Promo Token

Promodex’den Benzersiz Staking & Tier Modeli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Promodex platformu ilk halka açık satışlarını (Public Sale) düzenliyor. Son derece sıkı tokenomic politikası ile öne çıkan Promodex, yatırımcılara çok cazip staking fırsatları sunuyor.

PROMO token Staking odaklı başlıyor

Promodex, dünyanın ilk blockchain tabanlı programatik kampanya platformu olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Platform yerel tokenleri, PROMO token için public sale satışına bugün başlıyor.

Promodex, PROMO token için son derece sıkı bir tokenomiks’e sahip. PROMO tokenomicks’in en belirgin özelliği ise “balina karşıtı” politikası. Ekip, bunun için, büyük yatırımcıların vesting sürelerini çok uzun tutuyor. Yani tokenlerin dağıtılma süreçleri oldukça uzun bir döneme yayılmış durumda.

Sabit APR oranlı staking havuzu

Promodex çok fonksiyonlu bir platform. Promodex bir sosyal medya kampanya platformu olmakla birlikte “Promodex Launchpad” ile ayrıca bir IDO token satış platformu.

Promodex Launchpad üzerinden IDO token satış kampanyalarına katılmak isteyen yatırımcılar PROMO token stake ederek işe başlıyor. Platformda, staking sürelerini de siz belirliyorsunuz. En kısa staking süresinin 30 gün olan platformda, yatırımcılar 1.825 güne kadar staking yapabiliyor. Staking süresi uzadıkça getiri oranı yani APR oranı da artıyor.

Promodex’te staking fırsatı, iki farklı seçenekle geliyor; Fixed APR ve Flexible APR

Fixed APR staking modelinde, yıllık standart bir APR oranı üzerinden gelir elde ediyorsunuz. Gelir oranları stake süresine göre değişiyor. Burada 30 gün için %14; 1.095 gün (3 Yıl) için ise %60 sabit Promo token staking geliri söz konusu.

Değişken APR oranlı staking havuzu

Daily Flexible APR staking modelinde ise APR oranları günlük olarak değişiyor. Bir havuz politikası uygulanan Flexible modelinde, günlük 5.000 PROMO ve bir önceki gün havuzdaki stakingi bozanların cezaları havuza dahil olan yatırımcılara stake geliri olarak bir sonraki gün dağıtılıyor. Flexible stake modelinde oldukça yüksek oranlarda gelir elde etmek mümkün. Bu şekilde yatırımcılar bir yandan stake geliri elde ederken diğer yandan IDO token satışlarına katılabiliyor. 

Netice itibariyle PROMO token, son derece kısıtlı arzı ve uzun staking süreleri ve yüksek staking geliri sayesinde düşük Promo dolaşımı ve böylece yüksek PROMO token fiyatı hedefliyor.

Promodex yalnızca kripto alanında kalan bir platform değil. Programatik Kampanya Platformu sloganı ile yola çıkan platform, geleneksel dünya ile kripto alanını birleştiriyor. Bu bakımdan PROMO token şimdiden, kripto alanının ideal yatırım araçlarından biri olmaya aday görünüyor.

Promodex’in Benzersiz Tier Modeli 

Dünyanın ilk blockchain tabanlı programmatic kampanya platformu Promodex, IDO Launchpad özelliğiyle de kripto para yatırımcılarına hizmet veriyor.

Binance Smart Chain Network üzerinde bulunan Promodex IDO platformu, hem yatırımcıların hem de kripto para girişimlerin ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere kurgulandı.

Promodex IDO Launchpad, düşük miktarlarda yatırım yapmak isteyen katılımcıların yararlanabileceği ve aynı zamanda orta ve büyük kripto para yatırımcısını teşvik eden, Fair-Tier-Point sistemi ile IDO Launchpad platformları arasında bir adım öne çıkıyor.

Promodex Launchpad, Fair-Tier-Point sistemi ile küçük yatırımcıyı uzun vade yatırımcılığını teşvik ederken orta ve büyük yatırımcının isteklerine karşılık vermiş oluyor.

Promodex Launchpad, yatırımcıların IDO katılım oranlarını belirlemek için 6 katmanlı Tier Modeli kullanıyor.

Promodex Launchpad Tier Modeli ile IDO kampanya düzenleyici start-uplara istedikleri yatırımcı portföyüne ulaşabilme imkanı veriyor.

Promodex IDO Launchpad Fair-Tier-Point nedir? 

Günümüzde, DeFi alanında pek çok farklı IDO Launchpad platformu var. Ancak bu platformlar, küçük yatırımcılar için hiç de cazip değil. 

Küçük yatırımcılar ya, gerekli tier seviyelerine ulaşamıyor, ya da (FCFS) “First come First Serve” (İlk gelen alır) sistemi ile bot hesap kullanan büyük yatırımcılar yüzünden hiç alım yapamıyor. 

Bu gibi durumlarda yatırımcılar kadar, daha geniş kitlelere hitap etmek isteyen, IDO ile token satışı yapan projeler de zarar görüyor.

Promodex bu sorunu Adil-tier-puanı sistemi (Fair-Tier-Point sistemi) ile çözüyor.

Fair-Tier-Point sistemi 3 farklı verinin dikkate alınmasıyla ortaya çıkıyor.

-Stake edilen PROMO token miktarı,

-Stake süresi,

-Stake katsayısı

Katsayı, Stake edilen PROMO token miktarına göre değişiyor.

Stake edilen PROMO miktarına göre “Katsayı” değerleri şu şekildedir:

Bütün veriler elde edildikten sonra, değerler giriliyor ve aşağıdaki formül yardımı ile Fair-Tier-Point değeriniz hesaplanıyor.

 Fairl-Tier-Puanı= Stake edilen Promo sayısı x Tier sabiti x Stake süresi 1.000

 Promodex Launchpad Fair-Tier-Point Sistemi ile;                          

-Küçük katılımcılar, uzun stake süresi avantajını kullanarak, IDO Kampanyasına katılım hakkı elde edebilir.

-Orta büyüklükteki yatırımcılar katsayı avantajı ile kısa vade stake kullanarak, üst Tier katmanlarından kampanyaya katılabilir.

-Büyük yatırımcılar, katsayı avantajı ile minimum zaman diliminde stake yaparak garantili alım yapabilirler.

-IDO Kampanya düzenleyen startuplar her katmandan yatırımcıya ulaşarak, portföylerini genişletebilir; “Whitelisting Kampanyası” avantajlarını kullanabilirler.

Promodex Launchpad katılımcıları, Fair-Tier-Point değerlerine göre, 6 Tier Modelinden birine dahil oluyor.

Promodex Launchpad 6 Tier Modeli

Promodex Launchpad Tier Modeli; Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Premium olmak üzere 6 katmandan oluşuyor.

Whitelisting Kampanyası: Whitelist Kampanya şartları, kampanya sahiplerinin isteğine göre belirlenir; ancak genel çerçeve itibariyle sosyal medya paylaşım ve etkileşimlerinden ibarettir.

 

Promodex Launchpad 6 Tier Modeli, IDO Token Tahsisatı Nasıl Belirlenir?

Promodex Launchpad 6 Tier Modelinde, bütün katılımcılar Fair-Tier-Point oranlarına göre token alır.

İlk iki Tier (Bronze ve Silver)’de bulunan katılımcılardan yapılacak çekilişte kazananlar token alma şansı elde eder.

Premium katılımcılar, “Private Allocation” ile ekstra token alma hakkına sahip olur.

Son olarak ilk tur satışları sonrasında elde satılmamış token kalması durumunda, FCFS yöntemi ile kalan tokenler satışa sunulur. Burada yalnızca Diamond ve Premium katılımcılara alım garantisi verilmiştir. 

Kampanyalara katılım, satıştan 5 saat önce kapatılır.

Promodex Launchpad örnek katılım:

Fair-Tier- Point (FTP)= Stake Edilen PROMO Miktarı  x Tier Point Katsayısı x Stake Süresi

                                                                     1.000

Bir IDO katılımcısı, 18636,36 PROMO tokeni 365 gün stake ettiğinde, Gold Tier katmanına girerek kampanyaya katılabilir.

(18636,36*1,5*365)/1000=10203= GOLD)

Bu örnekte, IDO kampanyasına katılan yatırımcıların toplam Point’inin 5,456,375 olduğunu varsayalım. Katılımcı (10203 / 5,456,375) %0,187 oranında token alımı yapabilecektir. 

Örnek durumda, toplam 200.000 USD değerinde token satılacağını var saydığımızda, katılımcı (200.000 x %0,187)  375 USD değerinde token alımı yapabilir.

Son olarak, bunları hesaplayabilmek için Staking Reward and Tier level hesap makinesi var. Tüm yapmanız gereken, stake etmeyi planladığınız Promo adetini ve süresini belirlemek. Stake ödülünüz ve Tier seviyeniz otomatik olarak hesaplanacaktır.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. İçerikte geçen bilgiler kripto sinyal sitesine aittir. 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin