Qravity
Qravity

Qravity yüzde 30 bonus fırsatıyla ön satışa bomba gibi giriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Film, video oyunları, müzik ve diğer dijital eğlence türleri için bir medya prodüksiyon ve dağıtım platformu olan Qravity, ön satışa yarın başlıyor. Yüzde 30 bonus fırsatını kaçırmayın!

18-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında sürecek olan ön satış süreci boyunca katılımcılar yüzde 30’luk bonus fırsatından yararlanabilecek.

Şirketin CEO’su David Brandstaetter, konuyla ilgili görüşlerini şu cümlelerle dile getirdi:

Bugünün medya dağıtım süreçleri hayli sorunlu ve reklam öğeleri bakımından son derece adaletsiz. Üreticilerin şaşırtıcı fikirlerini hayata geçirmeleri için ihtiyaç duydukları yetenekleri bulmalarına, yönetmelerine ve ödemelerine yardımcı olmak için Qravity’yi kurduk. Operasyonel platformumuzun geliştirilmesinin yanı sıra, bu token satışı da tüketicilerin ve distribütörlerin en kaliteli orijinal eğlenceyi finanse etmek ve satın almak için kullanabilecekleri QCO’yu almalarını sağlayacaktır.

Qravity, üreticilerin ve içerik oluşturucuların çalışmalarından yararlanmalarını ve kâr elde etmelerini sağlıyor. Entegre akıllı sözleşmeler, güvenli ve şeffaf kâr paylaşımı için proje ilerlemesini ve sahiplik hisselerini kaydeder. Platform ayrıca, eksiksiz bir proje yönetimi araçları ve tüketicilerin ve dağıtımcıların özel Qravity içeriği satın alabilecekleri sanal bir pazara da sahip.

Platform ekibi geçtiğimiz günlerde QCO ile ilgili aşağıdaki geliştirme ve duyuruları yayımladı:

  • QCO Boost

Projelerin startup ücretlerini kapsayan bir platform mekanizması olan QCO Boost, Qravity topluluk üyelerinin proje tamamlanmadan önce ürün dağıtımlarını (yani, içerik lisansı alımları, indirmeleri ve akışları) önceden satın almasını sağlar. Aynı zamanda, gelecekteki QCO telif haklarına karşı avantajlara sahip reklam öğeleri sunar.

  • Prepaid Content Creation Pipeline (Ön Ödemeli İçerik Üretim Hattı)

Proje kurucuları, platformu kısa filmler ve diğer küçük ön ödemeli projeler oluşturmak için kullanma seçeneğine sahip olacak. Bu projeler, reklam öğelerini önden ödemek için yeterli QCO yatırımı gerektirecek. Bu, reklamcılara platform aracılığıyla hızlıca QCO kazanma fırsatı verir.

  • QCO sahiplerine indirim ve ücretsiz içerikler

Tüketiciler sadece hesaplarında QCO tutarak gelecek Qravity içeriklerinde %20’ye kadar tasarruf edebilirler. Bunun üzerine, cüzdanlarında tuttukları her 100.000 QCO için ayda bir ücretsiz film alabilirler (miktar değişebilir).

Qravity hakkında

2016 yılında kurulan Qravity, yaratıcı vizyonerlerin film, video oyunları ve müzik dahil olmak üzere orijinal dijital eğlence araçları üretmesine, dağıtmasına ve kâr etmesine yardımcı olmaya adamış bir ekibin ürünü.

Platform, dijital içerik oluşturmak, proje paylarını yaratıcı ekip üyeleri arasında dağıtmak ve Qravity tarafından üretilen içeriği doğrudan pazara sunmak için Ethereum Blockchain’de token kullanıyor. Blockchain teknolojisi, platformun işlemlerini gelir, ürün dağıtımı ve kâr paylaşımı açısından şeffaf hale getiriyor.

Qravity, işbirliğini geliştirirken üreticiler ve içerik oluşturucuların, tüketicilerin istediği benzersiz içeriği tasarlama, geliştirme ve dağıtması yolundaki engelleri ortadan kaldırır.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. White paper için tıklayınız.

Qravity

Web SitesiTelegramTwitterFacebookInstagramBitcointalkLinkedInRedditYouTubeGithub

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin