e-Chat
e-Chat

e-Chat için yatırım şansı 1 Mart’a kadar uzatıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

e-Chat yönetim ekibinden yapılan açıklamaya göre ICO’nun ana turu, 1 Mart 2018’e kadar uzatıldı. Sebepleri sizin için derledik.

Proje ekibi, e-Chat Ethereum çatalı hakkında hala tereddütlü

Daha önce belirtildiği gibi çatal, ICO’nun hemen sonrasında gerçekleşebilir. Bu nedenle şirket, tüm kullanıcıların çatal için görüş bildirebileceği bir oylama başlattı. Ekstradan iki hafta, takipçilere kafalarını toparlama şansını verecek ve ekip, projeye dair vizyonunu geliştirerek ileriki gelişim süreciyle alakalı önemli bir hamle yapma şansı bulacak.

İkinci sebep olarak, ekibin ECHT’yi çeşitli borsa platformlarına aktif olarak katmaya çalışması gösterildi zira bu durum, ICO bittiğinde kullanıcıların ECHT ile ticaret yapmalarını sağlamak için elzem.

Son olarak mesajlaşma platformu, Akıllı Sözleşme teknolojisini benimsemeye çok yakın ve geliştirme ekibi teknik tarafı fazlasıyla ciddiye alıyor.

e-Chat nedir ve iletişim sektörüne ne gibi katkıları olacak?

  • Gizlilik. Veriler şu teknolojik kombinasyon vasıtasıyla şifrelenir: Blockchain, eşler arası bilgi işlem (P2P) ve InterPlanetary File System (IPFS).
  • Güvenlik. Uçtan uca veri şifreleme için elverişli anahtar doğrulama araçları kullanılır.
  • Engellemeye karşı koruma.
  • Çapraz platform uyumluluğu.
  • Intuit kullanıcı dostu arayüzü.
  • Bedava.

ICO katılımcılarını ne gibi avantajlar bekliyor?

1- Kullanıcılar projeyi bu aşamada destekleyerek, daha sonra platformda kullanmak üzere ECHT elde edebiliyor. Kullanıcı sayısı arttıkça, e-Chat tokenine talepte de büyüme yaşanması; böylece ECHT fiyatında artış görülmesi bekleniyor.

2- ECHT, e-Chat’te ömür boyu depolama alanı almak için kullanılabilir. Bu imkan uzun vadede, ECHT’nin sınırlı miktarda ciroya sahip olması nedeniyle kurun artmasını sağlayacak.

3- Şirket, kullanıcıları için madencilik seçenekleri sunuyor. Bu aynı zamanda ECHT’ye olan ilgiyi de teşvik edebilir ve pazar fiyatının büyümesini sağlayabilir.

1 Mart’a kadarki süreçte e-Chat tokeni satın alarak %5’lik indirimden faydalanabilirsiniz. Bu süreçte 1 ECHT’nin fiyatı $1.425 olacak.

Daha fazla bilgi için e-Chat resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin