Polyswarm
Polyswarm

Polyswarm, yenilikçi modeliyle internet güvenliğini bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güvenlik uzmanlarını bir araya getiren Polyswarm, yenilikçi iş modeliyle internet güvenliğini bir üst seviyeye taşıyacak.

Antivirüs sektörü, sanılanın aksine son yılların en büyük tehditlerinden biriyle karşı karşıya. Yıllık 8,5 milyar doların sirküle olduğu bu sektörde tehditlerin %70’i henüz tespit edilebilmiş değil ve 2021 yılında siber suçların yarattığı yıkımın 6 trilyon dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

PolySwarm, güvenlik uzmanlarının anti-malware motorları üreterek sizi korumak için rekabet ettikleri ilk merkezsiz pazar olarak karşımıza çıkıyor.

Bitcoin’i düşünün, ancak madenciliğin aksine küresel bir anti-malware uzmanları topluluğu bugünün tehditlerini tespit etmeye çalışıyor. Harika değil mi?

Polyswarm sektörüdeki problemleri tespit etti

Sektöre iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan platform, ilk olarak her başarılı projenin yaptığı gibi piyasadaki problemleri gün yüzüne çıkardı. İşte onlardan birkaçı…

Piyasa, birkaç büyük şirket tarafından domine edilmiş durumda. Alıcı ve satıcılar, hayli karamsar. Satıcılar hangi tehditleri kaçırdıklarını bilemiyor ve alıcılar ise satıcılar arasında ayrım yapamıyor.

Günümüz piyasası rakip ürünler arasında örtüşen kapsama alanını teşvik ediyor. Bu da tüm taraflar için maliyet ve çabaların çoğaltılması anlamına geliyor.

Bugünkü pazar, birlikte çalışabilirliği ödüllendirmez. Yani iki antivirüs paketini aynı anda kullanamazsınız ve bunların koruma potansiyellerini kombinleyemezsiniz.

Siber güvenlik ile ilgili maliyetlerin 2021 yılında iki katına çıkması beklenirken, 3,5 milyon BT güvenlik işi yerine getirilmeyecek (Gartner). Batı ülkelerinde bilişim uzmanlarından oluşan bir uzman sıkıntısı yaşanırken, diğer ülkelerde sınırlı iş imkânları olmasına rağmen aşırı yetenekli uzmanlar var.

Peki Polyswarm bu sorunlara nasıl çözümler üretecek?

Tehdit istihbarat piyasasını yeniden yaratarak değer ortaya çıkaran platform, kitle kaynaklı ve işbirlikçi kötü amaçlı yazılımların saptanması için ödüller koyarak uykuda bilgi uzmanların potansiyelini açığa çıkarır.

PolySwarm, uzmanlık bilgisini teşvik eder ve birlikte çalışmayı zorunlu kılar; kurumların ve kullanıcıların daha eksiksiz bir tehdit kapsamı elde etmesini sağlar.

Başlıklar, günümüzün antivirüslerindeki ve izinsiz giriş önleme ve algılama ürünlerindeki eksikliklere sıklıkla dikkat çekiyor. Bu eksikliklerin, günümüzün piyasa teşvikleri nedeniyle olduğuna inanan proje, tehdit algılamasını ileriye taşımaya devam edecek olan bu pazar için özenle tasarlanmış bir önlem konumunda.

ICO 22 Mart’a kadar devam ediyor!

22 Şubat’ta başlayan ICO sürecinde projeyi desteklemek için önünüzde 10 günlük bir fırsat daha var. ICO’da token fiyatı, 31337 NCT = 1 Ethereum olarak belirlenmiş durumda.

Detaylı bilgi için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Whitepaper için tıklayınız.

Sosyal medya sayfaları

BlogGithubRedditTwitterFacebookLinkedInTelegramBitcoinTalkYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin