Shibarium: Shiba Inu (SHIB), bu çözümle uçuşa geçebilir, Shiba’ya ne katacak?
Shibarium: Shiba Inu (SHIB), bu çözümle uçuşa geçebilir, Shiba’ya ne katacak?

Shibarium: Shiba Inu (SHIB), bu çözümle uçuşa geçebilir, Shiba’ya ne katacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ShibaSwap geliştiricisi Eric M, Shibarium’un “yakında” yayına girmesini bekliyor. ShibaSwap geliştiricisi Eric M, Shiba Inu odaklı bir Discord sunucusuna yapılan yeni bir yorumda “yakında” geleceğini iddia ederek mevcut Shibarium ilerlemesi hakkında yorum yaptı.

Ancak, anonim geliştirici, çok beklenen katman-2 ölçeklendirme çözümünün başlatılması için somut bir zaman çizelgesi sunmadı.

https://twitter.com/Camila_Rocha/status/1472452988006322182

Bu ayın başlarında, Eric M ayrıca ekibin Shibarium’u başlatmak için ikinci en büyük blok zincirinin en büyük hisse kanıtı yükseltmesi olan Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesini beklemek zorunda kalmayacağını söyledi.

Bu yılın en iyi performans gösteren kripto para biriminin anonim yaratıcısı Ryoshi, uzun bir Medium blog gönderisinde Shiba Inu’nun 2. katman çözümünü duyurdu.

ShibaSwap merkezi olmayan borsasının yönetim tokeni olan Bone ShibaSwap (BONE), balina konsantrasyonundan kaçınmak için SHIB yerine platformun birincil kripto para birimi olarak hareket edecek.

Yukarıda bahsedilen blog gönderisinde Ryoshi, Shibarium’un sorunsuz olduğundan emin olmak için düzgün bir şekilde merkezsiz yapıda olması gerektiğini vurguladı.

Shibarium lansmanı neden önemli?

Shiba Inu, Ethereum blok zincirinin üzerinde çalışan bir ERC-20 tokeni olduğundan, aynı zamanda yüksek ücretlerinden dolayı sorun yaşıyor.

İşlemlerin maliyetini düşürmek, kripto para biriminin oyun ve takas edilemeyen tokenleri içeren genişleyen ekosistemi için kritik derecede önemlidir. Bu nedenle, Shibarium’un yaklaşan lansmanı, kripto para birimi için en büyük katalizörlerden biri olarak kabul ediliyor.

Ryoshi ve çekirdek geliştiriciler, Shiba Inu’nun metaverse ekosistemine girişi üzerinde de çalışıyor:

Anonim geliştirici, “Shibarium, Shi, Shibanet, The Decentralized Shiboshi Game, Incubator ve yakın gelecekte ortaya çıkmayacak çok daha fazlası dahil olmak üzere Shiba Inu’nun pek çok yönü üzerinde çalışıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Shiba Inu, piyasa değerine göre 13. en büyük kripto para birimi olmaya devam ediyor. SHIB tokeni haftanın son gününde 0,000031 dolar bandında devam ediyor.

Bu haftanın başlarında Bitstamp, Shiba Inu ticaretini 2022’nin başlarında başlatacağını açıkladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin