Shiba Inu 6 ayın en düşük seviyesine yaklaşırken Litecoin değer kaybetmeye devam ediyor!
Shiba Inu 6 ayın en düşük seviyesine yaklaşırken Litecoin değer kaybetmeye devam ediyor!

Shiba Inu 6 ayın en düşük seviyesine yaklaşırken Litecoin değer kaybetmeye devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, kripto para piyasalarındaki düşüş trendiyle Çarşamba günü altı ayın en düşük seviyesine yaklaştı. Litecoin ise bugün %4’ün üzerinde bir düşüşle değer kaybetti. Küresel piyasa değeri bu yazının yazıldığı sırada %2’nin üzerinde bir düşüş yaşadı.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) bugünkü seansın erken saatlerinde önemli bir destek noktasının altına düştü ve sonuç olarak altı ayın en düşük seviyesine yaklaştı. Salı günü 0,000008784 dolarlık bir yüksek seviyenin ardından SHIB/USD, günün erken saatlerinde 0,000008398 dolarlık gün içi düşük seviyesine geriledi. Bu düşüş, meme coin’in 8 Ocak’tan beri en düşük noktasına yaklaşan 0,000008500 dolarlık önemli bir destek noktasının altına inmesine neden oldu.

Grafiklerden, son düşüşün 14 günlük göreceli güç endeksinin (RSI) 32.00’de bir tabana doğru hareket etmesiyle gerçekleştiği görülüyor. Bu yazının yazıldığı sırada endeks, 44.00’te başarısız bir tavan kırılmasının ardından 33.76’da seyrediyor. Fiyat gücü yukarıda belirtilen destek noktasına düşerse, Shiba’nın altı ayın yeni bir düşük seviyesine ulaşma olasılığı yüksek görünüyor.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) ise %4’e kadar düşüşle Çarşamba günü dikkat çeken bir hareket sergiledi. LTC/USD, günün erken saatlerinde 88,35 dolara geriledi ve bu, 92,59 dolara ulaşmasının ardından sadece 24 saatten kısa bir süre sonra gerçekleşti. Görünüşe göre bu son düşüş, son günlerde 93,50 dolarlık bir direncin başarısız bir şekilde kırılma girişimi sonucunda meydana geldi.

Bu direnç noktasının yanı sıra, RSI 57.00 seviyesinde kendi engeliyle karşılaştı. Endeks, 50.00 seviyesindeki son desteğin biraz üzerinde, yani 50.35’te seyrediyor. LTC, önceki düşük seviyelerinden biraz toparlandı ve bu yazının yazıldığı sırada 89,08 dolardan işlem görüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin