CryptoAdSolution
CryptoAdSolution

CryptoAdSolution kripto reklamları ile ilgili tüm sorunları tek celsede çözüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook, Twitter, Google… Sosyal medya devleri kripto reklamlarını yasaklayadursun, artık kaygılanmamıza gerek yok. CryptoAdSolution, adının hakkını veriyor ve sektördeki reklam sorununu kökten çözüyor! Nasıl mı? Hep beraber inceleyelim.

Kripto para birimlerinin dillere destan fiyat artışı ve artan prestiji nedeniyle, Blockchain ve bununla ilişkili kripto paraların da popülaritesi artıyor. Ayrıca sektörün artık her yerde konuşulduğu da bilinen bir gerçek.

Sektör büyüdükçe yeni kripto para birimleri sürekli olarak ortaya çıkmaya devam ediyor. İyi fikirler her yere yayılıyor ve her gün daha iyilerini duyuyoruz. Birkaç ay öncesine kadar, destekçiler ve kriptoseverlerin yanı sıra bu fikirlerin geliştiricileri, fikirlerini kamuoyuna ulaştırmak için çok fazla alana sahipti. Lakin bunu yapmak bir süredir çok zor bir hale geldi.

Bu durum anlaşılabilir zira internette kripto reklamcılığına erişim giderek daha nadir hale geliyor ve çoğu büyük hizmet sağlayıcısı bunu hâlihazırda engellemiş durumda. Kripto para birimleri için uygulama bulamayan insanlar adına çok fazla reklam alanı, kaynak ve reklam zamanı elden kayıp gidiyor. Bu durum ciddi maddi ve zamana yönelik kayıplara neden oluyor.

İşte CryptoAdSolution tam bu noktada karşımıza çıkıyor. Kripto sahnesinin en tecrübeli ve donanımlı reklam ve pazarlama uzmanları tarafından kurulan şirketin büyük bir pazarlama devine ait çalışanları ve departman müdürleri bulunuyor.

CryptoAdSolution nedir?

CryptoAdSolution çok yönlü bir ekosistem. Geliştiriciler, kripto endüstrisinin basit pazarlama sorununa cevap olması gereken çözüm odaklı bir konsept sunma görevini, bu projeyle üstlendiler. Kripto sahnesinde reklama kapı açma ve topluluğa para kazanma şansı vermeyi mümkün kılmak isteyen ekip, yalnızca reklam verme konusunda değil, aynı zamanda sektöre bir bakış açısı kazandırma misyonunu da taşıyor.

Platform, müşteriye yardım sağlayan ve istenen hiçbir şeyi yanıtsız bırakmayan çeşitli özellikler ve ürünler sunuyor.

CryptoAdSolution’ın çözüme odaklandığı ana konu, internetteki kripto tabanlı reklamcılık. Zira kripto paralar ile ilgili projeler ve reklamlar için yeterli miktarda trafik üretmek oldukça zor. En büyük reklam verenlerin artık bu tür reklamlara müsaade etmediğini biliyoruz. CryptoAdSolution reklam platformu, bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor.

Dünyanın her yerindeki reklam platformları ile işbirliği içerisinde olan CryptoAdSolution, çok fazla 100.000’den fazla kullanıcıya sahip. Bu sebeple trafik sorunu da artık problem olmaktan çıkıyor.

CADS

Platform, gücünü CADS adı verilen para biriminden alıyor. CADS’ın toplam arzı 100 milyon adet ve ön satışı 26 Ağustos tarihinde başlayacak. 10 milyon adetin önceden piyasaya sürüldüğünü belirtmekte fayda var.

Kullanıma hazır çeşitli ürünleri satın almak için CryptoAdSolution platformunda kullanılabilen CADS, hayli dikkat çekici özelliklere sahip. Bu para birimiyle alınabilecek hizmetler arasında, platformun göz bebeği olan reklam paketleri de var.

Bu yenilikçi ekosistem, reklam verenleri bir algoritma üzerinden etkileşime geçiriyor ve CADS kullanarak komisyonları düzenleyen ve bir arama motoru gibi çalışan reklamcılık pazarını da içeriyor. Ayrıca CryptoAdSolution, mevcut dijital reklamcılık modellerinin yerine, şeffaf ve reklam yayıncılarıyla işbirliği için çözüm üretimine odaklı yeni bir model olan AdExchange’i önümüzdeki yıl piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türkçe tanıtım videosu

CryptoAdSolution

Web SitesiTürkçe White PaperTürkçe Light Paper

YouTube (Türkçe Videolar Var) – TwitterTelegramDiscordBitcointalk

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin