Streamity
Streamity

Ön satışta 2,8 milyon dolar toplayan kripto para borsası Streamity bugün ICO’ya başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşık 1 ay önce başarılı bir ön satış performansı sergileyen kripto para borsa platformu Streamity, ICO’ya başlıyor. İki bölümden oluşacak ana satış sürecinde ilk bölüm bugün başlıyor ve 25 Mart’a kadar sürecek. İkinci bölüm ise 16-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

Streamity ön satışta 2,8 milyon dolar topladı

Ön satıştaki başarılı performansında yatırımcılardan 2,8 milyon dolar toplamayı başaran Streamity, bu süre zarfında her bir tokeni 0,2 dolardan alıcıyla buluşturdu. Ayrıca %30’luk bonusla yatırımcıların yüzünü güldürdü.

Maksimum güvenlik sağlamak ve platform cüzdanından kayıpları önlemek adında işlemleri akıllı sözleşmeler üzerinden yürütecek platform, P2P platformunda yeni bir kripto para birimi inşa ediyor. Proje aynı zamanda kullanıcılara kripto para eğitimi ve haberleri sağlayacak eğitim ve bilgi kayakları dahil etmeyi de planlıyor.

Ayrıca proje, tüm hizmetlerini uçtan uca güvenliği koruyacak ve hareket halindeyken kullanıcılara kolay erişim sağlayacak bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla erişmeyi planlıyor. Endüstriden çok önemli uzmanların bulunduğu ekipte Streamity’nin, ön satış döneminde görüldüğü gibi hedeflerine ulaşacağından şüphe yok.

ICO’nun ilk bölümüne dair detaylar

Streamity ICO’sunun ilk bölümü bugün Türkiye saatiyle 12.00’de başlayacak. Bu süreçte 100 milyon adet STM tokeni yatırımcılara aynı ön satışta olduğu gibi 0,2 dolardan sunulacak. Ayrıca bu bölümün ilk gününde yatırım yapanlar %20’lik bir bonus elde edecek.

İkinci günden itibaren, 14 gün boyunca bonus oranı %15 olacak. Token fiyatları ise 0,2 dolar şeklinde devam edecek.

Streamity ekibi, aracıları dahil etmeden kripto para birimini fiat para birimine dönüştürmek için kullanılacak güçlü ve şeffaf bir StreamDesk hizmeti geliştirmeyi taahhüt ediyor. StreamDesk P2P borsa platformu güvenli döviz siparişlerini işleyecek ve borsa ücretleri açısından daha az paraya mal olacak.

ICO’nun ikinci bölümüne dair detaylar

Streamity ICO’sunun ikinci bölümü 16 Nisan 2018 tarihinde başlayacak ve 28 Nisan 2018 tarihine kadar sürecek. Bu periyotta 25 bin STM tokeni, yine her biri 0,2 dolar olmak üzere yatırımcılarla buluşturulacak. Proje bu sürecin tamamında, yatırımcılara %10 bonus imkanı sunacak.

ICO sürecinin tamamlanmasının ardından elde edilen kaynak, projenin başarıya ulaşması adına gerekli görülen alanlarda kullanılacak. %40’lık bir bölü StreamDesk platformunun geliştirilmesi başta olmak üzere, bazı geliştirmelere ayıracak olan ekip; %25’lik bölümü ise pazarlama platformuna ayırarak daha fazla kullanıcıyla buluşmayı hedefliyor.

Pazarlama, sosyal medya reklamları ve Google SEO çalışmalarını içeriyor. Başka bir %25’lik kısım gelecekte kullanmak üzere rezerv kaynak olarak ayrılacak ve %10 ise Streamity’nin hukuki süreçte destekçisi olacak avukatlara ve genel olarak bu sürece ayrılacak.

BTC, LTC, ETH, ETC, USD ve EUR para birimlerinin kabul edileceği borsanın web sitesini ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin