Alyattes tarafından çıkarılan ALYA Token ön satış kayıtları başladı
Alyattes tarafından çıkarılan ALYA Token ön satış kayıtları başladı

Alyattes tarafından çıkarılan ALYA Token ön satış kayıtları başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ALYA Token, Alyattes tarafından ön satış kayıtlarına başladı. Alyattes projesi primer bazda 6 platformdan, sekonderde ise birçok platformdan oluşan birleşik yapıda bir proje. Bu platformlar birbiriyle anahtar kilit uyumu sağlıyor. Bu özellik Alyattes projesini diğer coin projelerinden ayırmaktadır. Bu platformların her biri Alya için ayrı bir işlevsel ve görev oluşturmaktadır. Alyattes ekibinin geliştiriciliğini üstlendiği platformlar şu şekildedir:

  • Alya Finance
  • Alya AI Trading
  • Alya Care
  • Alya Swap
  • Alya Ex 
  • Alya Fun

ALYA token nedir? 

Bir kripto varlık ya da Token üretildiği zaman toplam arz son derece önemlidir. Varlığın değerlenmesinde toplam arza bakılır. Bunun yanında projenin kaliteli ve ekibinin sağlam olması gerekir. ALYA Token bu imkanları sunabilmektedir.

Alya Token BSC Ağı üzerinde oluşturulmuş olup, toplam arzı 205 milyon ile sınırlıdır. ALYA Token algoritmasındaki kodlama ile cüzdanlardan yapılan her transferde %5’lik bir kesinti oluşturur. İnsan faktörüne ihtiyaç duymadan merkeziyetsiz bir şekilde, kesilen bu komisyon tutarlarının %2’lik bir kısmını yatırımcısına oranlanmış şekilde dağıtır. Böylelikle sadece cüzdanlarında tutanlar dahi elindeki miktarı arttırma fırsatını yakalarlar.

Token’ın bir kısmı sosyal sorumluluk projesinde kullanılıyor

Token’ın bir kısmı sosyal sorumluluk projesinde kullanılıyor

%2’lik diğer bir kısmını da dolaşımdaki adedi azaltmak için yakma işlemi yapılır. Böylelikle hem dolaşımdaki miktar azaltılır. Bu sayede dolaşımda kalan ALYA’lara daha fazla değer biçilir. Böylelikle arz talep konusunda dengelenme sağlanmış olur. %1’lik kısmını da tüm dünyada yardıma muhtaç çocukların gıda, eğitim ve sağlık gibi harcamaları için kullanmak üzere ALYA Care cüzdanına gönderir ve bir sosyal sorumluluk projesine imza atar.

ALYA Token hakkında daha fazlası

ALYA Token geliştiricileri her zaman taban kullanıcı bazlı sistem geliştirmeye odaklanmıştır. Ekibin Whitepaper’da cüzdan adresleri ve kullanım alanlarıyla birlikte paylaştığı kendine ait cüzdanlar yukarıda anlatılan ekosistemden çıkarılmıştır. Bu sayede taban kullanıcının bu kesintilerden daha fazla pay alması sağlanmış ve adaletli bir sistem oluşturulmuştur. 

Toplam arz miktarının %65,27’lik kısmı maden cüzdanında kilitlenmiştir. Yani ortalama 5 yıllık bir süre boyunca tamamen merkeziyetsiz, değiştirilemez bir Akıllı Kontrat üzerinden madencilere dağıtılacaktır. Blok ödülleri yine yatırımcılara otomatik şekilde verilecektir. Madencilik POS ve POA üzerine kurulu olup kişi bireysel olarak madenci olabileceği gibi, Alya Finsans üzerinden de madenini aktif hale getirebilir. 

Ortalama bir bilgisayar ve internet bağlantısı olan her kullanıcının madencilik yapmasına olanak tanır. PoS & PoA madencilik sistemi ve ödül şeması hakkındaki tüm detaylar Whitepaper’da derinlemesine açıklanmıştır. 

ALYA Token da sınırsız, gizli (şifreli) ve açık memo özelliği ile kripto para transferlerinde açıklama yapılmasının dijital dünyaya uyarlanışını zaman içinde hep beraber seyredeceğiz.

ALYA Token henüz bireysel müşteriye ya da kuruma satılmamıştır. Yine tamamen adaletli, herkese eşit şartlar tanınan ama önce gelenin daha kazançlı olacağı bir ön satış planlaması yapmıştır. Bu Ön satışa kayıtlar 1 Kasım 2021’de başladı. Ön satış 15 Kasım 2021’de GMT+3 zaman dilimiyle tam olarak 15:00’de gerçekleşecek.

Ön satış sonrası ilk olarak Pancakeswap’da listeleme gelecek. Listeleme sırasında eklenecek olan likidite 100% olarak kilitlenecek. Buna geliştirici ekibin dahi müdahelesi engellenecektir. Bu likidite ve listeleme süreçleriyle ile ilgili tüm detaylı bilgi Whitepaper da bulunmaktadır.

Alya, CERTIK firmasından güvenlik testini başarıyla geçti

ALYA Token henüz piyasada alınıp satılamıyor olsa bile, dünyanın en iyi Güvenlik Audit firması olarak kabul edilen CERTIK firmasının testlerinden geçmiş ve Akıllı Kontrakt Audit Raporu’nu şimdiden almıştır. 

Yukarı da bahsettiğimiz platformları kısaca incelemeye kalktığımızda;

  1. Alya Care: Alyattes ekibi olarak kripto varlıkları sadece dijital bir değer ve dönüşüm aracı olarak görmüyor. Bu varlıkların insan hayatına olan etkisini de ele alıyor. Teknoloji çağıyla beraber artmakta olan sosyal eşitsizliklerin azaltılmasını ayrım gözetmeksizin düşünüyor. Bu yardımların tek seferlik değil sürdürülebilir bir hale gelmesini ekip planlıyor. ALYA Care vakfını çeşitli dezavantajlı ülkelerde kurulacak vakıflarla resmileştirip bu ülkelerdeki çocukların gıda, sağlık, barınma ve eğitim haklarının takipçisi olarak onlara gereken desteği sağlayacağız. Biliyoruz ki, bugünün çocukları yarınımızın güvencesidir.  
  2. Alya Finans: Alya projesinin finansal bazlı tüm operasyonları bu platform üzerinden yayınlanıp yönetilecektir. İlk etapta sadece havuz madenciliği olarak gözükse de zaman içerisinde Yield Farming, Farming, Soft Stake ve buna benzer birçok hizmet kullanıcılara sunulacaktır. Bu platform kar amacı gütmeyerek, referans ve üretim bonuslarıyla kullanıcılara pasif gelir imkanı sunacaktır. ARGE ekibimizin takibinde olan, geleceğinin parlak olduğunu düşündüğümüz diğer kripto paraların takibi ve araştırılması yapıldıktan sonra, ALYA Farm üzerinden ALYA ekibinin belirlediği miktarlar ve oranlarda üretimleri sağlanacaktır. Bu sayede sadece ALYA bulundurarak başka koinlere de sahip olabilme imkanı bulunmakta. Ayrıca yine ARGE ekibinin içinde kurulan özel bir grup, sürekli piyasaya çıkacak olan ICO, IDO ve PreSale sürecinde bulunan, güvenilirliği kontrol edilmiş ve projeleri gelecek vadeden koinlerde bu platform üzerinden duyurulacak. ALYA Finans kullanıcılarına ayrıcalıklar tanınması adına adımlar tarafımızdan atılacaktır.
  3. Alya Fun: ALYA Ekibinin oyun ve eğlence alanında yapacağı geliştirmelerin genel adıdır. Oyun ve eğlence sektörü dünyada çok büyük sermayelerin döndüğü ve hemen hemen her akıllı telefon kullanıcısının bilinçli ya da bilinçsiz içinde yer aldığı bir sektördür. ALYA Fun ilk etapta çevrim içi ve çevrim dışı oynanabilen küçük ücretsiz oyunlarla başlasa da gerekli adımların atılmasından sonra zaman içerisinde yüksek miktarlı ödül oyunlarına kadar uzanan bir serüven olarak büyüyecektir. ALYA Fun platformunun bir sınırı yoktur. Sürekli geliştirilecek, güncellenecek, kazanç ve eğlenceyi hep ön planda tutarak çok geniş bir yelpazeyi sizlerin kullanımlarına sunacaktır.
  1. Alya AI Trading: Geliştirici ekip içerisindeki özel bir ekip ile desteklenen bir platformdur. Temel olarak Profesyonel Trader’ların işlemlerini kendi borsa hesabınızda Kopyalama yaparak para kazanmanıza imkan sunacak bir sistem tasarımıdır. Kısa, orta ve uzun vadeli spot sinyallerinden, marjin işlemlerdeki sinyallere kadar ALYA kullanıcılarına sunulacak bir hizmettir. API bağlantısıyla fonlarınız kendi kontrolünüzde olup gelen uzman Trader’lardan gelen bilgiler ışığında ALYA platformundan trade başlatabilme imkanı verilecektir.
  2. Alya Swap: ALYA ekibi tarafından geliştirilen ve ALYA yatırımcılarının kazanmasına odaklı bir takas platformudur. Bir Mainnet üzerinde ikili token alışverişine izin veren otomatik bir piyasa yapıcısı (AMM) olan bu platformun ana koini ALYA olacaktır. ALYA SWAP Platformunun üzerinde yayınlanacak koinlerde ve bu koinlerin likidite havuzlarına katılımlarla kullanıcılara ekstra bir kazanç kaynağı sağlanırken çok kolaylaştırılmış adımlarla koin alım satımı gerçekleştirilmesine olanak tanınacaktır.
  3. Alya Exchange: Bilinen merkezi kripto para borsalarının ana çalışma sistemi üzerine kurulacak bir Borsa platformu olacaktır. Borsada işlem ücretlerini ALYA ile ödeyenlere avantaj sağlanacağı gibi belirli bir miktar ALYA’yı kilit altında tutan kullanıcılara da 0% işlem ücreti, haftalık ekstra ALYA kazançları ve ilerleyen zamanlarda yapılan işbirlikleriyle Sanal ve Fiziki Kripto Kredi Kartı gibi hizmetler ALYA sahiplerine sunulacaktır. Ayrıca tüm listeleme ücretleri ALYA Token üzerinden gerçekleşecek, bu sayede ALYA Token’a bir kullanım alanı daha kazandırılacaktır. 

Burada bahsedilenler ALYATTES projesinde izlenecek yollar hakkında kullanıcılarına sadece fikir vermesi açısından kısaca özetlenmiştir. Bunların dışında planlanan birçok proje hazır olarak sırasını beklemektedir. Her bir proje ALYA Token için bir işlevsellik ve tercih edilme nedeni olarak karşınıza zaman içerisinde çıkacaktır. 

ALYA Token piyasaya çok iddialı, alternatif ve mükemmel bir ekosistem planıyla giriyor. 

Şunu da belirtmeden geçmeyelim, Ön satışta ki fazlar ve fiyatları, listeleme şartlarının cazipliği kadar verilen Referans Bonus’ları ve hatta madencilik bonusları da ilgi çekici. 

Daha detaylı bilgi, Whitepaper ve diğer tüm sorularınızın cevabını web sayfamızda bulabilirsiniz. 

www.alyattes.io

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin