Piyasa düşerken alternatif kripto yatırım araçları ilginizi çekebilir!
Piyasa düşerken alternatif kripto yatırım araçları ilginizi çekebilir!

Piyasa düşerken değerlendirebileceğiniz alternatif kripto yatırım araçları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para alanına dahil olmak için pek çok yol var. Dijital para birimleri, borsada işlem gören fonlar (ETF’ler) ve kripto madenciliği hisseleri de dahil olmak üzere bir dizi varlık sınıfı aracılığıyla dahil olabilirsiniz.

Bitcoin 2021 yılına 29.000 dolar civarında girdi, Nisan ortasında 63.000 doların üzerine fırladı, Temmuz ortasında 30.000 doların altına düştü ve ardından Kasım ayına kadar 69.000 dolara sıçradı ve yılı 46.000 dolar civarında kapattı.

Yine de yıldan yıla etkileyici bir kazanç sağladı ve Wall Street’teki birçok kişi 2022’de kripto para birimleri için volatilitenin devam edeceğini düşünüyor.

Bu daha geniş kripto alanındaki yatırımcılar için ne anlama geliyor?

Birçok Wall Street uzmanına göre en güçlü kozlardan biri kripto madencilerinde. Jefferies analisti Jonathan Petersen konuyla ilgili şunları iletti:

“Kripto para madenciliği, Blockchain’in güvence altına alındığı ve yeni kripto para birimi paralarının dolaşıma sokulduğu süreçtir.

Özellikle ortalamanın üzerinde hash oranları üretebilen çok sayıda madencilik makinesine sahip şirketler için madencilik çok karlı olabilir.”

Riley Securities analisti Randy Binner ise şunları ekledi:

“Kripto madenciliği, büyük bir yükselişe sahip hızla gelişen bir alandır, ancak risklidir.

Zorluklar mevcut olsa da, altyapıya sahip ve ölçek oluşturabilen madenciler için mevcut seviyelerden önemli fırsatlar görüyoruz.”

Yüksek puanlı üç madencilik firması

Alan şu anda oldukça sınırlı ve en iyi kripto para madencileri bile yatırımcılar için riskli ve geniş ve düzensiz fiyat dalgalanmalarına eğilimli olabilirler. Bu nedenle, TipRanks veritabanına değinmeye karar verdik ve satın alma puanları alan ve önemli bir yukarı potansiyel sunan kripto madenciliği isimlerini aradık.

Karşımıza çıkan 3 büyük şirket Bitfarms, Hut 8 Mining ve Marathon Digital oldu. Bu üç şirket diğerlerinden sıyrılmayı başarsa da yatırımcıların ne yönde işlem yapacakları merak konusu.

Uzmanlar bu üçlünün hisselerinin yükseliş yaşayabileceği konusunda iyimser açıklamalar yapıyor. Ne olup biteceğini birlikte göreceğiz. Kripto para firmalarının hisseleri oynaklık dönemlerinde değerlendirilmeye müsait araçlar olarak görülüyor.

kiplinger


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin