Reales Coin
Reales Coin

Reales Coin ekibiyle onları konuştuk: Vizyonları, hedefleri, yükselişleri ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde ilk kez sayfalarımıza taşıdığımız Reales‘in yaratıcılarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Konu tabii ki Reales Coin idi. Röportajdan çıkan satır başlarını sizin için derledik.

Bize biraz Reales Coin’den bahseder misiniz?

Reales Coin, servet arzusunu ve halkın arayışını hedeflemektedir. Sunduğumuz şey, esasında istikrarsızlık gösteren küresel pazara yönelik bir çözüm. Yatırımcıya ya da sabit kazanılan parayı nispeten güvenli kripto paralara depolamak isteyen insanlara farklı seçenekler sunuyoruz. Bunu, değerli madenlerin gücüyle desteklendiğinden ötürü “güvenli bir para” olarak adlandırdık. Ticarette değerli metaller enflasyona, ekonomik çökmelere ve para krizine karşı koruma unsurudur (tarihin yıllar boyunca gösterdiği gibi). Değerli metaller Reales madalyonunun yalnızca bir parçasıdır, Reales madeni paranın sunduğu diğer unsur ise kripto para birimleri sepetidir. Piyasanın önde gelen oyuncuları Reales içinde yer alacak ve bu diğer kripto para birimlerinin sağladığı büyümeden istifade edecektir. Kısacası Reales madalyonunun bir bölümü, o korkunç volatiliteyi ve muhtemel kayıpları gidermek için sağlam bir temel olan fiziksel ve dijital varlıkların bir bileşimidir; diğer kısmı da kazançlar elde etme fırsatıdır.

Reales Coin’i yaratırken neyden ilham aldınız?

Reales Coin, tarihi bir olaydan ilham alıyor. 16. yüzyılın sonlarında dünyanın dört bir yanında dolaşan bir para vardı. İspanyol İmparatorluğu’na ait olan bu para, Real de Ocho veya Real of eight adıyla anılıyordu. Bu paranın her zaman çok tutarlı miktarda gümüş içermesi, sahte olmasını zorlaştırırken bu özellik ve daha birçok özellik bu paranın ABD de dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde yasal bir hale haline gelmesine izin vermiştir. Kısacası, değerini destekleyen gerçek varlıkları kullanarak; paranın eskiden olduğu gibi, “güçlü ve geniş kabul gören para” kavramını hayata döndürmek istedik.

Yatırım bir yana, ICO’ya yatırım yaparak en fazla değeri kim alacak?

Venezuela’da, Hindistan’da, Yunanistan’da veya bir gün uyandıklarında tüm servetlerini bir muz almak için yatırmak zorunda kalan insanların yaşadığı ülkelerde, insanlar servetlerini zayıf piyasalardan korumaya çalışıyorlar. Ayrıca kripto pazarıyla ilgili kuşkulu olan insanlar, bu pazar sadece bebek adımlarında olsa da geri düştüklerinde her zaman altlarında bir yastığa sahip olduğundan büyük getiriler sağlayabilecek bir şeye güvenle girebilirler.

Reales Coin, rakiplerinden hangi özellikleriyle ayrılıyor?

Reales Coin, pazara rakip olarak girmek yerine müttefik olarak girerek kendi kripto varlıkları konfigürasyonu sayesinde diğer paralarla birlikte fayda sağlar.

Kendinizi ne şekilde tanıtıyorsunuz?

Birkaç gün önce faaliyete geçtik. Umduğumuz geri bildirimleri şimdiden alıyoruz. Bu, giderek daha fazla insanın benzersiz ürünümüzün farkına varacağını gösteriyor. Bu arada, varlığımızı sosyal medya ve bloglarda pazarlama ile büyütüyoruz. Ayrıca, Reales’te büyük değerlendirmeler yapan birçok YouTube kullanıcısı sayesinde organik yönlendirmelerden bir sürü şey alıyoruz.

Ekibiniz nasıl yapılandırıldı?

Çok yetenekli profesyonellerden oluşan küçük bir ekibimiz var, her birimiz belirli bir görevden sorumlu. Görevimiz ağır geldiğinde, daima bağımsız ve itibarlı işletmelerin yardımını isteriz; bu, tam zamanlı personelin masraflarımızı boşaltmasına gerek kalmadan en iyi sonucu vermemizi sağlar.

İnsanların bir şeyi bilmesini isteriz, ayrıca neden takımımızı küçük tutmaya çalıştığımızın temel nedeni de bu, harika bir ürün sağlamaya çalışıyoruz. Ancak bir işletme olarak bazı masraflarımız var. ICO dünyasında bu masraflar, bir ödeme şekli olarak tokenler vermek suretiyle kapsanıyor. Coin’leri vermeye başlarsak ve bütçemizi izin verdiğimizden daha fazla kullanırsak, Reales Coin’in fiyatını inceltiriz. Çünkü bu para biriminin değeri, varlıkların değerine dayanıyor. Bir coin dolaşmaya başladığında, coin varlığı varolan bir varlık tarafından desteklenmekte.

Bu endüstride karşınıza çıkan zorluklar nelerdir?

En büyük zorluk şu anda ICO pazarlarında görülen güvensizliği gidermek. Ancak, işlem ve yürütme sistemimizin çok basit olduğuna kesinlikle inanıyoruz. Bu şekilde, asla işe yaramayacak kompleks fikirleri yaratma konusunda sahiplerimizin riski altındaki herhangi bir sermayeye sahip değiliz.

Bir kripto para ortaya çıkarıp şirketinizi küresel hale getirme işi nasıl başladı?

Çok ilginç ve korkutucu bir meydan okumaydı, birçok şeyi riske attık. Avrupa Birliği’nde iş kurmak için başka bir ülkeye taşınmak zorunda kaldığımız çok sayıda maddi ve duygusal şeyi vermek de zordu. Ancak bu proje hakkında çok olumluyuz, insanları ekonomik krizden kurtarabilecek çok özel ve benzersiz bir ürün sunduğumuzu düşünüyoruz.

Şirketi gelecekte neler bekliyor? Büyüme, yayılma veya farklı alanlara yönelme üzerine planlarınız var mı?

İlk günden itibaren planımız, Reales’in değerini güvenle arttıran kazançlar ve varlıklarla her zaman genişlemek olmuştur.

En büyük amacımız, herkesin güveneceği ve insanların daima memnuniyetle alışveriş yapacakları, borsalarda listelenen çok sağlam bir kripto para yaratmaktır.

5 yıl içerisinde kendinizi nerede görüyorsunuz?

Bundan 5 yıl sonra piyasada çok düşük oynaklığa sahip, yaygın, kabul edilen ve güçlü varlıklar ile desteklenen gerçek bir kripto para birimi elde etmek istiyoruz.

Büyümek isteyen bir Blockchain girişimcisine tavsiye vermenizi istesek?

Onlara, inandıkları şeylerden asla vazgeçmemelerini söylerdik. Kendiniz ve başkaları ile daima şeffaf olun ve en çok insana fayda sağlayacak fikirleri ve projeleri takip edin.

Ayrıca, bu pazarla ilgili bilgisi olan avukatlara danışın. Pek çok ülke ICO’ları büyük oranda düzenliyor ve doğru araştırma yapılmadığında bütün kaynağınızı kaybetmek hatta hapse girme riskleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Detaylı bilgi için Reales Coin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin