200 Dolarlık Bitcoin

200 Dolarlık Bitcoin Transferine 500 Bin Dolar İşlem Ücreti Şoku! İşlem Ücreti Düşük Bu Coinler Dikkat Çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Kripto para dünyası geçtiğimiz günlerde yaşanan Bitcoin işlem ücreti olayıyla sarsıldı. Sadece 200 dolar transfer etmek için ödenen 500 bin dolarlık işlem ücreti, tüm dünyanın gündemi haline geldi. Bitcoin Magazine, işlemi yapanın PayPal olduğunu iddia ederken sonrasında hatayı yapanın stablecoin ihraççısı Paxos olduğu ortaya çıktı.

Konuya ilişkin açıklama yapan ve hatalarını kabul eden Paxos sözcüsü, durumun yalnızca kurumsal operasyonları etkilediğini ve müşteri fonlarında sıkıntı olmadığını söyledi. Sözcü ayrıca bunun sistemdeki bir hatadan kaynaklandığını ve parayı geri alabilmek için madenciyle iletişime geçtiklerini bildirdi. Bu hata ile USDP ve BUSD stablecoin ihraççısı Paxos, tek seferde en yüksek işlem ücreti ödeme rekorunu kırmış oldu.

İşlem ücretleri kripto ekosisteminde oldukça büyük öneme sahip. Yatırımcılar, düşük işlem ücreti alan kripto para borsalarını, ağları ve coinleri tercih ediyor. Örneğin Bitcoin ve Ethereum, yüksek işlem ücretleri ile sık sık adından bahsettiriyor. Son dönemlerde hem düşük işlem ücretleri hem de indirimli fiyatlı ön satış etkinlikleri ile iki coin, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. 

Bitcoin Alternatifi Bitcoin BSC Ön Satışı Devam Ediyor

Nisan 2011’de sadece 6 milyon adetlik dolaşım miktarı ve 1 doların altındaki fiyatı ile tanınan lider kripto para birimi Bitcoin’in yaşam döngüsünü tekrarlamayı hedefleyen Bitcoin BSC token ön satışı hızlı ilerliyor.

Bitcoin BSC token satın almak isteyen yatırımcıların ilgi gösterdiği ön satışta, 0,99 dolar sabit fiyatla yatırım yapmak mümkün oluyor. Bitcoin’in fiyatını pahalı bulanları hedefleyen ve BTC’nin inanılmaz başarısını tekrarlamak isteyen Bitcoin BSC token, BTC’den ilham alsa da farklılıkları ile dikkat çekiyor.

Bitcoin BSC token Bitcoin’in aksine Proof of Work yani İş Kanıtı değil Proof of Stake yani Hisse Kanıtı mutabakat mekanizmasıyla çalışıyor. Binance Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olan Bitcoin BSC token, bu sayede çok daha hızlı, verimli ve ucuz oluşu ile ilgi görüyor. Bitcoin BSC tokende daha düşük işlem ücretlerinin söz konusu olması, yatırımcılar için tercih sebebi oluyor.

Bitcoin BSC token ayrıca Stake-to-Earn yani Stake Et ve Kazan özelliği ile de dikkat çekiyor. Proje ekibi daha ilk günden devreye aldığı staking mekanizması ile Bitcoin’in başarısını tekrar ederek yatırımcısına kazanç sağlamanın yanı sıra pasif gelir elde etme imkanı tanımak istiyor. Ön satışa katılan BTCBSC token sahipleri staking özelliğinden faydalanarak 7 günlük stake etme karşılığında stake havuzundaki yüzdeleri kadar ödül kazanabiliyor. 

BTCBSC ön satış sayfasında şu ana kadar stake edilen token sayısının 1,6 milyon adedi geçmiş olduğu görülüyor. 3 milyon 960 bin dolar alt limit ile satışa sunulan BTCBSC tokenler, 0,99 dolardan satın alınabiliyor. Ön satış sayfasındaki bilgilerde bu yazı yazıldığı saat itibarıyla toplanan fonların 3 milyon 220 bin doları aştığı belirtiliyor. 

Yapay Zeka Destekli yPredict Token Bir İlke İmza Atıyor

Hepsi bir arada bir yapay zeka ekosistemi sunmayı hedefleyen ve kripto ile yapay zekayı bir araya getirmeyi amaçlayan yPredict platformu, erken dönem yatırımcıları ile buluşuyor. Platformun native tokeni olan yPredict token satın almak isteyen kripto meraklıları, düzenlenen ön satış etkinliğine katılarak indirimli fiyatlardan yararlanabiliyor.

Yapay zeka destekli yPredict platformu, özellikle bilgisayar programcıları, yatırımcılar, borsa uzmanları ve analistler için geliştiriliyor. Katmanlı bir yapıya sahip platformun tüm özelliklerine erişebilmek için kullanıcıların YPRED token sahibi olması gerekiyor.

yPredict platformunda örüntü tanıma algoritmasından öğren-kazan özelliğine, yapay zeka sinyallerinden duyarlılık analizine kadar bir yatırımcının ihtiyaç duyabileceği her türlü özelliğin olması amaçlanıyor. Örneğin yPredict kullanıcıları, Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin gibi popüler kripto para birimlerinin alım satım sinyallerine erişebiliyor.

yPredict proje ekibi kullanıcılara tam donanımlı bir platforma erişmenin yanı sıra ödül havuzu ve staking gibi çeşitli özellikler de sunuyor. Örneğin yPredict platformu aboneliklerinden gelen kazancın yüzde 10’unun YPRED tokenleri stake eden yatırımcılara dağıtılacağı belirtiliyor. Aynı şekilde başka kripto para birimlerini YPRED tokene çeviren kullanıcılardan alınacak işlem ücretlerinin yüzde 15’inin de YPRED token stake eden kullanıcılar ile paylaşılacağı ifade ediliyor.

 

yPredict token ön satış etkinliği büyük bir hızla devam ediyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla yatırımcılar, ön satışın yedinci aşamasında 0,1 dolar fiyatla YPRED token satın alabiliyor. Ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonların ise 4 milyon dolara dayandığı görülüyor. YPRED tokenin fiyatının bir sonraki aşamada 0,11 dolar olması planlanırken borsa listelemeleri de heyecanla bekleniyor.

Yapay zeka destekli yPredict platformuna abone olmak isteyen yatırımcılar tarafından kullanılacak olan YPRED tokenin listeleme fiyatının 0,12 dolar olacağı belirtiliyor.

YPRED token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, MATIC, BNB, USDT veya kart işlemleri aracılığıyla ön satış etkinliğinde yer alabiliyor.

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin