM token satın alabiliyor. Listelemeler öncesinde Wall Street Memes token 0,0337 dolar fiyatla satılıyor.

Arkasında 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Wall Street Memes topluluğu, borsa listelemeleri  sonrası yaşanacak fiyat hareketliliğinin ne yönde olacağını büyük bir heyecanla bekliyor. 

Wall Street Memes Staking Özelliği Devrede

Borsa listelemelerine sayılı günler kalmışken devreye alınan staking özelliği de yatırımcıların dikkatini çekiyor. Wall Street Memes token sahiplerinin, belirli süreler ile tokenlerini stake etmesi karşılığında çeşitli ödüller kazanma şansına sahip olacağı bu özelliğe yoğun ilgi gösteriliyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla stake edilen Wall Street Memes token sayısının 360 milyon civarında olduğu görülüyor.

WSM token sahibi olan ve tokenlerini stake eden kullanıcıların, WSM stake havuzundaki oranına ve yıllık getiri yüzdesine göre ödüllendirileceği belirtiliyor. Staking panelindeki bilgilere göre WSM token yıllık getiri yüzdesinin yüzde 56 olduğu söyleniyor. 

Proje ekibi, ERC-20 protokolüne uyan bir coin olan Wall Street Memes token staking özelliğinden faydalanan kullanıcılara pasif gelir elde etme imkanı sunmayı amaçlıyor. 

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin