Shiba Metaverse Land pasif gelir sağlayacak!
Shiba Metaverse Land pasif gelir sağlayacak!

Shiba Inu, çılgın Metaverse projesiyle geliyor: Pasif gelir sağlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu yepyeni bir ek gelir projesiyle geliyor. SHIB ekosisteminde yer alan bir geliştiricinin yorumlarına göre, arazi sahipleri Shiba Inu Metaverse’de pasif gelir elde edebilecek.

Shiba Inu Discord’da konuşan Penny olarak da bilinen Eric M, Shiba Lands satın alanların bir tür pasif fayda alacağını söyledi.

Shiba Inu Lands henüz satışa çıkmadı. Önümüzdeki aylarda satış tarihleri ​​hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Shiba Inu Metaverse

LEASH kanalında “araziler için gelecekteki pasif gelir” duyurusu sorulduğunda, Eric M: “Daha sonra” dedi.

“Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek bazı büyük hareketler var. Üzerinde çalıştığımız yeni uygulamalarla araziler tek başına pasif gelir sağlayacak.”

Geliştirici yalnızca arazinin “pasif” olacağını söylese de, bunun bir Metaverse’teki sanal arazinin sağlayabileceği pasif gelire bir referans olduğu öngörülüyor.

Alternatif olarak, pasif gelir bunun yerine Shiba ekosisteminin gelecekteki yönlerine özel erişim sağlayabilecek.

Şubat ayındaki bir soru-cevap etkinliği sırasında, Shiba sahipleri Metaverse’ün işletmelere ve sosyal kulüplere ev sahipliği yapacağını öğrendi.

Bu, Shiba ekosisteminde bir tür pasif gelir alan ilk proje olmayacak. Shiba proje lideri Shytoshi Kusama, Aralık ayında Shiboshi sahipleri için pasif gelir ima ettikten sonra, Doggy DAO’nun lansmanı, NFT sahiplerinin blok başına tahsis edilen miktarda BONE alacağını da ortaya çıkardı. Bu, Shiboshi NFT koleksiyonu için hafif bir fiyat artışına yol açtı.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin