Shiba Inu, son 7 günde Ethereum Ağında en çok kullanılan token oldu

Shiba Inu, Ethereum ağında ilk üçte! SHIB nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Etherscan’ın verilerine göre, Shiba Inu (SHIB), 20 Aralık’ta Ethereum ağında stabil coinlerin ardından en çok kullanılan token oldu.

Özellikle, SHIB diğer birçok tokenden daha iyi performans gösterdi ve son yedi gündeki kullanıcı sayısı bakımından büyük sabit paralar Tether (USDT) ve U.S Dollar Coin’in (USDC) hemen ardında üçüncü sırada yer alıyor.

Tokenin sırasıyla 485.935 ve 232.311 ile USDT ve USDC’yi takip eden 78.089 benzersiz kullanıcısı var. Shiba Inu, Ekim ayından bu yana etkileyici olmayan pazar performansına rağmen bu yüksek kullanım seviyesine ulaştı.

Ethereum Ağındaki SHIB kullanıcıları

SHIB’in düşük fiyatına rağmen kullanıcıları çeken yeni kullanım durumları

Shiba Inu, rakibi Dogecoin (DOGE) gibi içinde başka hiçbir şey içermeyen bir şaka tabanlı kripto para (meme coin) olarak üretildi. Bu tür meme jetonlarına genellikle “şaka” jetonları denir, ancak başlangıçta bunlara bağlı gerçek kullanım durumları olmamasına rağmen yatırımcılara büyük getiriler getirmeyi başardılar.

Son zamanlarda, Shiba Inu ekibi, tokeni şaka tabanlı kripto paradan daha değerli hale getirmek için kullanım durumlarını entegre etmenin yollarını araştırıyor, bu yüzden daha fazla insan Shiba Inu’yu kullanıyor olabilir.

Shiba Inu projesi, Activision’da eski Teknoloji Başkan Yardımcısı ve oyun yaratıcısı olan William David Volk ile birlikte play-to-earn (oyna-kazan) NFT oyunlarının entagrasyonunu araştırdı.

Başka bir yerde, daha yakın tarihli bir gelişmede, token geliştiricilerinden biri, projenin yakında bir Katman 2 ölçekleme çözümü başlatacağını duyurdu. Shibarium olarak bilinen Katman 2 çözümü, SHIB yaratıcısı Ryoshi tarafından önerildi. Çözüm, NFT ve oyun oynamayı entegre etme hayalinin gerçekleşmesi için Ethereum’un fahiş işlem ücretlerini atlayarak SHIB işlemlerini ölçeklendirmeye yardımcı olacak.

Şaka tabanlı kripto paralar kullanım durumları arıyor

Shiba Inu, “Dogecoin katili” olarak anılıyor ve ekibi sayesinde elde ettiği yeni gelişmelerle bir şansı olabilir. İlginç bir şekilde, DOGE, konudan uzak kalmamak için kullanım durumlarını araştırmaktan geri kalmıyor.

Dogecoin vs Shiba Inu

Tesla CEO’su Elon Musk, birkaç gün önce elektrikli otomobil şirketinin (Tesla) bazı ürünleri için DOGE’yi ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini duyurdu. Bu, piyasa değerine göre en büyük meme kripto parası için bir kilometre taşıydı.

Aynı zamanda, bir DOGE geliştiricisi olan inevitable360 Dogecoin blok zincirindeki ilk NFT’yi bastı. Bu NFT hamlesi, DOGE için başka bir olası kullanım durumunun kapısını açtı.

Bu şaka tabanlı kripto para birimleri günümüz dünyası ile ilgili yeni kullanım örneklerini keşfettikçe, yakın zamanda sevimli köpekleri temsil eden kripto varlıklarından, gerçek bir değeri olan kripto paralara dönüşebilirler.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin