Ethereum fiyatında sert düşüş yaşandı! Ani düşüşü ne tetikledi?
Ethereum fiyatında sert düşüş yaşandı! Ani düşüşü ne tetikledi?

Ethereum fiyatında sert düşüş yaşandı! Ani düşüşü ne tetikledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde Ethereum (ETH) piyasasında negatif bir momentum gözlendi ve fiyat, gün içinde en yüksek seviyesi olan 1.916 dolardan en düşük seviyesi olan 1.860 dolara geriledi. Şu anda ETH fiyatı, önceki kapanışa göre %2,48 düşüşle 1.867 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ayı piyasasında ETH’nin piyasa değeri %2,46 düşüşle 224.578.660.438 dolara gerilerken, 24 saatlik işlem hacmi %31,79 artışla 6.326.071.731 dolar seviyesine ulaştı. Bu hacim artışı, yatırımcıların mevcut piyasa koşullarından en iyi şekilde faydalanmaya ve ETH’nin son düşüşünden kazanç elde etmeye çalıştıklarını gösteriyor.

Ethereum fiyat tahmini

ETH/USD 2 saatlik fiyat tablosunda Bollinger bantları genişlemekte ve artan volatiliteyi göstermektedir. Ethereum fiyatı dalgalanırken, bu durum her iki yönde de olası bir kırılma anlamına gelebilir. Üst bantta 1.925 dolar ve alt bantta 1.865 dolar seviyelerinde temaslar, bu hareketi ifade ediyor.

Bununla birlikte, fiyat hareketi alt aralığın üzerinde toparlandı ve bu da negatif momentumun azalmakta olabileceğini gösteriyor. Bu hareket, alıcıların muhtemelen düşüşten yararlanmak için devreye girmesiyle piyasa duyarlılığında bir değişiklik olabileceğini gösteriyor.

ETH piyasası, 37.01 Göreceli Güç Endeksi (RSI) ile aşırı satım bölgesine yaklaşıyor ve sinyal hattının altına iniyor. Bu hareket, satış baskısının maksimum seviyeye ulaştığını ve olası bir dönüşün ufukta göründüğünü gösteriyor.

Bu RSI hareketi ve artan ticaret hacmi, piyasanın pozitif ivme kazandığını gösteriyor. Yükseliş hissine ek olarak, ETH/USD fiyat tablosundaki Teknik Derecelendirme göstergesi, piyasanın negatif ivmesinin sona erebileceğini gösteren “güçlü bir satın alma” sinyali veriyor.

Sonuç olarak, Ethereum (ETH) fiyatta geçici bir düşüş yaşıyor, ancak piyasada toparlanma ve pozitif ivme belirtileri ortaya çıkıyor. Yatırımcılar, volatilite ortamında fırsatları değerlendirebilirler.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin