Probit üyelerine özel, yüzde 50 indirimli Shiba Inu dağıtılacak
Probit üyelerine özel, yüzde 50 indirimli Shiba Inu dağıtılacak

Probit üyelerine özel, yüzde 50 indirimli Shiba Inu dağıtılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılında kripto piyasasını meme coinler adeta ele geçirdi. Dogecoin ve Shiba Inu coinlerinden ilham alan pek çok meme coin piyasaya girdi. Ancak son haftalarda adından en çok söz ettiren varlık Shiba Inu oldu. Probit ise üyelerine özel bir etkinlik düzenleyerek indirimli SHIB dağıtacak.

Kripto dünyasında en önemlisi bir varlığı en dip ya da düşükten toplamak. Ancak bu her zaman mümkün olmuyor. Bu yüzden borsaların yaptığı etkinlikler son derece önemli. Her yatırımcı için bunlar tam bir fırsat. Halen önemli bir potansiyele sahip olan Shiba Inu’yu yüzde 50 indirimli kim satın almak istemez ki?

Shiba Inu, son haftalarda yaptığı artışla yatırımcıların dikkatini çekti. Kısa süre içinde market hacmini 40 milyar dolara taşıyan varlık, ilk 10 içine girdi. Son 24 saat içinde hacim girişi azalsa da halen 4 milyar doların üzerinde.

Probit ile yüzde 50 indirimli SHIB alın

Probit borsası, Shiba Inu Flippeng etkinliğini kutlamak için dev bir kampanyaya imza atıyor. 9 Kasım 2021 yılında başlayacak olan kampanya ile birlikte Probit kullanıcılarına özel yüzde 50 indirimle Shiba Inu dağıtılacak.

Kampanya 9 Kasım Salı günü TSİ sabah 05:00’da başlayacak. 15 Kasım TSİ 05:00’da son bulacak. Kullanıcılara ödülleri ise Yine aynı tarihte TSİ 10:00’da verilecek. Toplam 50,000 USDT değerinde SHIB dağıtımı yapılacak.

Kullanıcılar minimum 10 Tether değerinde Shiba Inu alabilir. Katılımlar sadece PROB ile yapılmaktadır. PROB miktarına bağlı olarak olarak SHIB Token dağıtımı yapılacak.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Shiba Inu kampanyasına katılabilmek için öncelikle borsaya üye olmanız gerekiyor. Daha sonrasında Vıp koşullarını yerine getirimelisiniz. Katılım gösterebilmek için en az 500 PROB stake edilmelidir. Daha fazla alım yapmak için PROB sayını arttırarak stake yapılabilir. PROB stake süreleri ise 180 gündür.

Vıp 1 ile Vıp 5 arasında kullanıcıların stake ettiği PROB miktarı kadar yüzde 50 indirimli Shiba Inu alma hakkı doğar. Abone değeri kadar SHIB miktarı, kullanıcılara kampanyanın bittiği tarihten itibaren verilecek. Daha fazla detay için Probit kampanyasına bakabilirsiniz.

Probit Shiba Inu kampanyası

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin